Home » » Οι Αμερικανοί μπάτσοι δολοφονούν. Βίαια επισόδεια την Βαλτιμόρη (Βίντεο)

Οι Αμερικανοί μπάτσοι δολοφονούν. Βίαια επισόδεια την Βαλτιμόρη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Απριλίου 2015 | 7:07 π.μ.

Η ασυδοσία των μπάτσων δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Τα ίδια συμβαίνουν πιθανόν και σε μεγαλύτερη έκταση στην μητρόπολη του καπιταλισμού την Αμερική.
Στο βίντεο που παραθέτουμε βλέπουμε τους εξοργισμένους πολίτες της Βαλτιμόρης  μετά την κηδεία ενός  κατάλογο Αφρομερικανού απ΄ τους πολλούς που έχουν δολοφονηθεί το τελευταίο διάστημα από λευκούς αστυνομικούς, οι οποίοι κατηγορούνται για ρατσισμό και κατάχρηση εξουσίας.

Είναι φυσικά εντελώς προβοκατόρικο το ρεπορτάζ που παρακολουθούμε από την τηλεόραση του Σκάι που επικεντρώνεται σε «ταραχοποιούς» διαδηλωτές που δημιουργούς επεισόδια προσπερνώντας με χλιαρό τρόπο την ρατσιστική συμπεριφορά και την κτηνωδία των Αμερικανών μπάτσων σε Αφροαμερικάνους που θεωρούν ότι έχουν παραβεί τον ποινικό κώδικα.

Η Βαλτιμόρη έχει κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενώ ο κυβερνήτης της πολιτείας Μέριλαντ Λάρι Χόγκαν, κάλεσε αστυνομικές ενισχύσεις και από άλλες περιοχές. Όπως  είναι αναμενόμενο το σχετικό βίντεο που παραθέτουμε εστιάζεται στις ζημιές που έγιναν από τους εξοργισμένους διαδηλωτές  παραγνωρίζοντας τις ζωές που χάνονται από την αμερικανική κρατική καταστολή.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger