Home » , » ΟΧΙ δεν θα νικηθούμε

ΟΧΙ δεν θα νικηθούμε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 | 7:32 μ.μ.

Της Ουρανίας Μπίρμπα

 Δεν μας τρομάζουν οι εκβιασμοί των δανειστών, τα ψέματα,  οι δηλώσεις των ντόπιων υποτακτικών Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙΣΙΩΝ

Μας τρομάζει που επιχειρούν να  μας σβήσουν από το χάρτη σαν λαό κυρίαρχο με μνήμη και γνώμη
Δεν μας τρομάζουν οι κλειστές τράπεζες και τα όρια αναλήψεων.

Μας τρομάζουν τα κλειστά σπίτια, τα άδεια βλέμματα και  οι παγωμένες καρδιές των ανέργων, των εργαζομένων των 300 ευρο, των ανασφάλιστων. Μας τρομάζει που μας επιβάλλουν όρια στα όνειρα μας και την ελπίδα μας.

Δεν μας τρομάζουν τα  μαύρα κοράκια  της δήθεν ενημέρωσης των μέσων μαζικού ευνουχισμού που χτές μηδένισαν το κοντερ της χώρας!!!επειδή δεν πλήρωσε το ΔΝΤ(Εξάλλου μόνο 60ευρό μπορούσαμε να τους δώσουμε!  γιατί ο άλλος θεσμός  η ΕΚΤ έκλεισε τις τράπεζες).

Μας τρομάζουν που θέλουν να  σκοτώσουμε  μαζικά τα χελιδόνια της άνοιξης και να μας τιμωρήσουν παραδειγματικά επειδή τους αψηφίσαμε στις 25 Γενάρη.

Δεν μας τρομάζει  ο οικονομικός στραγγαλισμός μας τρομάζει ο στραγγαλισμός της δημοκρατικής και συνταγματικής νομιμότητας, της αξιοπρέπειας μας και της ανάσας μας ως ελεύθεροι δημοκρατικοί πολίτες

Δεν μας τρομάζει το θλιβερό μίζερο παρόν μας ως κοινωνία, μας τρομάζει το ολοκαύτωμα του μέλλοντος μας ως κοινωνία που απαιτούν να το κάνουμε με τα ίδια μας τα χέρια.
Δεν μας τρομάζουν αυτοί που λένε ναι γιατί απλά είναι δεμένοι με συμφέροντα (ΣΕΒ, Αλαφούζοι, Μπομπολαίοι , και οι κολαούζοι τους στη ΓΣΕΕ) γιατί το δημοψήφισμα της Κυριακής είτε μας αρέσει είτε όχι τραβάει ταξική διαχωριστική γραμμή στη κοινωνία μας.

Μας τρομάζουν αυτοί που κρατάνε πολιτική ίσων αποστάσεων και από τη κυβέρνηση της αριστεράς και από αυτούς που καίγονται να την ανατρέψουν. Αυτοί που  δέχονται να συζητούν με τη Γεννηματά!! και όχι με το  Τσίπρα που παρά τις προβλέψεις τους στάθηκε όρθιος και δεν υποτάχθηκε στους δανειστές. Αν αυτή τη πολιτική ίσων αποστάσεων είχε κρατήσει ο Ζαχαριάδης στο πόλεμο του 1940 δεν θα είχαμε ζήσει το μεγαλείο της ΕΑΜικής αντίστασης.

Τέλος δεν μας τρομάζει καν η περίπτωση να μη νικήσουμε, μας τρομάζει να νικηθούμε και να εξευτελιστούμε σαν λαός.

Τώρα  έχουμε τη δυνατότητα να φωνάξουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας ΟΧΙ φτάνει δεν σας επιτρέπουμε να ανατρέψετε τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας και να επανέλθει η συμμορία της καταστροφής υπό νέα έκδοση.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ  ΠΑΝΤΟΣ  ΚΑΙΡΟΥ

ΟΧΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ


Ουρανία Μπίρμπα, δημοτική σύμβουλος Πάτρας
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
2 Ιουλίου 2015 στις 11:15 μ.μ.

Συντρόφισα Ουρανία έγραψες πάλι.Σαν...λαίλαιπα που θα έλεγε και ο Δημήτρης ο Τσ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger