Home » » ΚΚΕ για την ενδεχόμενη απαγόρευση του ΚΚ Ουκρανίας

ΚΚΕ για την ενδεχόμενη απαγόρευση του ΚΚ Ουκρανίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 | 12:19 π.μ.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Κ.Ε του ΚΚΕ για την απόφαση του Υπ. Δικαιοσύνης της Ουκρανίας να ζητήσει την απαγόρευση του ΚΚ Ουκρανίας

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την προσχεδιασμένη απόφαση του Ουκρανού Υπουργού Δικαιοσύνης να ζητήσει την απαγόρευση της δράσης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας, με το πρόσχημα της «αντισυνταγματικής δράσης».

Η ενέργεια αυτή αποκαλύπτει τις πραγματικές διαθέσεις των πολιτικών δυνάμεων, που ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της Ουκρανίας, με τη στήριξη της ΕΕ και των ΗΠΑ, που επιδιώκουν να επιβάλλουν στη χώρα «σιγή νεκροταφείου», την ώρα που συνεχίζουν τις δολοφονικές επιδρομές τους στην Ανατολική Ουκρανία.

Οι ιδεολογικοί απόγονοι του Χίτλερ και του φασίστα συνεργάτη τους στην Ουκρανία, του Μπαντέρα, επιδιώκουν την απαγόρευση του ΚΚ Ουκρανίας, συνολικότερα της κομμουνιστικής ιδεολογίας, στοχεύοντας στην επιτάχυνση των πολεμικών εκκαθαριστικών αιματηρών επιχειρήσεων στην Ανατολική Ουκρανία, αλλά και στην εφαρμογή των αντιλαϊκών - αντεργατικών μέτρων, που έχουν συναποφασιστεί από την αντιδραστική κυβέρνηση και το ιμπεριαλιστικό «επιτελείο» ΔΝΤ - ΗΠΑ - ΕΕ.

Η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της χώρας μας πρέπει να εκφράσουν την αντίθεσή τους με την αντικομμουνιστική μεθόδευση στην Ουκρανία.

Κάτω τα χέρια από τους κομμουνιστές!

Ο αντικομμουνισμός δεν θα περάσει!

ΚΚΕ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2014 στις 12:28 π.μ.

Μα ο πραγματικός εχθρος των ναζί είναι οι κομμουνιστές. Λογικό να θέλουν να τους βγάλουν απ' τη μέση.

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2014 στις 12:51 π.μ.

Αυτα ειναι τα τραγικα αποτελεσματα της ανατροπης του σοσιαλισμου στην ΕΣΣΔ το 1991. Αυτη ειναι η Ε.Ε των λαων που θα εκανε τον καπιταλισμο ανθρωπινο. Αυτη ειναι η θεωρια των δυο ακρων της Ε.Ε με την συφωνη γνωμη του ΚΕΑ στο οποιο μετεχει και ο συριζα. ο λαος μονο με την δικη του εξουσια παιρνοντας τα μεσα παραγωγης στα χερια του μπορει να τελειωσει απο ολα αυτα ΠΑΝ

9 Ιουλίου 2014 στις 9:20 μ.μ.

ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ, ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΙΑΠΟΥΛΑΚΙΑΚΑΘΟΝΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Στο άρθρο που ακολουθεί θα επιδιώξουμε να αναδείξουμε δυο – τρία ζητήματα, τα οποία με προκλητικό τρόπο επιμένει να προσπερνά η πολιτική αντιπολίτευση στη χώρα μας, και οι συνέπειες από αυτή τη στάση της είναι ολέθριες για την ίδια την πατρίδα. Θα επιχειρήσουμε να καταδείξουμε…

του Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/07/blog-post_2284.html

Πρώτον: Το ενιαίο της πρακτικής την οποία υιοθετούν η νεοναζιστική συμμορία του Κιέβου και η δωσίλογη πολιτική συμμορία της Αθήνας, στοχοποιώντας πρωτίστως δυο πράγματα. Τον εθνισμό των λαών, και την αξιοπρέπεια – κυριαρχία των χωρών τους.

Δεύτερον: Το συγκριτικό πλεονέκτημα που διαθέτουν έναντι όλων των άλλων, τόσο οι νεοναζί του Κιέβου όσο και τα ανδρείκελα της Αθήνας, που δεν είναι άλλο από τον όρκο υποτέλειας που σηματοδοτεί τη δράση τους, και αυτό τους καθιστά αδίστακτους αλλά και άκρως αποτελεσματικούς, στο πολιτικό έργο που τους έχει ανατεθεί.

Τρίτον: Την πολιτική ελαφρότητα με την οποία προσεγγίζει το όλο ζήτημα η πολιτική Αριστερά, και η οποία ελαφρότητα εγκλωβίζει τη δράση της σε ανεπίτρεπτη μονομέρεια, με ολέθριες συνέπειες για ολόκληρο το έθνος.

Πάμε τώρα να δούμε τα γεγονότα…
Πρώτον: Όταν ξεκίνησε η απεργιακή κινητοποίηση της ΔΕΗ με αφορμή το νομοσχέδιο για το ξεπούλημά της, εμείς υπήρξαμε οι μόνοι που προειδοποιήσαμε πως, χωρίς να υποτιμούμε το ταξικό περιεχόμενο των παραμέτρων που αφορούν αυτή την ολέθρια πράξη, είμαστε πρωτίστως αντιμέτωποι με μια πράξη εθνικής προδοσίας, και...
επιμείναμε στην ανάγκη να...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/07/blog-post_2284.html

Ανώνυμος
11 Ιουλίου 2014 στις 9:53 π.μ.

Αυτή είναι η ΕΕ στης οποίας το κοινοβούλιο μετέχουν ο συριζα και το κκε

Ανώνυμος
11 Ιουλίου 2014 στις 4:39 μ.μ.

9.53 Με μια τεραστια διαφορα που σκοπιμα κανεις οτι δεν βλεπεις. Το ΚΚΕ συμμετεχει με βαση την ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΗ αρχη για εκμεταλευση καθε χαραμαδα αστικης νομιμοτητας χωρις καμμια αυταπατη αστικης διαχειρησης. αντιθετα ο συριζα ειχε υποψηφιο προεδρο για την κομισιον και ειναι ετοιμος για σατικη διαχειρηση. ΠΑΝ

Ανώνυμος
11 Ιουλίου 2014 στις 5:00 μ.μ.

@ 9:53 π.μ.
Κι αλλοι συμμετέχουν. ΄Οπως επίσης προσπαθήσαν κι άλλοι να μπουνε αλλά δεν τα κατάφεραν. Τι να κάνουμε; Αφού μας αναγκάζουν να είμαστε μέσα στην ΕΕ πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Για να μπορείς να καταγγέλλεις ΑΠΟ ΜΕΣΑ αυτά που γίνονται. Κι έγκαιρα.

Ανώνυμος
12 Ιουλίου 2014 στις 2:14 π.μ.

Ναι. Για να βγάζεις ανακοινώσεις και καταγγελίες και να τους κάνεις τα μούτρα κρέας

Ανώνυμος
12 Ιουλίου 2014 στις 9:53 π.μ.

@4:39 μ.μ.
Kαι μην ξεχνάμε και τον κ. Παπαδημούλη που εξελέγη ένας απ' τους 14 αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ακούσαμε τίποτα για το αν διαμαρτυρήθηκε κανένας αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου για τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία; Εγώ πάντως δεν άκουσα. Λέτε να την πάτησε το τρένο την διαμαρτυρία;

Ανώνυμος
12 Ιουλίου 2014 στις 10:22 μ.μ.

@12 Ιουλίου 2014 - 2:14 π.μ.
΄Οχι φίλε δεν εννοούσα αυτό. Απλώς θέλω να ξέρω τι αποφασίζεται μέσα στο ευρωκοινοβούλιο και ποιοι είναι αυτοί που τα ψηφίζουν. Εσύ πιστεύεις ότι στα λένε όλα τα κανάλια κι οι εφημερίδες; Για το τι ψηφίζεται στο ευρωκοινοβούλιο; Εδώ δε σου λένε για το τι ψηφίζεται στη Βουλή. Κατάλαβες; Γι ' αυτό τους θέλω τους ευρωβουλευτές του ΚΚΕ. Καλά, για τους συριζαίους δεν το συζητώ. Κι όσο για τις ανακοινώσεις που τους κάνουν τη μούρη κρέας, και να μην είναι οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ δηλαδή, εσύ πιστεύεις ότι θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα; Αν ο λαός δεν αποφασίσει να τους πάρει αμπάριζα όλους αυτούς και να πάρει τον πλούτο που ο ίδιος παράγει στα χέρια του , θα είμαστε μέσα στην ΕΕ με ή χωρίς ευρωβουλευτές του ΚΚΕ. Τα πράγματα όμως θα πηγαίνουν προς το χειρότερο για το λαό.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger