Home » , , » Ετσι περνούσαν οι περασμένες κυβερνήσεις τα μνημόνια (5 Βίντεο). Σήμερα;

Ετσι περνούσαν οι περασμένες κυβερνήσεις τα μνημόνια (5 Βίντεο). Σήμερα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 | 4:13 μ.μ.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν δημοσιεύματα που προσδιορίζουν το ύψος των μέτρων του τριετούς προγράμματος, που πρότεινε η ελληνική κυβέρνηση προς τους δανειστές για να επιτευχθεί συμφωνία, οπότε δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να αναπαράγουμε σχετικά δημοσιεύματα που κυκλοφορούν.

Η ουσία είναι πάντως ότι σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα ώστε τις επόμενες μέρες να υπογραφεί συμφωνία. 
Πρόθεση της κυβέρνησης δηλαδή είναι να έχουμε ένα καινούργιο πολυετές μνημόνιο που σίγουρα θα περιλαμβάνει νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που θα πλήξουν για άλλη μια φορά την ήδη καθημαγμένη ελληνική κοινωνία.

Οποια κατάληξη πάντως και να έχουν οι διαπραγματεύσεις, -λογικά θα ξέρουμε μετά τα αποτελέσματα της επείγουσας συνεδρίασης του Eurogroup για την Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, σύμφωνα με το Reuters- είτε δηλαδή υπάρξει grexit είτε συμφωνία με τους μαφιόζους –έτσι ονόμαζε ο Τσίπρας τους σημερινούς συνομιλητές του- αυτά που είναι δεδομένο είναι ότι τα λαϊκά στρώματα θα υποστούν άλλο ένα βαρύ χτύπημα στο βιοτικό τους επίπεδο.

Με την ευκαιρία και μέσα από την κάμερα του Βασίλη Νούση ας θυμηθούμε πώς περνούσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις τα μνημόνια.

Αμοντάριστα κι ανέκδοτα πλάνα από 12 Φεβ 2012. 
Το πρώτο τρίλεπτο μετά την πρώτη ρίψη χημικών στον Μίκη Θεοδωράκη στην μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Βουλή την ημέρα ψήφισης του περίφημου PSI.


Ένα βίντεο που έχει περάσει απαρατήρητο... ο Μανώλης Γλέζος πνιγμένος στα χημικά


Για την ιστορία: Ο Μίκης δέχεται χημικά αλλά θέλει να προχωρήσει


Η άφιξη, η πορεία προς τον άγνωστο στρατιώτη και η πρώτη ρίψη χημικών στον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μανώλη Γλέζο!


Ο Μίκης μιλάει και δέχεται χημικά για δεύτερη φορά

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger