Home » » Γυναίκες αλυσοδέθηκαν στηνπύλη του εργοταξίου των Σκουριών

Γυναίκες αλυσοδέθηκαν στηνπύλη του εργοταξίου των Σκουριών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014 | 7:35 μ.μ.

Σήμερα το πρωί, δώδεκα γυναίκες βρίσκονται στην είσοδο του εργοταξίου της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ / ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ στις Σκουριές σε μια ειρηνική συμβολική διαμαρτυρία ενάντια στην τροπολογία που –αν ψηφιστεί αύριο στη Βουλή- νομιμοποιεί τις μέχρι σήμερα αυθαίρετες οικοδομικές εργασίες των εγκαταστάσεων του εργοστασίου εμπλουτισμού στις Σκουριές.

Τέσσερις γυναίκες έχουνε αλυσοδεθεί στην πύλη, ενώ στο σημείο υπάρχει περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Όπως ενημέρωσε τις διαμαρτυρόμενες η ΕΛ.ΑΣ., θα προχωρήσουν σε συλλήψεις στην περίπτωση που χρειαστεί να ανοίξει η πύλη για να περάσει όχημα της εταιρίας.

Οι γυναίκες καλούν κόσμο να τους συμπαρασταθεί.
Καλούν τους βουλευτές να καταψηφίσουν το άρθρο 36 του πολυνομοσχεδίου για τα δάση που ψηφίζεται αύριο Τρίτη με ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, καθώς και την κατάπτυστη φωτογραφική τροπολογία που επιχειρεί να νομιμοποιήσει οικοδομικές εργασίες στις οποίες η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ / ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ προχωράει παράνομα εδώ και ένα χρόνο.

Συντονιστικό Φορέων και Συλλόγων Σταγείρων-Ακάνθου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
5 Αυγούστου 2014 στις 12:11 π.μ.

Οταν αναλαβει ο νεος κ ισχυρος δημαρχος ολα θα αλλαξουν ρε παιδια....

Ανώνυμος
5 Αυγούστου 2014 στις 5:32 μ.μ.

αυτό το κίνημα των Σκουριών, το τόσο "αμεσοδημοκρατικό"που έκανε σημαία του ο σύριζα, πού είναι βρέ παιδιά? Οχι τίποτε άλλο, αλλά κόσμος και κοσμάκης, πέφτοντας σε καραμπινάτες προβοκάτσιες κινδυνεύει άμεσα με πολύχρονες φυλακίσεις και διώξεις. Η μήπως αυτών ήταν ο στόχος των "αμεσοδημοκρατικών κινηματιών" που δεν δεχόντουσαν "καπελώματα από το ΠΑΜΕ", ώστε εκεί ο κόσμος να μην σηκώσει πλέον κεφάλι, απογοητευμένος και προδομένος, για πολλά χρόνια? Αλλη μια απόδειξη για το πώς η πέμπτη φάλλαγα μέσα συο εργατικό και λαικό κίνημα φοράει πλέον "αριστερή μάσκα".

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger