Home » , » "Ανακάλυψη" από δημοσιογράφους του Σκάι (Βίντεο)

"Ανακάλυψη" από δημοσιογράφους του Σκάι (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 | 7:14 π.μ.

Είναι κάποιες φορές που μένεις άφωνος διαπιστώνοντας πόσο αμόρφωτοι, άσχετα εντελώς από το πολιτικό γίγνεσθαι είναι κάποια ακριβοπληρωμένα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια που θέλουν να παριστάνουν διαμορφωτές της λεγόμενης «κοινής γνώμης».

Ο λόγος για το όσα ακούσαμε να μας λένε σήμερα το πρωί οι υπάλληλοι του Αλαφούζου, Οικονόμου - Λυριτζής που έστρεψαν τα βέλη τους σε όσους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρούν στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται με την διαφαινόμενη υπογραφή συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών του ελληνικού κράτους.

Ας προσπεράσουμε το ότι επανέλαβε το γνωστό κινδυνολογικό τροπάρι που ακούμε τόσες μέρες από όλους τους μαρκουτσοφόρους – γραφιάδες του φυράματός του (αν δεν υπάρξει συμφωνία θα χρεοκοπήσουμε, δεν θα πληρωθούν μισθοί – συντάξεις, θα κλείσουν οι τράπεζες …). Εκεί που θέλουμε να σταθούμε είναι στο ότι ζήτησε έμμεσα από τον Τσίπρα να πάρει πειθαρχικά μέτρα ενάντια σε όσους βουλευτές αντιδρούν στην συμφωνία, «ανακαλύπτοντας» μάλιστα ότι η «Κομμουνιστική Τάση» του ΣΥΡΙΖΑ που έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις της  διαθέτει 7 (!) βουλευτές στην Κ.Ο του κυβερνώντος κόμματος. (Δεν έχει ούτε έναν, απλώς διαθέτει εκπροσώπηση στην Κ.Ε  κι αυτό λόγο ποσόστωσης).

Παραπολιτικό είναι φυσικά το σχόλιο, αλλά μας δείχνει όσο άσχετοι –χωρίς να διστάζουν να κατασκευάζουν καταστάσεις -είναι αυτοί που παριστάνουν τους «έγκυρους» δημοσιογράφους.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Ιουνίου 2015 στις 8:20 π.μ.

Μην ξεχνάτε ότι ο "κομμουνιστικός κίνδυνος" όπου δεν υπάρχει ανακαλύπτεται. Ας είναι καλά ο Μακάρθυ και οι πολιτικοί του απόγονοι...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger