Home » , » Να ζητήσει την σύγκλιση έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ προσανατολίζεται η "Αριστερή Πλατφόρμα"

Να ζητήσει την σύγκλιση έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ προσανατολίζεται η "Αριστερή Πλατφόρμα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 | 10:10 μ.μ.

Βαβέλ απόψεων υπήρξε κατά την συνεδρίαση των στελεχών της «Αριστερής Πλατφόρμας» που έγινε στο   ξενοδοχείο «Οσκαρ». Το μόνο δεδομένο είναι ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται σ’ αυτή την τάση θα καταψηφίσουν αύριο το νομοσχέδιο προαπαιτούμενο για να υλοποιηθεί η συμφωνία, με όποιο τρόπο επιλέξει καθένας. Είτε δηλαδή με «όχι», «άκυρο» ή απουσία από την ψηφοφορία.

Από κει και πέρα η άποψη να διαφοροποιηθούν μαζικά από την Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ και να σχηματίσουν νέα κοινοβουλευτική ομάδα μαζί με τους βουλευτές/ινες που έχουν προέλευση από την «ΔΕΑ» και την «ΚΟΕ» δεν είχε την απήχηση που περίμεναν οι εκφραστές της.

Η πρόταση που φαίνεται να γίνεται αποδεκτή είναι αυτή που σύμφωνα με πληροφορίες διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δ. Στρατούλης. Να αφήσουν δηλαδή προς το παρόν την πρωτοβουλία στον Τσίπρα, ο οποίος δίνει σήμερα συνέντευξη στην ΕΡΤ ενώ παράλληλα  συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για να εκτιμήσει την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, και να κινήσουν τις διαδικασίες για να υπάρξει έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σύμφωνα με την άποψη των στελεχών της «Αριστερής Πλατφόρμας» η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την διάθεση ούτε προβλέπετε καταστατικά να τους διαγράψει, ενώ γύρω από τις απόψεις της «Α.Π» συσπειρώνεται η συντριπτική πλειοψηφία των οργανωμένων μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρθηκαν χαρακτηριστικά ανακοινώσεις μιας σειράς Νομαρχιακών Επιτροπών (Νότιας Αθήνας, Α’ Θεσσαλονίκης, Αχαϊας κ.α), η απόφαση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και τα ουσιαστικά ερείσματα που έχει η «Α.Π» στην συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΤΑ.

Πάντα σύμφωνα μ’ αυτό το σκεπτικό σε ένα έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ η σημερινή ηγετική ομάδα γύρω από τον Τσίπρα θα γίνει παρελθόν και οι απόψεις της «Αριστερής Πλατφόρμας» θα γίνουν κυρίαρχες στο κυβερνών κόμμα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
14 Ιουλίου 2015 στις 10:25 μ.μ.

Αλέξη ακούμε την συνέντευξη Σου στην ΕΡΤ ΤΩΡΑ !!!

ΚΟΨΕ ΤΑ. ΨΕΜΑΤΑ !!!! ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΝΕ !!!

ΑΛΕΞΗ ΚΡΙΜΑ ΣΟΥ !!!!!

ΑΠΛΑ ΑΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ !!!

ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !!

ΟΥΤΕ ΕΣΥ !!!


Υ.Γ. Φόρα Γραβάτα ! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΒΡΟΜΟΒΟΘΡΟΣΑΠΥΛΑΣ Ο Γιούνγκερ ! (Έχει το όνομα Γιούνγκερ με τα πολεμικά αεροπλάνα των ΝΑΖΙ, τα Junger που βομβάρδιζαν την Ευρώπη και ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;;)

14 Ιουλίου 2015 στις 10:45 μ.μ.

Α ρε Αλεκαρα δικιο που ειχες!
Και οι ξευτυλες της σοσιαλδημοκρατιας σε χλευαζαν οταν τους ξεβρακωνες στη Βουλη.

Οκτωβρη του 2014

https://youtu.be/dl4RN4b1oF8

Ανώνυμος
14 Ιουλίου 2015 στις 11:17 μ.μ.

@Aristerh platforma: Καλό το παραμυθι για να κρατησετε το κοπαδι στο μαντρι, αλλα ευχαριστουμε δεν θα παρουμε!

Ανώνυμος
15 Ιουλίου 2015 στις 2:58 π.μ.

Βρε βλακΑντώνη, πάλι πράκτορες της σοσιαλδημοκρατίας βλέπεις; Νασαι καλά άνθρωπέ μου, ευτυχώς που έχω κάτι να γελάω!

Ανώνυμος
15 Ιουλίου 2015 στις 4:00 π.μ.

Οι οπορτουνιστές της ΑΠ είναι πολύ χειρότεροι απο τους υπόλοιπους συριζαίους. Σύμφωνα με την ανάρτηση στο fb της βουλευτίνας Σίας Αναγνωστοπούλου , ένας απο τους σημαίνοντες (Λαφαζάνης ή Λαπαβίτσας) που είπαν παρών την Παρασκευή είπε στην συνεδρίαση της κ.ο. οτι παρόλο οτι πιστεύει στην επερχόμενη καταστροφή με άτακτη χρεωκοπία δεν θα υπερψηφίσει την κυβερνητική πρόταση γιατί κάποιοι πρέπει να πουν ναι & κάποιοι οχι. Καταλαβαίνουμε απόλυτα το παιγνίδι που παίζεται για να εξαπατήσουν ακόμα μια φορά τον εργαζόμενο λαό. Και μόνο ότι δεν παραιτούνται από τα υπουργεία για να μην χάσουν τις καρέκλες δείχνει & το έλλειμμα ηθικού αναστήματος. Τώρα θα συμπλεύσουν με ανταρσυα & σια με σημαία την άκριτη υποστήριξη στην δραχμή χωρίς ιδεολογικά εχέγγυα σε σύμπλευση με ντόπια & ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα καθώς & με τον αντι € αγγλοσαξωνικό άξονα που εκπροσωπείται επάξια απο τον γελοίο Μπαρουφάκη. Το υπόλοιπο τσιπρικό συνονθύλευμα θα συνεχίσει με την ουρά κάτω από τα σκέλια στον γαλλογερμανικό άξονα με σημαία το τραβάτε με κι ας κλαίω.
Ο εργαζόμενος λαός μόνο με την κατοχή των μέσων παραγωγής θα μπορέσει πραγματικά να πάρει στα χέρια του τις τύχες του αφού πρώτα έχει διώξει τους διάφορης μορφής δημαγωγούς απο τον δρόμο του.

Ανώνυμος
15 Ιουλίου 2015 στις 12:57 μ.μ.

((14 Ιουλίου 2015 - 11:17 μ.μ. ευχαριστουμε δεν θα παρουμε! )) Δεν απορώ που δεν μπορείς να καταλάβεις
το μέγεθος της βλάβης: για μένα, κόψε τώρα τα ληγμένα!!!!
www.youtube.com/watch?v=MEb5oYHzveA

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger