Home » , » Το Ιράν υποστηρίζει την Παλαιστινιακή αντίσταση

Το Ιράν υποστηρίζει την Παλαιστινιακή αντίσταση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 | 4:58 μ.μ.

 Ενδιαφέρουσα η  σημερινή εξέλιξη με το καθεστώς της Τεχεράνης να δηλώνει δημόσια ότι θα επιταχύνει τον εξοπλισμό στους Παλαιστίνιους της Δυτικής Οχθης ανακοινώνοντας επίσης ότι ήδη εφοδίασε τους παλαιστίνιους μαχητές της Χαμάς και της οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ με την απαραίτητη τεχνολογία για την κατασκευή πυραύλων οι οποίοι χρησιμοποιούνται για να πλήττονται οι ισραηλινές πόλεις από τη Γάζα.

Αφορμή για την οργισμένη αντίδραση του Ιράν –που σημειωτέον δεν αναγνωρίζει καν την ύπαρξη κράτους του Ισραήλ- είναι ότι χτες οι ένοπλες δυνάμεις του εντόπισαν και κατέρριψαν ένα μη επανδρωμένο ισραηλινό αεροσκάφος ικανό να μην εντοπίζεται από τα ραντάρ πάνω από την εγκατάσταση εμπλουτισμού ουρανίου της Νατάνζ, στο κεντρικό Ιράν.

«Ένα κατασκοπευτικό μη επανδρωμένο αεροπλάνο του σιωνιστικού καθεστώτος κατερρίφθη από ένα πύραυλο (...) Αυτό το αόρατο μη επανδρωμένο αεροπλάνο επιχειρούσε να προσεγγίσει την πυρηνική ζώνη της Νατάνζ», αναφέρεται στην ανακοίνωση των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν.

Το Ισραήλ αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι στον πόλεμο που ξεκίνησε μόνο ναζιστικές θηριωδίες έχει να επιδείξει με τους αγωνιστές της Παλαιστινιακής Αντίστασης να έχουν ελάχιστες απώλειες και να διατηρούν αλώβητες τις δυνάμεις κρούσεις τους. Αυτό είναι που τρομάζει τους δολοφόνους κυβερνήτες του Ισραήλ  με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπένιαμιν Νετανιάχου  να δηλώνει χτες ότι «η στρατιωτική δράση στη Λωρίδα της Γάζας θα μπορούσε να συνεχιστεί επ΄αόριστον», ομολογώντας ουσιαστικά ότι έχει εμπλακεί σε ένα αδιέξοδο πόλεμο  και  προσπαθώντας να προλάβει τις γκρίνιες στο εσωτερικό της χώρας που ήδη έχουν αρχίσει.

Αυτός ήταν και ο λόγος που οι θρασύδειλοι στρατηγοί του Τελ Αβίβ αναγκάστηκαν να αποσύρουν τον στρατό κατοχής και να επιδίδονται πάλι σε άνανδρες δολοφονίες με αεροπορικούς βομβαρδισμούς.  (Ο Άσραφ αλ-Κέντρα, ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας στη Γάζα, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως 15 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν την Κυριακή και περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν, προσθέτοντας ότι ο απολογισμός των νεκρών από τις 8 Ιουλίου αυξήθηκε σε 2.113 ανθρώπους, ενώ άλλοι 10.660 έχουν τραυματιστεί).

Δεν μπορεί να γνωρίζουμε κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει την επιχειρησιακή δυνατότητα των μαχητών της Παλαιστινιακής αντίστασης η στρατιωτική βοήθεια που πήραν και θα εξακολουθούν να λαμβάνουν από το Ιράν. Ξέρουμε όμως ότι η κυβέρνηση Νετανιάχου, αρχίζει να βρίσκεται  σε αδιέξοδο και είναι κινήσεις πανικού οι δηλώσεις αξιωματούχων του καθεστώτος ότι «θέτει στο στόχαστρο πολυώροφα κτίρια στη Γάζα».

Όλα τα λουλούδια και να τα κόψεις δεν θα μπορέσεις να εμποδίσεις την άνοιξη να ρθεί, έλεγε ένας ποιητής. Και όσες ναζιστικές θηριωδίες και να διαπράξει το ναζιστικό καθεστώς στο τέλος θα ηττηθεί.

Και μόνο ότι αναγκάστηκε να αποσύρει τα χερσαία στρατεύματα του από την λωρίδα της Γάζας και το μόνο που κάνει είναι να δολοφονεί με τα βομβαρδιστικά του αεροπλάνα άμαχο πληθυσμό και να ισοπεδώνει κατοικίες είναι ομολογία ήττας 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
25 Αυγούστου 2014 στις 9:04 μ.μ.

ο παλαιστινιακος λαος πρεπει να εχει το δικο του κρατους και η αντισταση ειναι καθηκον τους. τη σχεση ομως μπορει να εχει αυτο με τις ισλαμιστικκες οργανωσεις που με την τακτικη τους ενισχυουνε τις θεοκρατικες αντιληψεις μεσα στο ισραηλ. και ζητανε την καταστροφη του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger