Home » , » Παράταση των βασανιστηρίων

Παράταση των βασανιστηρίων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 | 6:01 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Πρέπει να είναι σαδομαζοχιστές όσοι ασχολούνται με την πολιτική. Όταν αυτό το βίτσιο γίνεται με την συναίνεση των ενηλίκων συμμετεχόντων δεν μας πέφτει λόγος. Το άσχημο είναι πως, ότι γίνεται στην οικονομία, γίνεται παρά τη θέληση μας. Το ότι θα πήγαιναν για συμφωνία, δηλαδή συνέχεια των απάνθρωπων βασανιστηρίων προς τέρψη της άρχουσας τάξης και μερικών εκατοντάδων ηλιθίων, καθώς και κάμποσων χιλιάδων βολεμένων που στηρίζουν την πολιτική αυτή, ήταν ολοφάνερο. Μνημονιακά πρόσωπα σε θέσεις κλειδιά, καμιά πολιτική αλλαγή - πέρα από κάποια επουσιώδη για επικοινωνιακούς λόγους- συνεχείς δηλώσεις για το πόσο καλό είναι το ευρώ και τα ρέστα.

Θέατρο και μάλιστα για βραβείο. Με πρωταγωνιστή το ΣΥΡΙΖΑ, συμπρωταγωνιστή τη ΝΔ, και γκεστ σταρ τους Τοκογλύφους. Εμείς ως κομπάρσοι, θα έχουμε το ρόλο του σκλάβου κωπηλάτη στη γαλέρα, που βουλιάζει. Θα είμαστε δεμένοι με αλυσίδες made in EU, και θα πάμε στον πάτο του καπιταλιστικού βόθρου.
Το σενάριο της τσόντας "Μνημόνιο τρίτο, το μακρύτερο", που είναι συνέχεια των δυο προηγούμενων έργων προβλέπει άφθονο σκληρό σεξ χωρίς προφυλακτικό, μετά των απαραίτητων βασανιστηρίων, ώστε να σηκωθεί η λίμπιντο του Χρηματιστηρίου. Κοντολογίς θα μας πηδήξουν.
Νέα χαράτσια, νέες περικοπές, συνέχεια των προηγούμενων. Συνέχεια θα πει, πως τίποτα δεν άλλαξε στις στάσεις, απλά αλλάξαμε παρτενέρ. Ε βέβαια, γιατί τις ίδιες φάτσες να κάνουν τα ίδια πράγματα τις βαριέσαι.

Να χαρούν και τα λιγοστά γίδια που ήθελαν να μείνουμε στο Ευρώ χωρίς όρους. Λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ τα "κατάφερε", είστε ευχαριστημένοι νεοδημοκράτες προδότες; Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τα ΜΑΤ να χτυπήσουν τους Αναρχικούς, οι τραμπούκοι της ΟΝΝΕΔ προκαλούσαν καλυμμένοι πίσω από τις ασπίδες των πραιτοριανών κι η πιο σουρεαλιστική κατάσταση έγινε πραγματικότητα. Η αντιπολίτευση διαδήλωσε για να κάνει η κυβέρνηση τα χατίρια των τοκογλύφων. Στην πραγματικότητα η ΝΔ προσπάθησε να κάνει ένα δώρο στο ΣΥΡΙΖΑ. Του έδωσε άλλοθι, να κάνει μια τούμπα. Αν νομίζει πως μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει πρόβλημα μετά από αυτό, ε! ας το νομίζει. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι. Κι οι φτωχοί στην τσέπη; Δυστυχείς.

Η ΝΔ ονειρεύονταν Ουκρανία. Η αποτυχία όμως να μαζέψει περισσότερους από λίγες χιλιάδες βλαμμένους δοσίλογους, παλιούς κενταύρους και ρέιντζερς, όταν μάλιστα κινητοποιεί όλο τον κομματικό μηχανισμό και σε συνεργάστηκε με όλα τα δεκανίκια των τοκογλύφων, δεν της αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Παίρνει το δρόμο του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ κοκ. Εκεί που έκανε λάθος ήταν που πίστεψε στην μπλόφα του ΣΥΡΙΖΑ. Θεώρησε πως θα γίνει ρήξη. Και τώρα στην ουσία διαδήλωσε υπέρ αυτού που συμφώνησε η κυβέρνηση. Περαστικά σας γίδια. Γούρι σας έφερε πάλι ο μπαμπάς της Ντόρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν άκουσε την πλειοψηφία του κόσμου, όπου στις εκλογές ψήφισε για αλλαγή πολιτικής και τέλος των μνημονίων. Θα πληρώσει κι αυτός ότι του αναλογεί. Θα γίνει η νέα ΝΔ με ότι αυτό σημαίνει.

Οι Αναρχικοί που διαδήλωσαν στο Σύνταγμα τρόμαξαν και χάλασαν τη σούπα, τόσο της δήθεν αριστεράς όσο και της νεοφιλελεύθερης παρέας βρικολάκων. Μια κι είπα βρικόλακες, τους "αγωνιστικούς χαιρετισμούς" του στέλνει ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης, στον Επίτιμο των Νοσφεράτου Δαγκώνουν (ΝΔ). Οι τραμπούκοι της ΟΝΝΕΔ λύσσαξαν από την αποτυχία τους κι επιτέθηκαν υπό την κάλυψη των ΜΑΤ.

Πρέπει όμως να γνωρίζουν και στο ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ κι όπου αλλού παίζουν θέατρο εις βάρος μας, πως κάποτε τελειώνει το έργο και πέφτει αυλαία. Και πως τα ληγμένα γιαούρτια, οι σάπιες ντομάτες και τα κλούβια αυγά, αποτελούν μέρος της κριτικής.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger