Home » , » Μια ΝΕΡΙΤ στα μέτρα τους

Μια ΝΕΡΙΤ στα μέτρα τους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 | 3:55 μ.μ.

Πολύ σωστά σημειώνει η Ματίνα Παπαχριστούδη –στο περιοδικό Hot Doc- ότι αυτό το μόρφωμα που ονομάζουν ΝΕΡΙΤ ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής ανοχής αναφερόμενη στην ενημέρωση που προσφέρει στις «αναθέσεις για κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη που δίνονται στους "ημετέρους", έναντι ποιος ξέρει τι ανταλλαγμάτων», sτο χάος που επικρατεί στο εσωτερικό της.

Αυτή όμως είναι η μια πλευρά. Η άλλη εξίσου σοβαρή σχολιάζεται σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών. Την στιγμή που η κυβέρνηση έχει απλήρωτους τους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ, ξοδεύει χιλιάδες ευρώ, λεφτά του ελληνικού λαού για να προβάλλει μια φιέστα που οργανώνει η Ν.Δ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα είκοσι έξι εργαζόμενοι της –υποτίθεται- δημόσιας τηλεόρασης  έχουν πάει στην Χαλκιδική από την περασμένη Πέμπτη και θα παραμείνουν εκεί μέχρι και την Κυριακή με το κόστος να ανέρχεται σε πάνω από 16.000 ευρώ. «Δεν πρόκειται για οικονομικά στοιχεία που αφορούν κάποια παραγωγή του Χόλιγουντ», συμπληρώνει η εφημερίδα «αλλά για τους πόρους που θα δαπανήσει η ΝΕΡΙΤ για την κάλυψη των κομματικών εκδηλώσεων της Ν.Δ και την εκεί ομιλία του Αντώνη Σαμαρά». 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger