Home » , » Ν. Βούτσης και Θ. Παφίλης για το σχέδιο νόμου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ (2 Βίντεο)

Ν. Βούτσης και Θ. Παφίλης για το σχέδιο νόμου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 | 6:14 μ.μ.

Αρκετά ενδιαφέρουσα  η συζήτηση στην βουλή –η οποία και συνεχίζεται- για το σχέδιο νόμου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Επιλέξαμε να παραθέσουμε δυο βίντεο απ’ αυτή την συζήτηση με τις τοποθετήσεις του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη.

Το κυβερνητικό στέλεχος χαρακτήρισε «πατεντάτη διαπλοκή του πολιτικού συστήματος» τις σχέσεις που υπήρχαν μεταξύ πολιτικών και των ιδιοκτητών των τηλεοπτικών καναλιών κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο πρέπει να αλλάξει. Ο Ν. Βούτσης μετέφερε τις εμπειρίες που είχε σαν εκπρόσωπος τύπου του Συνασπισμού στο παρελθόν για τις σχέσεις που είχαν οι βαρόνοι των ΜΜΕ με το αστικό πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι «δεν τα βάζει» με τον Μπόμπολα, τον Βαρδινογιάννη και τους υπόλοιπους «γιατί η πολιτική έγινε όμηρος  και θεραπαινίδα των μεγαλοκαναρχών», γιατί αυτοί είναι επιχειρηματίες και κάνουν την δουλειά τους. Απέδωσε την μεγάλη ευθύνη στις αστικές πολιτικές που ανεχόταν μια τέτοια κατάσταση. «Όταν πήγαινα στα κανάλια, πριν από χρόνια, έβλεπα του πολιτικούς και τους τότε υπουργούς , να τους πιάνουνε το μαγουλάκι και όχι μόνο… » (Τι άλλο τους έπιαναν κ. Βούτση; προφανώς εννοεί τα στελέχη των καναλιών).


Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης εκτίμησε ότι όποιος θεωρεί ότι μπορεί να βάλει κανόνες στην λειτουργία των μεγάλων ΜΜΕ έχει αυταπάτες και δημιουργεί ψευδαισθήσεις στον κόσμο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Απριλίου 2015 στις 12:23 π.μ.

Ξερετε γιατι φωναζουν οι της ΝΔ, κυριοι του Συριζα; Γιατι τους τρωτε το ψωμι.

https://youtu.be/pXK_BKFzGOg

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger