Home » , » Άντε ντε γαλάζιες κοτούλες μου!

Άντε ντε γαλάζιες κοτούλες μου!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015 | 2:24 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

"Δεν είναι δυνατόν εμείς που είμαστε αντιπολίτευση να ψηφίζουμε μέτρα που επηρεάζουν τους ψηφοφόρους μας και να γινόμαστε αποδέκτες αντιδράσεων και από την άλλη βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μη ψηφίζουν και να κάνουν τους μάγκες…" (νεοδημοκρατικός κηφήνας).

"Η νέα πολιτική απάτη ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς εισηγούμαστε και ψηφίζουμε τα μέτρα εκβιαζόμενοι, ενώ οι άλλοι με χαρά... Η υπερφορολόγηση των αγροτών, η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, η μείωση των κατώτατων συντάξεων "είναι μέτρα του μνημονίου Τσίπρα/Καμμένου".
Αν νομίζουν ότι εμείς "με χαρά" όπως λένε, ψηφίζουμε μέτρα που είχαμε απορρίψει ως κυβέρνηση, είναι γελασμένοι! Με αυτή την ρητορική τορπιλίζουν την συναίνεση και τότε η ΝΔ πρέπει να μην ψηφίσει στις 22". (Άδωνης Μπουμπούκος Γεωργιάδης).
Χο - Χο - Χο! που λέει κι ο Άγιος Βασίλης. Άντε ντε γαλάζιες κοτούλες μου! Μην το ψηφίζετε, για να μην περάσει. Να πέσει η κυβέρνηση, να γίνουν εκλογές, να πάτε στο διάολο όλοι μαζί, όσοι ψηφίσατε μνημόνια. Χο - Χο - Χο!

Τι δώρο ήταν αυτό κατακαλόκαιρο! Να μην ψηφίσει μνημόνιο, αυτός που απειλούσε πως θα κάνει μήνυση, αν δεν τον πούμε τον πιο μνημονιακό από όλους! Μπράβο, έπρεπε να τον δει ο ήλιος για να γιάνει το μυαλό του. Να δούμε όμως τι αβγουλάκι θα κάνει στη βουλή.
Γιατί ο μόνιμα προσωρινός τσέλιγκας της γαλάζιας στάνης το ξέκοψε: Δε 'πα να φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ όχι τους 120 τους 20, εμείς εκεί, μνημόνιο και πάλι φόρους θα ψηφίζουμε.

Τώρα, Άδωνη, θα συμφωνήσω σε κάτι μαζί σου (να ψάξω για το φούρνο που γκρεμίστηκε) αλλά θα διαφωνήσω σε κάτι άλλο. Θα συμφωνήσω πως είναι τα μέτρα του μνημονίου Τσίπρα / Καμμένου, άδικα, φορομπηχτικά, θηλιά στο λαιμό, πείτε τα όπως θέλετε, δεν θα τα χαλάσουμε. Αλλά κι εσείς τα ψηφίσατε βρε. Και τα προηγούμενα έτσι ήταν. Τώρα ήρθε η σειρά να κάνουν πλιάτσικο στους αγρότες, τι δεν καταλαβαίνεις; Από τους άλλους εργαζόμενους τα πήραν ήδη.

"Είναι ο Καπιταλισμός ηλίθιε" όπως θα έλεγε κι ο Μπογιόπουλος. Με τα μνημόνια οι πολύ πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι, οι μεσαίοι γίνονται φτωχοί κι οι φτωχοί θυσιάζονται για να παχύνουν τα οπίσθια των χαραμοφάηδων.
"Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος" που θα έλεγε (ειρωνικά) ο ποιητής. Αλλά δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία, ότι τα μέτρα θα περάσουν.

Γιατί πράγματι τα ψηφίζετε με χαρά κι αυτά τα σάπια που λέτε, τα λέτε μόνο και μόνο για να μασήσει το κουτόχορτο κάνα γίδι, καθόσον οι καιροί είναι πονηροί κι εκλογές μπορεί να γίνουν από στιγμή σε στιγμή. Με χαρά λεηλατούσατε πριν με την ίδια χαρά καταστρέφετε και σήμερα. Δεν έχει αλλάξει το κουκούτσι που έχετε για μυαλό, είναι το ίδιο ακριβώς. Να σου θυμίσω μόνο πως όχι μόνο χαιρόσασταν για τη φορολόγηση των αγροτών στη ΝΔ, αλλά κάνατε διαδηλώσεις υπέρ του ΝΑΙ.

Οπότε τι να πείτε τώρα; Ότι δεν θέλετε αυτά που ψηφίσατε; Που μάλιστα τα προτείνατε να τα ψηφίσουν και τα γίδια οι χαχόλοι σας; (Διευκρινίζω πως δεν θεωρώ "γίδι" κανένα ψηφοφόρο, οι βουλευτές της ΝΔ έχουν αυτή την αντίληψη για τους δικούς τους, από την εποχή του Αβέρωφ και πιο πριν). Τι έλεγε το ΝΑΙ; Αυτά που ψηφίζετε τώρα. Φόροι, απολύσεις, μειώσεις εισοδήματος, ξεπούλημα.

Αυτά θέλετε αυτά ψηφίζετε. Αν δεν τα θέλετε μην τα ψηφίζετε. Να πείτε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τούμπα, κοροϊδεύει, ότι με την ίδια χαρά κάνει τα ίδια με σας, εντάξει, να το δεχτώ χίλιες φορές. Αλλά μην προσπαθείτε να πείσετε πως γίνατε κι οι νεοδημοκράτες βουλευτές άνθρωποι. Αφού όταν μιλάτε, φαίνεται το σαγόνι του καρχαρία. Ουστ από δω σκυλόψαρα! 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
20 Ιουλίου 2015 στις 4:22 μ.μ.

Δεν φταίμε εμείς που μας μοιάζετε; ( www.youtube.com/watch?v=Nfp3oLPJWYY )

Ανώνυμος
20 Ιουλίου 2015 στις 4:29 μ.μ.

Η αγάπη μας μην φτάσει παραέξω,
www.youtube.com/watch?v=cxgoNO16gjY

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger