Home » , » Ύπουλο χτύπημα ΜΑΤατζή σε καθαρίστρια (Video)

Ύπουλο χτύπημα ΜΑΤατζή σε καθαρίστρια (Video)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 | 1:51 μ.μ.

Πηγή: "Το Ποντίκι"

Μπουνιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού της δέχθηκε από άνδρα των ΜΑΤ η πρώην καθαρίστρια του ΥΠΟΙΚ, Φωτεινή Νικηταρά, κατά τη διάρκεια κινητοποίησης που πραγματοποίησαν την Τετάρτη έξω από το υπουργείο.

 Όπως φαίνεται στο βίντεο που τράβηξε ο χρήστης του twitter δρομογράφος η κ. Νικηταρά έχει γυρισμένη την πλάτη της στην διμοιρία όταν ένας ΜΑΤατζής σηκώνει τη γροθιά του πάνω από την ασπίδα και την χτυπά στο κεφάλι.

 Το συντονιστικό των καθαριστριών, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει ο δρομογράφος, έχει καλέσει την Πανελλήνια Ομοσπονδία των αστυνομικών να εξηγήσει αν το χτύπημα που φαίνεται στο βίντεο είναι στα πλαίσια του «υπερβάλοντα ζήλου».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
12 Ιουνίου 2014 στις 2:20 μ.μ.

Τωρα.....μην αρχισουμε τις χιλιαδες αναλυσεις!!! Το πραγμα ειναι τοσο ολοφανερο.....μπορουμε να βρουμε τον Δημητρακη που το εκανε...και ναμην υπαρχει η παραμικρη παρανοηση!!! Γι'αυτο,πλεον μου "κανει κατι" το καθε κομμα της ηρωικης αριστερας!! Παει στο διαολο παιδια!!! Ο κοσμος,θελει και μια πλατη.....καποιον να τον βοηθα οταν χρειαζεται!!! Χθες στην ΕΡΤ .....παλιν ακουσαμε τα ποσα....για το "μαυρο",για τους ανεργους,για την διαθεσιμοτητα.....Αλεξη,για τις φυλακες Γ τυπου ....τσιμουδια ετσι;;; Αυτοι ειναι αναρχικοι....τι μας νιαζει;; Μην σου πω.....βολευει!!! Ντροπη! Ειναι με πολλα θεματα που θα ενημερωσουν τον κοσμο....ειδικα οταν μιλουμε για δημοκρατια!!!!

Ανώνυμος
12 Ιουνίου 2014 στις 3:04 μ.μ.

Παιδια, αν θελετε το δημοσιευετε......απο το φωτογραφικο υλικο των "Σχολιαστες χωρις συνορα".....πολυ καλα τα λεω!!! Ξερουμε και τον Δημητρακη που το εκανε! Απο την διαταξη τους φαινεται ολοκαθαρα το συγκεκριμενο μπουμπουκι!! Να προσεξουμε το βλεμμα!! Ολο χαρα και χαρη!!!!

Ανώνυμος
12 Ιουνίου 2014 στις 10:04 μ.μ.

Προσοχή, προσοχή! Χρυσαυγίτες με στολή! Κώστας Χ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger