Home » , » Γ. Πετρόπουλος, εκπροσωπώντας τον "Εργατικό Αγώνα" σχολιάζει αναρτήσεις του μπλοκ μας

Γ. Πετρόπουλος, εκπροσωπώντας τον "Εργατικό Αγώνα" σχολιάζει αναρτήσεις του μπλοκ μας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015 | 8:38 μ.μ.

Επειδή σε ανάρτησή μας που αφορούσε την συλλογικότητα "Εργατικός Αγώνας" τα σχόλια δεν δημοσιεύονται σωστά, (κάτι που δεν μπορούμε να διορθώσουμε) και για να μην δημιουργηθούν παρανοήσεις, παραθέτουμε το σχόλιο που μας έστειλε ο Γιώργος Πετρόπουλος εκπροσωπώντας τον "Ε.Α".

 Τώρα ας ασχοληθούμε λίγο με τον διαχειριστή του blog. Έκανα, λέει τη συγκεκριμένη ανάρτηση «γιατί στην κοινή ανακοίνωση συλλογικοτήτων που δημοσιεύσαμε και την οποία υπέγραφε και ο ‘‘Ε.Α’’ υπήρξαν απαράδεκτα σχόλια- τα οποία κόψαμε- για την κίνηση στην οποία συμμετέχεις».
Μάλιστα! Κάποιοι κάνανε απαράδεκτα σχόλια για τον ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ τα οποία ο κύριος αυτός τα έκοψε. Και για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους έκανε μία ανάρτηση για τον ΑΓΩΝΑ η οποία- αν πάει κανείς στα παλιότερα κείμενά του που παραπέμπει- λέει σε βασικά συμπεράσματα τα εξής: 

1. Ο ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ είναι ένα δημιούργημα των ΜΜΕ, το οποίο ενώ στερείται οποιασδήποτε λαϊκής βάσης» γνωρίζει τεράστια ή δυσανάλογη δημοσιότητα «Αυτό όμως που προσωπικά με εντυπωσιάζει είναι το εξής. Πως διάολο γίνεται να έχει τόσο έντονη δημοσιότητα μια πολιτική κίνηση που ουσιαστικά στερείται κάθε λαϊκής βάσης; Έχετε ακούσει κανέναν στον κοινωνικό ή εργασιακό σας χώρο να δηλώνει μέλος του "Εργατικού Αγώνα";». Αυτό έχει γράψει ο εν λόγω κύριος στην πρώτη ανάρτηση στην οποία σας παραπέμπει.

2. Ο ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ παίζει το ρόλο του άλοθι ώστε ο αστικός Τύπος να προβοκάρει το ΚΚΕ. Στην δεύτερη παραπομπή του για σχόλιο των ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ γράφει: «Εδώ τώρα έχουμε δυο ενδεχόμενα. Ή ο συντάκτης του δημοσιεύματος κάνει καθαρή προβοκάτσια ενάντια στο ΚΚΕ – κάποια άτομα που γνωρίζουμε εμείς να συμμετέχουν στον «Ε.Α» είτε έχουν διαγραφεί είτε έχουν αποχωρήσει απ’ το ΚΚΕ- είτε γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις που εμείς αγνοούμε. Υ.Γ Από ένα τηλεφωνικό ρεπορτάζ που κάναμε δεν προέκυψε στελέχη του ΚΚΕ να συμμετέχουν στον ‘‘Ε.Α’’».

3. Ο ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ όχι μόνο είναι το άλοθι του αστικού Τύπου για να στήνει προβοκάτσιες σε βάρος του ΚΚΕ αλλά πρόκειται και για κάποιους διαφωνούντες που είναι «ναυάγια της ταξικής πάλης. Η Τρίτη παραπομπή του κυρίου διαχειριστή αφορά σε δημοσίευμα του ιστοτόπου του Ευαγγελάτου. Και τι μας λέει ο κύριος Διαχειριστής: «Είναι ξεκάθαρο ότι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Ευαγγελάτου είναι εγκεφαλικό κατασκεύασμα του συντάκτη της. Είναι πασίγνωστο ότι στην ιστοσελίδα «Εργατικός Αγώνας» όπου δημοσιεύεται το κείμενο που επικαλείται το δημοσίευμα του newsit συσπειρώνονται κάποια άτομα που έχουν διαγραφεί ή αποχωρήσει από το ΚΚΕ εδώ και πολύ καιρό. (Μάλιστα ο ‘‘Ριζοσπάστης’’ είχε χαρακτηρίσει «ταξικά ναυάγια» τα άτομα αυτά σε περασμένο δημοσίευμα του)».

4. Η τελευταία αναφορά που κάνει στον ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, προφανώς για να ενημέρωση τους αναγνώστες του , ο κ. Διαχειριστής αφορά στο εσωκομματικό σημείωμα της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Φώτη Παπούλια στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ. Όλως τυχαίως, την απάντηση στο τι είναι ο ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ την αντλεί απ’ όσα λέει σε αυτό το σημείωμα η ηγεσία του ΚΚΕ για μας!!! Γιατί άραγε απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά για το τι λέμε εμείς για τον εαυτό μας.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

α. Από τα παραπάνω, προκύπτει από πουθενά ότι ο Διαχειριστής αντιμετωπίζει με κάποια εντιμότητα τον ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ;

β. Από τα παραπάνω προκύπτει από πουθενά ότι ο Διαχειριστής παραθέτει τις θέσεις του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ- έστω με δική του κριτική παρουσίαση- ώστε ο αναγνώστης να πληροφορείται σωστά, έντιμα και ολοκληρωμένα για μας, από τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί μας (μόνος του το αποφάσισε- εμείς δεν του ζητήσαμε τίποτα);

γ. Αν κάποιος κάνει μια αναζήτηση στο google θα βρει αυτό: https://vathikokkino.gr/archives/86253
Αυτό σημαίνει πως ο κ. Διαχειριστής γνωρίζει ότι την επομένη του δημοσιεύματος του Φ. Παπούλια, το ΒΗΜΑ αναδημοσίευσε ολόκληρο το εσωκομματικό κείμενο της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ για τον Αγώνα. Γνωρίζει επίσης ολόκληρη την δική μας απάντηση σε αυτό το κείμενο. Παρόλα αυτά μου απαντάει με εξυπναδούλες γράφοντας: «Τι μου αποδίδεις τώρα. Ότι δεν παρακολουθώ επαρκώς το γράφει το ‘‘ΒΗΜΑ’’ και η ιστοσελίδα του «Ε.Α»; Καμιά αντίρρηση. Έχω ποιο 
ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω». 

Σώπα βρε; Σοβαρά; Το ξέρω πως έχεις κι άλλα πράγματα να κάνεις αλλά όταν στήνεις μια δουλειά να προσέχεις τις λεπτομέρειες...

Γιώργος Πετρόπουλος

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ: Θεωρούμε ανούσιο να ανοίξουμε διάλογο με τον κ. Γ. Πετρόπουλο. Τα συμπεράσματα προκύπτουν αβίαστα για τους αναγνώστες μας. Μια σημείωση μόνο: Ο ιστότοπος μας είναι συλλογικός. Κάθε επώνυμος αρθρογράφος παίρνει την ευθύνη των γραφομένων του.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2015 στις 10:12 μ.μ.

Σώπα ρε Βαθύ που θεωρείς και ανούσιο ν' ανοίξεις διάλογο με τον Πετρόπουλο...
Σου πέφτει λίγος;
Άλλη φορά θα σου φέρουμε το Παφίλη, που είναι και στάρ,

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2015 στις 12:43 π.μ.

Σιγά την προσωπικοτητα τον Πετροπουλο. Λες και είναι ο Λένιν...
Είστε λίγο ψώνια και καβαλημένοι εκεί στον εργατικό αγώνα. Ε;

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2015 στις 1:58 π.μ.

Είναι κοινώς αποδεκτό, από εχθρούς και φίλους, ότι η Αριστερά στην Ελλάδα, με κορμό το ΚΚΕ, πρωτοστάτησε και μεγαλούργησε, έναν αιώνα τώρα, στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες γράφοντας λαμπρές σελίδες στην ιστορία του παγκόσμιου εργατικού κινήματος όταν παρέμεινε στη σωστή πλευρά των κοινωνικών αγώνων και της ταξικής διαπάλης.
Το Εργατικό -Λαϊκό Κίνημα και η Αριστερά φυσικά θα συνεχίσουν .Έναν αγώνα για τα εργατικά λαϊκά συμφέροντα για τα οποία απειλείται άμεσα ακόμα και η φυσική τους επιβίωση.

Μέχρι μέχρι χθες υποταγμένος .Σήμερα ΚΚΕ ψυχή τε και σώματι

14 Αυγούστου 2015 στις 5:38 π.μ.

Έτσι είναι.. Άμα κάνει συνεργασία ένα κόμμα με μετρήσιμο ποσοστό με μια ιστοσελίδα 2,5 ατόμων…
Τα φιδάκια που μένουν αφανή μες τα λαγούμια τους, τσιμπάνε άσχημα!

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2015 στις 11:22 π.μ.

Ενώ ο Παφίλης ε; Ποιός Λένιν, δεν μιλάμε για δευτεράτζες: Παφίλης=2 Μαρξ...

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2015 στις 12:22 μ.μ.

11.22 Ασφαλώς ο Παφίλης και ολόκληρη η ηγεσία του ΚΚΕ που σε Πονάει. Δημοσιογραφάκους σαν τον Γιωργάκη πουλάνε με την ΟΚΑ στο Παζάρι.

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2015 στις 1:45 μ.μ.

Τον Παφιλη εσυ τον ανεφερες αντιπαραθετικα τραγελαφε.
Προφανως ο Παφιλης δεν ειναι και δεν διεκδικει τον τιτλο του Μαρξ. Αυτη την μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους την εχουν καποια ταξικα ναυαγια που μας λανσαρουν Πουλαντζα το 2015 σαν Λενιν...

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2015 στις 2:29 μ.μ.

Δε σε άκουσα όμως να συγκρίνεις ειρωνικά το δεύτερο μέλος της παράθεσης με το Λένιν.
Αρκέστηκες στο Πετρόπουλο, μάλλον ο Πετρόπουλος διεκδίκησε το τίτλο του Λένιν να υποθέσω ε;
Άϊντε σαχλοκούδουνο που θες να ειρωνευτείς κιόλας.

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2015 στις 2:36 μ.μ.

1.45 Τα χειρότερα κατακάθια της Κοινωνίας. Μιλάνε για ΛΕΝΙΝ οι Οπαδοί του Κάουτσκι και του Μπερστάιν. Νομίζουνε ότι θα μας γυρίσουνε στο 20ο Συνέδριο....................................

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2015 στις 2:53 μ.μ.

Ο παφιλης είναι πολυ μικρός μπροστά στο νεο εικονισμα του παγκοσμιου προλεταριατου καραθανασοπουλο.

Ανώνυμος
15 Αυγούστου 2015 στις 4:46 μ.μ.

2.53 δεν έχεις άδικο

Ανώνυμος
15 Αυγούστου 2015 στις 5:58 μ.μ.

2.29 Είπαμε τέτοια νούμερα σαν τον Πετρόπουλο έχουνε στο Παζάρι με την Οκά..........

Ανώνυμος
16 Αυγούστου 2015 στις 11:07 π.μ.

Ποιος άθλιος απο εσάς αριστεριστικα κατακάθια, ασχολήθηκε ποτε με άρθρο του Πετρόπουλου
οταν ηταν δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη? Μόλις την έκανε ( αρνούμενος να δουλέψει με 800 ευρώ και με εθελοντική κομμουνιστική προσφορά, όπως όλα τα μέλη του ΚΚΕ σε ενα ιστορικό έντυπο μη κερδοσκοπικό για την επιβίωση του οποίου ματώνουν χιλιαδες κομμουνιστές) , θεωρητικό ποθώντας την αδυναμία του και υπερασπιζόμενος οτι εσείς τοσα χρόνια βριζατε ( ρεβιζιονισμό, σοβιετική στασιμότητα, πασιφισμός,κλπ) τώρα τον υιοθετειτε!!!!!! Όπως μου είπε και ένας φίλος πρωην δικός σας, ο μόνος σας θεός είναι ο αντιΚΚΕδισμος. Και μονο η παράθεση των εμεσμστων σσε αρκεί ..........``κωμα, κωλοκομα κλπ``.
Τεσπα.......χωθειτε στις τρύπες σας και γλυψτε Λαφαζάνη.
Τι ΚΚΕ προχωρά και εσείς θα περιμένετε παντα να ξυλευετε τα απομειναρια του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger