Home » » Μετά τις 11 το βράδυ απ' τον διαδικτυακό μας ρ/σ θα σχολιάσουμε το ντιμπέϊτ των πολιτικών αρχηγών

Μετά τις 11 το βράδυ απ' τον διαδικτυακό μας ρ/σ θα σχολιάσουμε το ντιμπέϊτ των πολιτικών αρχηγών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:04 μ.μ.

Δεν περιμένουμε να ακούσουμε κάτι μη αναμενόμενο στην συνέντευξη των πολιτικών αρχηγών που μεταδίδεται σε εθνικό δίκτυο.

Μετά τις 11 όμως και αφού έχει ολοκληρωθεί το ντιμπέϊτ,  στον διαδικτυακό μας ραδιοσταθμό θα σχολιάσουμε τα όσα θα έχουμε ακούσει.

Στα μικρόφωνα θα είναι ο Γιώργης και ο Ηρακλής για να σχολιάσουν τα λεγόμενα  των πολιτικών αρχηγών καθώς και τις ερωτήσεις που δέχτηκαν από τους δημοσιογράφους.

Ταυτόχρονα οι ακροατές του ραδιοσταθμού μας μπορεί να επισκεφτούν το τσατ του ραδιοσταθμού μας για να κάνουν τις δικές τους τοποθετήσεις.




Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

9 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:36 μ.μ.

Φοβερη απάντηση Κουτσούμπα για τα φροντιστήρια και τα ιδιωτικά σχολεία. Μετά την Eldorado τώρα και με τον Κωστέα Γείτονα! Υπάρχει και παρακάτω;

Ανώνυμος
10 Σεπτεμβρίου 2015 στις 7:23 π.μ.

Αχ Κουτσουμπα μου!!! Α ρ ε σ ε ι ς !!! Τους ικανοποιεις ....ολους!! Μεταξυ μας,....δεν ειν'και λιγο!!

Ανώνυμος
10 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:10 π.μ.

Γιατι ρε γελοιε δεν εχεις φροντιστηρια αγγλικων στη γειτονια σου που τα δουλευουν οικογενειες? Καπιταλιστες ειναι αυτοι? Ή στο κατω κατω τα παιδια των εργατων δεν κανουν ξενες γλωσσες ή φροντιστηριο για τις πανελληνιες? Θα αναγορευσετε σε αντικαπιταλιστικη παλη το μνημονιο συριζοπασοκοι για να δικαιωλογησετε τα εγκληματα που ψηφιζετε μαζι με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και ΑΝΕΛ.

Ανώνυμος
10 Σεπτεμβρίου 2015 στις 11:48 π.μ.

Ξέρεις πολύ καλά ότι το 23% δε θα επιβαρύνει κανένα μεγαλό κολεγιο γιατι αυτά θεωρούνται "Μη κερδοσκοπικά Ιδρύματα" ούτε φυσικά τους μεγάλους φροντιστηριακούς ομίλους καθώς θα μετακιλιστει το ΦΠΑ στα δίδακτρα. Άρα ποιος θα την πληρώσει πάλι? Τα μικρα φροντιστήρια που λειτουργούν σε γειτονιές και δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό καθώς και όλοι εμείς οι "μπλοκάκηδες" που δουλεύουμε στο Πανεπιστήμιο ως εκπαιδευτικοί και θα χάσουμε το 23% των αποδοχών μας αυτόματα. Αν ακόμα θεωρείς ότι το μέτρο χτυπάει τα μεγάλα εισοδήματα μάλλον το σχόλιό σου ήτανε απλά υποβολημιαίο.
Φιλικά
Νίκος Β.
Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger