Home » , » Αλέξη, πες μου που πουλάν μυαλό, να σου πάρω δυο. Ένα για να χρησιμοποιείς κι ένα ρεζέρβα.

Αλέξη, πες μου που πουλάν μυαλό, να σου πάρω δυο. Ένα για να χρησιμοποιείς κι ένα ρεζέρβα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015 | 7:40 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

"Για πρώτη φορά, επιστήμονες στις ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι ανέπτυξαν στο εργαστήριο ένα σχεδόν πλήρη ανθρώπινο εγκέφαλο, ο οποίος έχει αντιστοιχεί στον πραγματικό εγκέφαλο ενός εμβρύου πέντε εβδομάδων.
Ο εγκέφαλος δημιουργήθηκε από ενήλικα ανθρώπινα δερματικά κύτταρα, που αναπρογραμματίσθηκαν για να γίνουν βλαστικά - πολυδύναμα και μετά εξειδικεύθηκαν ξανά σε νευρωνικά-εγκεφαλικά κύτταρα"...

Επιτέλους! Να και κάτι χρήσιμο για τους έλληνες πολιτικούς: Εγκέφαλοι. Θα μου πείτε είναι μικροί, έχουν "μέγεθος γόμας μολυβιού" αλλά για τους ανεγκέφαλους της βουλής είναι οπωσδήποτε τεράστια πρόοδος. Από το μηδέν στο κάτι.

Γιατί, αν είχαν μυαλό, θα έκαναν τέτοιο ξεπούλημα με τα αεροδρόμια; Τα δώσανε τζάμπα αλλά οι Γερμαναράδες επιχειρηματίες θέλουν να τους πληρώσουμε από πάνω. Ε αφού βρήκαν "παπά" οι τοκογλύφοι, να μη "θάψουν" πέντε - έξι; Δεκατέσσερα είναι τα αεροδρόμια; Τόσα πολλά; Κι για μας τι θα μείνει; Ο αέρας, μέχρι να τον φορολογήσουν κι αυτόν...

Όσο σκέφτομαι το βλάκα τον Αδόλφο, που θυσίασε 8.000 αλεξιπτωτιστές και πάνω από 220 αεροσκάφη, για να πάρει ένα μόνο αεροδρόμιο στην Κρήτη... Αν μπορούσε να το ακούσει, τι θα έλεγε; "Σταματήστε την παραγωγή αρμάτων και βομβαρδιστικών, φτιάξτε αμέσως μνημόνια, είναι πολύ πιο καταστροφικά". Βλέπεις, πολεμήσαμε τότε τους φασίστες και τους νικήσαμε. Σήμερα όμως; Παραδίνουμε τη χώρα στη λεηλασία κι από πάνω τους χρωστάμε!

Γι αυτό ας παραγγείλουμε αμέσως καμιά 300αρια κομμάτια μυαλό για τους βουλευτές, που ξεπουλάνε τα "φιλέτα" και που ψηφίζουν αυτά τα μέτρα της συμφοράς.

Αλλά να έχουν "εγγύηση καλής λειτουργίας" οι εγκέφαλοι. Γιατί, αν είναι σαν των κηφήνων του ΣΥΡΙΖΑ, καήκαμε! Λειτουργούν καλά μερικούς μήνες, όμως μετά χαλάνε εντελώς, θέλουν "σέρβις". Λέτε να φταίει η εξουσία; Μπορεί...

Για τη ΝΔ, το Ποτάμι και την υπόλοιπη "τσόντα" πάντως, δεν τίθεται θέμα επισκευών. Δεν μπορείς να επισκευάσεις το ανύπαρκτο. Πότε είχαν μυαλό; Ποτέ! Αφού έβγαλαν το Σαμαρά αρχηγό και τον Άδωνη βουλευτή καταλαβαίνουμε τι υπάρχει μέσα στο ξεροκέφαλο τους: Το απόλυτο κενό. Όσο για τους ναζί, είναι γεμάτοι ρατσισμό, μίσος κι άλλες ακαθαρσίες...

Τι άλλο να ζητήσουμε μετά από την επιστήμη; Φιλότιμο! Να κατασκευάσουν μπόλικη τσίπα, γιατί απουσιάζει εντελώς από το κοινοβούλιο. Εντιμότητα, έχουμε τεράστιες ελλείψεις σε όλα τα αστικά κόμματα. Αν μπορούν, να φτιάξουν κάμποση ειλικρίνεια...

Για τον κόσμο όμως τί να ζητήσουμε; Ο φτωχός αγαπητοί μου έχει και μυαλό και καρδιά. Αλλά (εκτός από τα χρήματα φυσικά) του λείπει μόνο ένα πράγμα:

Η απόφαση να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Να μην αφήσει άλλο τα καθάρματα να τον κοροϊδεύουν. Να επαναστατήσει κατά της αδικίας, της αθλιότητας, της παρανοϊκής πολιτικής.
Αν το κάνει, θα φτιάξουν όλα. Ως και τα λαμόγια οι πολιτικοί θα βάλουν μυαλό. Βέβαια τότε θα είναι λιγάκι αργά πάνω στο ικρίωμα, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
19 Αυγούστου 2015 στις 9:16 μ.μ.

Oλα αυτά είναι τρίχες με ένα και Μοναδικό σκοπό. Να μην δει ο λαός τον Πραγματικό ένοχο που είναι ο Καπιταλισμός. Ολοι οι Πολιτικοί των Αστικών και Οπορτουνιστικών Κομμάτων έχουνε πολύ καλό μυαλό και υπηρετούνε τα Συμφέροντα της Αστικής Τάξης. Οπως και Ο Χίτλερ γνήσιος εκπρόσωπος του Καπιταλισμού στην Γερμανία ενισχύθηκε τα Μέγιστα και απο τους Δυτικούς Καπιταλιστές στον Αντικομμουνιστικό αγώνα μέχρι την Συντριβή του το 1943 σε ΣΤΑΛΙΓΚΡΑΝΤ και ΚΟΥΡΣΚ. Απο εκει και πέρα πάλι σε Ταξική Βάση οι Δυτικοί τρέχανε για το Βερολίνο για να σώσουνε για τον Καπιταλισμό ότι προλάβουνε. Ετσι λοιπόν το Πρόβλημα είναι η Ιδιοκτησία των Μέσων Παραγωγής και όλα τα άλλα είναι Αρλούμπες.

19 Αυγούστου 2015 στις 11:32 μ.μ.

Άθλιοι
Κι όμως ήξερε... Ήξερε από την αρχή ότι κάπως έτσι θα γίνουν τα πράγματα. Είχε διαλέξει στρατόπεδο... Δούλευε, διαπραγματευόταν όπως ο ίδιος λέει σκληρά , για το κεφάλαιο. Για να βγει το κεφάλαιο από την κρίση, όχι απλά σε βάρος του λαού, αλλά με το λαό λιωμένο, κιμά στα γρανάζια της καπιταλιστικής κρίσης. Εμείς, οι κομμουνιστές, ποτέ δεν είχαμε αυταπάτες για το ρόλο των οπορτουνιστών. Τον είχαν αποκαλύψει δεκαετίες πριν οι κλασικοί μας. Φρόντισε όμως ,εδώ είναι που λένε θέλει η πουτάνα κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει, και ένας μεγαλοκαπιταλιστής, ο Ανιέλι, να πει τα πράγματα με το όνομά τους.
Το βίντεο που ακολουθεί , αποκαλύπτει το άθλιο αντιλαϊκό σχέδιό τους. Δείτε και θα καταλάβετε.

https://youtu.be/fpuJRtOHXoM

Ανώνυμος
20 Αυγούστου 2015 στις 8:55 π.μ.

Έχουν απόλυτο δίκιο και ο 9.16 και ο 11.32, έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα ο εχθρός είναι πρωτίστως ο καπιταλισμός και δεύτερον ο Αλέξης είχε διαλέξει στρατόπεδο από την αρχή, μην προσπαθούμε να δώσουμε ελαφρυντικά στις ευθύνες του και του ίδιου και του Σύριζα, κορόιδευαν ασύστολα όσους τους πίστεψαν και καλά ότι κάνουν διαπραγμάτευση, το μόνο που προσπαθούσαν να κάνουν είναι πως θα βρούνε την φόρμουλα και το χρόνο να πλασάρουν στον λαό το αποτέλεσμα δηλ το τρίτο μνημόνιο, προσπάθησε ο Τσίπρας μ ένα δημοψήφισμα - κατ εμε παρωδία - να βγει από την δύσκολη θέση ελπίζοντας ότι ο λαός θα πει ΝΑΙ η στην καλύτερη το ποσοστό να είναι οριακό έτσι ώστε να φορτωθεί την ευθύνη ο ίδιος ο λαός, δεν του βγήκε, τα υπόλοιπα είναι γνωστά!

20 Αυγούστου 2015 στις 11:48 π.μ.

Δινεις αφεση αμαρτιων στα πολιτικα τσιρακια της πλουτοκρατιας
που εκτελουν συμβολαια για λογαριασμο της
προκειμενου να κρυψεις οτι η εξαθλιωση του λαου,
ειναι προυποθεση για την καπιταλιστικη αναπτυξη.

20 Αυγούστου 2015 στις 7:17 μ.μ.

Μητσο εχεις βγαλει λαδι τους εκτελεστες συμβολαιων της πλουτοκρατιας,
δινοντας τους τρελοχαρτο.
Βγαζεις αθωους λογο τρελας, το πολιτικα τσιρακια των αστων,
που εχουν αποδειξει τις μεγαλες τους ικανοτητες εξαθλιωνοντας το λαο
για τις αναγκες της πλουτοκρατιας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger