Home » , » Κάτι περίεργες .. αφωνίες

Κάτι περίεργες .. αφωνίες

Από giorgis , Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 | 2:29 μ.μ.

 Του Γ. Γ
Εκανα μια τσάρκα σε ιστοσελίδες στο Ιντερνέτ για να δω αν υπήρξαν αντιδράσεις για κάποια γεγονότα που έχουν σχέση με την λειτουργία των ΜΜΕ.
Αρχικά έψαξα να δω αν υπήρξαν τοποθετήσεις για το ότι το χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Star έσβησε το τατουάζ με την σβάστικα που είχε ο ένας απ’ τους δυο δράστες που εμπλέκονται στα φονικά της Μάνης. Σχεδόν αναμενόμενο ήταν ότι για τα «θεσμικά» όργανα ΕΣΗΕΑ, και ΕΣΡ, το θέμα θα ήταν ανύπαρκτο.
Συνδικαλιστικές παρατάξεις όμως που προσδιορίζονται σε αριστερή κατεύθυνση όπως «Ασύντακτος Τύπος», «Συσπείρωση Δημοσιογράφων» «Μαχόμενη Δημοσιογραφία» και  «Financial Crimes» είναι δυνατόν να το προσπερνούν αδιάφορα;
(Τώρα για τον Χατζηνικολάου που κόπτεται για την δεοντολογία στις τηλεοπτικές του εκπομπές και είναι και σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων του Star που εξαφάνισε το γεγονός από την ιστοσελίδα του και ο ίδιος δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια να διαφοροποιηθεί είναι περιττό να γράψουμε οτιδήποτε).

Από κει και πέρα θέλουμε να σταθούμε και σε ένα άλλο γεγονός. Το γιατί είναι στο απυρόβλητο ο καναλάρχης-πολιτικός αρχηγός –και επίδοξος συνεταίρος του Σαμαρά- Γ. Καρατζαφέρης, με τα όσα προκλητικά συμβαίνουν υπέρ του.

Είχαμε μια προκλητική «πρωτόγνωρη για τα χρονικά απόφαση», του ΕΡΣ που  μετατρέπεται από κανάλι τοπικής εμβέλειας σε κανάλι εθνικής εμβέλειας, τον τηλεοπτικό του δίαυλο, χαρίζοντας εκατομμύρια ουσιαστικά στον αρχηγό του ΛΑΟΣ, και πέρασε στα ψιλά. Επίσης ο ραδιοφωνικός του σταθμός ΑΡΤ FM, εκπέμπει ως κομματικός σε ολόκληρη την Αττική, και πάλι δεν ενοχλείται κανένας παρά το γεγονός πως το ΛΑΟΣ δεν εκπροσωπείται στη Βουλή ή στην Ευρωβουλή, όπως απαιτεί ο νόμος.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger