Home » » Κουίζ: Τίνος είναι οι παρακάτω εκτιμήσεις για τον μπάρμπα Ιωσήφ;

Κουίζ: Τίνος είναι οι παρακάτω εκτιμήσεις για τον μπάρμπα Ιωσήφ;

Από giorgis , Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 | 3:01 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Κουίζ: Τίνος είναι οι παρακάτω εκτιμήσεις για τον μπάρμπα Ιωσήφ;

«Μεγαλοφυής, ακλόνητος στρατηλάτης, η πιο επιφανής, επιβεβλημένη, αξιοσέβαστη προσωπικότητα, άνθρωπος ασυνήθιστης ενέργειας, πολύ μορφωμένος, πριν απ’ όλα κατείχε σε μεγάλο βαθμό το αίσθημα του χιούμορ και του σαρκασμού, η επιρροή του στους ανθρώπους ήταν ακαταμάχητη, διακατεχόταν από βαθιά, απαλλαγμένης από κάθε πανικό, λογικής και συνετής σοφίας. Ηταν ο άνθρωπος ο οποίος εκμηδένισε τον εχθρό του με την βοήθεια του εχθρού του. Μάλιστα ανάγκασε κι εμάς, που μας ονόμαζε ιμπεριαλιστές, να πολεμήσουμε εναντίον των ιμπεριαλιστών. Οχι, ό,τι και να λένε γι’ αυτόν η ιστορία και οι λαοί τέτοιους ανθρώπους δεν τους ξεχνούν».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:05 μ.μ.

Καλημέρα.
Του Τσώρτσιλ!!!!.

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:08 μ.μ.

Του τσωρτσιλ.

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:20 μ.μ.

Πως και γραφτηκε τουτο το κουιζ για τον μεγαλο συντροφο Ιωσηφ Σταλιν τουτη την ωρα? Τυχαιο ? Kαλως Αν οχι τοτε Τοχω σαν απορια Μπορειτε να μου απαντησεται στην απορια μου?
melito

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:42 μ.μ.

Αυτά τα είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε μια επίσκεψη του στη Ρωσία όταν πηγαίνοντας για ψώνια έπεσε πάνω σε πορεία κομμουνιστών.
Μετά που του είπαν πως οι κομμουνιστές δεν τον ρώτησαν για τον "μπαρμπα Ιωσήφ" εννοώντας τον Γκέμπελς, ο Αλέξης Τσίπρας παραδέχτηκε πως με τα επώνυμα δεν τα πάει καλά και θύμισε στους συνομιλητές του την περίπτωση της δημοσιογράφου Ναόμι Κάμπελ που την είχε μπερδέψει με το μοντέλο Ναόμι Γουάτς.
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε με νόημα: "Ούτε ο Στάλιν μας λείπει επειδή έχουμε σταλινικούς στη χώρα, ούτε ο Γκέμπελς μας λείπει επειδή έχουμε τον Στάθη Σταυρόπουλο στο κόμμα"

24 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:43 μ.μ.

Ερέθισμα που έδωσε melito μια αναφορά που είχε η συντρόφισσα Αλέκα Ζορμπαλά -στην ανάρτηση της για τον Λ. Αυδή- στον Στάλιν και η οποία δεν με ενθουσίασε (για να το γράψω κομψά).

Ναι, η ανάρτηση περιέχει λόγια του Ουίνστον Τσόρτσιλ, πατέρα του «Σιδηρού παραπετάσματος» και της αντικομμουνιστικής υστερίας από την ομιλία του στην Βουλή των Λόρδων στις 28 Δεκεμβρίου του 1959.

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2014 στις 4:12 μ.μ.

3.43
Και όχι μόνο αγαπητέ.Ο Τσώρτσιλ ήταν αυτός που ματοκύλισε τον λαό μας τον Δεκέβρη του 44.Για να παραμείνει η χώρα μας στην Δύση.
Πάντως πολλοί καπιταλιστές και ιμπεριαλιστές είχαν υμνήσει τον Στάλιν.Αυτοί που σπανίζουν είναι οι πραγματικοί κομμουνιστές και οι γνήσιοι Αριστεροί.

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:28 μ.μ.

4:12 Όπως οι συριζαίοι και τα λοιπά ψοφίμια της σοσιαλδημοκρατίας και του ευρωκομμουνισμού..
ρε τι λένε οι παπαγάλοι της "αριστεράς" για να γελάει ο κόσμος...
Ο Ιωσήφ Στάλιν ήταν Σύντροφος, τέλος.

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:37 μ.μ.

5.28
Τα καλά λόγια και οι ύμνοι για τον ''σύντροφό σου'' Στάλιν,δεν τα λέει ούτε ψοφίμι της σοσιαλδημοκρατίας ούτε του ευρωκομμουνισμού.
Το κείμενο του Γ.Γ δεν επιτρέπει παρερμηνείες. Είναι απόλυτα σαφές.Ξαναδιαβασέ το.
Τα λεει ο μεγαλύτερος αντικομμουνιστής της εποχής.Τα λέει ο άνθρωπος που έλεγε στους
Αγγλους στρατιώτες να συμπεριφέρονται απέναντι στο ΕΑΜ και τους Ελληνες σαν σε κατεχόμενη χώρα.Ο νονός του ''Σιδηρούν Παραπετάσματος'' και απο τους πρωτεργάτες του Ψυχρού Πολέμου.
Ο Τσώρτσιλ απο τον τάφο του θα γελάει σαρδώνια.Ευτυχής που κάποιοι σημερινοί αντικομμουνιστές βαδίζουν στα βήματά του και νεκραναστένουν τον πατερούλη.Δικαιωμένος αφού βρίσκει μιμητές στον αντικομμουνισμό.
Γιατί ο Τσώρτσιλ μόνο αφελής δεν ήταν.Γνώριζε καλύτερα απο τους σημερινούς ΚΚΕδες ποιός είναι πραγματικός κομμουνιστής,και ποιός ήταν ο Στάλιν.


Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:20 π.μ.

μήπως είναι του Νίκου Μπελογιάννη;

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:22 π.μ.

Άκυρο το προηγούμενο σχόλιο. Δεν το διάβασα όλο.Σόρι

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:59 π.μ.

Μηπως υπάρχει κάποια αναφορά στο διαδίκτυο που μπορεί να το επιβεβαιώσει? Γιατί δεν έτυχε να βρω κάποια ομιλία του Ουίνστονα εκείνη την ημέρα. Ούτε στο αρχείο της βουλής των λόρδων υπάρχει.

Παρόλα αυτά πράγματι πιστέυω οτι ο Μουστάκιας υπήρξε στυγνός (δεδομένων βέβαια των συνθηκών), ωστόσο είχε τη διορατικότητα να ανασγκροτήσει τη ΣΕ για την μεγάλη αντεπίθεση που έφτασε μέχρι την παράδοση ανευ όρων της Γερμανίας.

Καρδιτσιώτης

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:55 π.μ.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΕΛΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΕΔΩ: http://anasintaxi.blogspot.gr/2011/02/70.html

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:13 μ.μ.

Ανωνυμε 12.55
Και μόνο από το site που σας, καταλάβαμε γιατί αλλάζεις το θέμα της ανάρτησης. Η με κάθε τρόπο επιμονή σας, να το γυρίζετε στον αντισταλινισμό, δηλαδή στον ντροπαλό αντικομμουνισμό, προιδεάζει , και για την αντικειμενική σας ταύτιση με τους φασίστες, στο επίπεδο των επιχειρημάτων. Εχετε ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα στον αντικομμουνισμό. Μανώλης

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger