Home » , » Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον γνωρίζαμε έχει "τελειώσει" - Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις (Βίντεο)

Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον γνωρίζαμε έχει "τελειώσει" - Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015 | 10:06 μ.μ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι με πρωτοβουλία του «Ποταμιού» θα κατατεθεί σήμερα πρόταση   μομφής  ενάντια στην Ζ. Κωνσταντοπούλου. Θα αναμένουμε να δούμε τους 50 βουλευτές που θα την υπογράφουν και από κει και πέρα θα δούμε αν θα υπάρξουν οι 151 που θα την ψηφίσουν σε ανοιχτή ψηφοφορία.
 
Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι από σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον γνωρίσαμε όλα αυτά τα χρόνια έχει «τελειώσει». Το βίντεο που παραθέτουμε απ’ τα δελτία ειδήσεων του Mega και του Σκάι το επιβεβαιώνουν. Αυτές τις εξελίξεις φέρνουν τις πρόωρες εκλογές ποιο κοντά από ποτέ. Αν μάλιστα σήμερα μειωθεί  το «ψυχολογικό όριο» των θετικών 120 ψήφων από κυβερνητικούς βουλευτές στην ψήφιση του νέου μνημονίου, τότε οι πολιτικές εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Στην βουλή τώρα.   Δεκτό κατά πλειοψηφία επί της αρχής, επί των άρθρων και στο σύνολό του έγινε το νομοσχέδιο για τη συμφωνία με τους εταίρους της χώρας, από τις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής, ενώ αναμένεται η ψηφοφορία για το νέο Μνημόνιο που λογικά θα ολοκληρωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Αυγούστου 2015 στις 7:41 π.μ.

Τα παγοθραυστικα θωρηκτα της ελληνικης βουλης αυτη τη στιγμη που φερνουν μυνηματα ελπιδας και αισιοδοξιας
ειναι η κυρια Κωνσταντοπουλου και η κυρια Μακρη Μπραβο τους

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger