Home » , » Γνώριμα πρόσωπα, παλιές συνταγές. Το παλιό πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο σε κρίσιμα κυβερνητικά πόστα

Γνώριμα πρόσωπα, παλιές συνταγές. Το παλιό πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο σε κρίσιμα κυβερνητικά πόστα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Μαΐου 2015 | 1:44 π.μ.

Δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο το δισέλιδο κείμενο που υπάρχει στην εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς» και στο οποίο ασκείτε δριμύτατη κριτική για τις «επιλογές στελεχών από το παλιό πολιτικό και οικονομικό σύστημα για κρίσιμα κυβερνητικά πόστα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Θα ήταν παρακινδυνευμένο να εκτιμήσουμε ότι η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ) που εκφράζεται μέσα απ’ αυτό το έντυπο –διαθέτει σοβαρή κομματική βάση ενώ πέντε   βουλευτές/τινες του ΣΥΡΙΖΑ, προέρχονται απ’ αυτή- ετοιμάζεται να αποχωρήσει απ’ το κόμμα της Κουμουνδούρου εν όψει των διαφαινομένων αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.

Είναι πάντως εντυπωσιακή η κριτική που ασκείται στο κυβερνών κόμμα αναφέροντας τα «βιογραφικά» των ατόμων που επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ για να στελεχώσει τον κρατικό μηχανισμό.

Εμείς φυσικά δεν μαθαίνουμε κάτι καινούργιο αφού έχουμε αναφερθεί για τον ρόλο και την «προϋπηρεσία» του γραμματέα της κυβέρνησης Σπ. Σαγιά, του Παπαγγελόπουλου, του Ρουμπάτη και των άλλων κυβερνητικών στελεχών.

Η συγκεκριμένη όμως εφημερίδα απευθύνεται στην οργανωμένη βάση του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό έχει την σημασία του.  Διαβάστε το άρθρο που αναφέραμε.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
10 Μαΐου 2015 στις 3:26 π.μ.

Kαλά η ΚΟΕ τώρα ανακάλυψε την Αμερική; ΄Η απλώς δεν της δώσαν τις θεσούλες της;

Ανώνυμος
10 Μαΐου 2015 στις 3:33 μ.μ.

Όχι, φίλε. Αν διάβαζες Δρόμο, ήδη από το 2012, θα έβλεπες. Για την ένταση της φωνής μπορείς να ασκείς κριτική. Για το ότι δεν φώναζε όμως, η ΚΟΕ, έχεις άδικο. Και η κριτική της ΚΟΕ ήταν και είναι ουσιαστικότερη από την ακατάσχετη τσιτατολογία και συνθηματολογία.

Φιλικά

Ανώνυμος
10 Μαΐου 2015 στις 7:11 μ.μ.

Hey ! Διαβάσαμαι το άρθρο στο οποίο παραπέμψαται ! Δεν είναι μόνο "Αυτοί", είναι και αρκετοί πολλοί άλλοι ! Και ρωτάμαι ταπεινά, σαυτήν την Χώρα δεν υπάρχουν Ατομα με ¨καθαρή" Ελληνική Αυτοπροσδιοριστική Αντίληψη ;; Το Καινούργιο (δεν λέμαι ΝΕΟ, δίοτι η λέξη, έννοια, ΝΕΟ είναι ύποπτη και βρώμικη) δεν φτιάχνεται πάνω και μαζί με το παλιό, τόσο σε Αντίληψη όσο και σε Ατομα ! Το Καινούργιο δεν το φτιάχνεις με παλιά σκουριασμένα μυαλά, αλλά και ούτε με Υποταγμένους κ. Υποτελείς στην κοινωνικοπολιτική τους διαδρομή ! Μιλάμαι για το ... Αυτονόητο !

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger