Home » , » Ο Δ. Δανίκας ξεπέρασε και το αφεντικό του. τον χρυσαυγίτη με .. πολιτικά Θέμο Αναστασιάδη

Ο Δ. Δανίκας ξεπέρασε και το αφεντικό του. τον χρυσαυγίτη με .. πολιτικά Θέμο Αναστασιάδη

Από giorgis , Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 | 11:59 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Ο Δημήτρης Δανίκας είναι ένα ναυάγιο της ταξικής πάλης, που θα έγραφε και ο «Ριζοσπάστης», ο οποίος αφού για χρόνια σιτίστηκε και έγινε ευρύτερα γνωστός από τις στήλες του οργάνου της Κ.Ε του ΚΚΕ και τα μικρόφωνα του ραδιοφωνικού σταθμού 902 … βρήκε τον δόμο του.

Ανέβηκαν οι «μετοχές» του στην δημοσιογραφική πιάτσα με αντίκρισμα να προσφέρει τις «πολύτιμες» υπηρεσίες του για μεγάλο διάστημα στον ΔΟΛ και να καταλήξει σήμερα να μας «διαφωτίζει» από το «Πρώτο Θέμα».

Αυτός ο λακές, το τσιράκι του «κομιστή», για να βγάλει το παντεσπάνι του δεν διστάζει, ο αχρείος, να χρησιμοποιήσει λεξιλόγιο  που θα το ζήλευε και ο Βορίδης καθώς και οι ομοτράπεζοι του «τσεκουράτου» νεοδημοκράτη βουλευτή.

«Να ξεκουμπιστεί» και να φύγει, συνιστά στον Αλέξη Τσίπρα, σήμερα στα γραφόμενα του και μάλιστα «όσο πιο σύντομα τόσο το καλύτερο!», συμπληρώνει

«Λογική» εκ μέρους του η παρότρυνση. Αν εδραιωθεί μια διαφορετική κυβέρνηση απ’ αυτές που είχαμε τις τελευταίες δεκαετίες δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι ξαναβγεί «λάδι» το αφεντικό του όταν ξαναβρεθεί να αντιμετωπίσει δικαστικές περιπέτειες.

Μέχρι τώρα ο χρυσαυγίτης με.. πολιτικά Θέμος Αναστασιάδης αποδόθηκε στην κοινωνία «λευκή περιστερά»  για τις  λαμογιές που κατηγορήθηκε. (ρόζ DVD, η υπόθεση με τα «μαύρα» 5.500.000 ευρώ που μέσα σε μαύρες σακούλες κατέθεσε ο κ. Θέμος σε λογαριασμό του στη γαλλική τράπεζα BNP PARIBAS. Η ιστορία με τις τρεις επιταγές, συνολικής αξίας γύρω στο 1.300.000 ευρώ, που είχε πάρει από την Ελβετία και τα είχε πάνω του σε έλεγχο στα γαλλοελβετικά σύνορα).

Γνωρίζει, λοιπόν, πολύ καλά τι κάνει ο Δ. Δανίκας. Αλλωστε τι είναι ένας αυτοεξευτελισμός μπροστά στις σημερινές … πλουσιοπάροχες απολαβές και στο μέλλον που πιθανά, ονειρεύεται;
Να ακολουθήσει δηλαδή την πορεία του εργοδότη του.

Και ο «Μαυρότρυπας», έτσι ξεκίνησε. Πουλώντας αρχικά «λάιτ αριστερή αντίληψη» από τις στήλες της «Ελευθεροτυπίας» για να περάσει στην συνέχεια  απ’ όλα τα καθεστωτικά δημοσιογραφικά μετερίζια υπηρετώντας πιστά τους εργοδότες του κάποιοι απ’ τους οποίους ανήκουν στην αφρόκρεμα της ντόπιας οικονομικής ολιγαρχίας –Αλαφουζέϊκο, Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης-. Σήμερα είναι συνιδιοκτήτης της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία Κυριακάτικης φυλλάδας.

Ισως μια τέτοια διαδρομή επιδιώκει για τον εαυτό του και ο Δ. Δανίκας..
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 12:09 π.μ.

Χα ενώ αν έβριζε το ΚΚΕ ε; Θα του πλέκατε το εγκώμιο. Το βρίζει όμως το ΚΚΕ. Για σκεφτείτε το καλύτερα. Μηπως σε κανένα επόμενο άρθρο να του πλέξετε το εγκώμιο. Αντικομμουνισμό να κάνει και ας είναι και προβοκάτορας.

5 Ιουλίου 2015 στις 12:30 π.μ.

Μην γίνεσαι γελοίος Ανώνυμε.
Και όταν έβρισε το ΚΚΕ την ίδια αντιμετώπιση είχε
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/04/blog-post_487.html

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 1:24 π.μ.

@ΒΑΘΥ
για κάποιον άλλον κομιστή θυμάσαι τίποτα;

5 Ιουλίου 2015 στις 5:56 π.μ.

Βοήθησε μας να θυμηθούμε ποιον "κομιστή" εννοείς γιατί μας διαφεύγει τώρα 1.24

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 12:25 μ.μ.

@ΒΑΘΥ
Για κάποιον από το 88/89 που ανέλαβε & πολύ σημαντική θέση πρόσφατα, τόσο σημαντική που άστο καλλίτερα...

Ανώνυμος
7 Ιουλίου 2015 στις 1:29 π.μ.

Αυτογελειποιεισε Δανικα -ολο πιο πολυ μοιαζεις του Ψαριανου και του Γεωργιαδη-κριμα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger