Home » , » Αν ξανακατεβείς Χριστέ στη γη μας, θα πάθεις απανωτά εγκεφαλικά..

Αν ξανακατεβείς Χριστέ στη γη μας, θα πάθεις απανωτά εγκεφαλικά..

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 | 9:36 μ.μ.

«Ο Πρωθυπουργός τόνισε στον κ Σόιμπλε την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών, ώστε η Ελλάδα κι η Ευρώπη να βγουν απ’ την κρίση...».

Μάρα Ζαχαρέα (Δελτίο STAR, 17-06-2014).
_____________________________

Ποιος δεν θυμάται με νοσταλγία, το φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσ/νίκης, ιδίως τη δεκαετία του ’70, όταν εμείς πηγαίναμε στο Δημοτικό;

Σήμερα νοστάλγησα κι εγώ το φεστιβάλ της Θεσ/νίκης και ιδίως το τραγούδι του Γιώργου Πολυχρονιάδη «Αν ξανακατεβείς Χριστέ στη γη μας».
Αφορμή η δήλωση, που εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι, το γραφείο τύπου του Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, αναφορικά με το πόρισμα (εδώ) του Εισαγγελέα Κορέα, που αφορά τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος εγκαλείται για σωρεία εγκληματικών πράξεων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα ανθρωποκτονίας, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία και άλλα αδικήματα (για την ουσία της υπόθεσης θα υπάρξει ανάρτηση οσονούπω).

Η δήλωση του...Σεβασμιωτάτου έχει ως εξής:

Ἀπό τήν ἐνασχόληση μέ ἀνακριτικά καθήκοντα ἀρκετά χρόνια στήν Ἐκκλησιαστική Δικαιοσύνη, ἔχω τήν δυνατότητα νά ἐκφράσω δημόσια τήν γνώμη μου ἀναφορικά μέ τήν παρανόμως δημοσιοποιηθείσα πρόταση τοῦ Ἀντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικῶν ’Αθηνῶν καθ’ ὅ μέρος ἀφορᾶ αὐτή στόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιῶς καί ἐκλεγέντα πρῶτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιῶς κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ἀναφέρων ὅτι εἶναι ἀτεκμηρίωτη καί χωρίς οὐσιώδη στοιχειοθέτηση καί κατά ταῦτα ἀποβαίνει ἕωλος, ἀβάσιμος καί ἀνεπέρειστος.
Ὅσον ἀφορᾶ στούς δημοσιοποιηθέντας διαλόγους πού φέρονται δῆθεν ἐμπλέκοντας τόν κ. Μαρινάκη δέν ἔχουν καμμία ποινική ἀξιολόγηση.
Ἑπομένως ὅλη αὐτή ἡ ἀπαράδεκτη ὑπόθεση ἀναφορικά μέ τόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εἶναι πομφόλυγα ἡ ὁποία ἐντός ὀλίγου χρόνου θά διαρραγῆ μετά κρότου.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Αν ξανακατεβείς Χριστέ στη γη μας, θα πάθεις απανωτά εγκεφαλικά...

Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του Μετώπου!

 askordoulakos
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2014 στις 9:48 μ.μ.

Βρε μαυρoφορεμενε ρασοφορε εδω βοα ολη η ελλαδα γι αυτο το υποκειμενο κι εμεινες μονο εσυ να τον υπερασπιζεσε Τι ''ψυχη''θα παραδωσεις ''αγιε'' ποιμεναρχη!

melito

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2014 στις 10:23 μ.μ.

Aν είναι αληθινή η δήλωση αυτή του Σεραφείμ:

Αυτός είναι παπας. ΄Ολα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει.

10 Ιουλίου 2014 στις 2:34 π.μ.

Οι παπαδες ειναι εκπροσωποι του Θεου στη γη.
Αυτα προς αποδειξη των γελοιοτητων ολης της υπαρξης της εκκλησιας.
Καλο θα ητανε η Αεκ να πεταξει αυτην την ντροπη που θα επηρεασει και ποσο κοσμο με τα περιβληματα και τις Αγιες Σοφιες της θεοκρατιας της απατης του ψεματος της αγαμιας του σκοταδισμου και της χαζομαρας.
Και την Αεκ και τον Παοκ θα επηρεασουν και πρεπει συντομα να υπαρξουν αντιδρασεις.

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2014 στις 7:10 π.μ.

Άϊντε κοίτα, ρε παπά τα ψαλτήρια κι άσε κατά μέρος τη δικονομία.
Λιανοτάγαρο.

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2014 στις 3:42 μ.μ.

Ο τραγόπαπας μητροπολίτης Πειραιά, επονομαζόμενος και "καουμπόισσα", ήταν αυτός που κάλεσε το Φεβρουάριο 2014 το Μαρινάκη και του υπέδειξε ότι το μεγάλο deal του παραλιακού μετώπου από Πειραιά μέχρι Βάρκιζα που θα παραδοθεί σε ντόπια και καταριανά κλπ μονοπώλια για μαρίνες, καζίνο, κέντρα δι;ασκέδασης κλπ και θα είναι απαγορευμένη ζώνη για Έλληνες, είναι αδιανόητο να το πάρει ο Μελισσανίδης με κοινοπραξία που δεν ελέγχει (δηλ. δεν "τρώει") η Μητρόπολη Πειραιά, αλλά θα πρέπει να μπει στο παιχνίδι και η μαφία των εφοπλιστών του Πειραιά, διότι ο ακροδεξιός δήμαρχος Μιχαλολιάκος δεν είναι για τόσο μεγάλα κόλπα. Γι' αυτό έσπευσε να τον υπερασπιστεί το Μαρινάκη ο ελλεεινός και τρισάθλιος βρωμόπαπας.

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2014 στις 3:50 μ.μ.

Mια Ελλάδα ολοκληρη στη φωλιά του κουκου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger