Home » , » Λιμενομπάτσοι ληστεύουν μετανάστες (Βίντεο)

Λιμενομπάτσοι ληστεύουν μετανάστες (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 | 7:19 μ.μ.

Μετά τον γύρο του κόσμου που έκαναν οι συγκλονιστικές εικόνες που έδειχναν την μπατσάδικη κτηνωδία σε βάρος μεταναστών, σήμερα έρχεται ένα βίντεο της Daily Mail να δημιουργήσει νέο σάλο με τα όσα αποκαλύπτει. Σύμφωνα με μαρτυρίες μεταναστών που επικαλείται, μασκοφόροι ένοπλοι της ελληνικής ακτοφυλακής έχουν μετατραπεί σε πειρατές και ληστεύουν τους πρόσφυγες στη μέση της Μεσογείου.

Οι πρόσφυγες που μίλησαν στην Dailymail ισχυρίστηκαν ότι οι επιθέσεις έχουν ρατσιστικά κίνητρα, φανερώνοντας το αδίστακτο ακροδεξιό στοιχείο της ελληνικής ακτοφυλακής.

Μια σειρά από διεθνείς ΜΚΟ, συμπεριλαμβανομένων της Ύπατης Αρμοστείας και των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, επιβεβαίωσαν ότι έχουν ακούσει τις καταγγελίες και πως τις παίρνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους. 

Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε (στα αγγλικά) εδώ και το σχετικό κείμενο από το newsit που τιτλοφορείται: "Απίστευτες καταγγελίες προσφύγων: Μας κλέβουν με την απειλή όπλων αδίστακτοι Έλληνες λιμενικοί"

Την ίδια στιγμή το   CBS  ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά (και ραδιοφωνικά) κανάλια της Αμερικής δημοσιοποιεί βίντεο στο οποίο διακρίνονται πέντε ένοπλοι κουκουλοφόροι "που μοιάζουν με άνδρες της ελληνικής ακτοφυλακής" να προσεγγίζουν λέμβο με μετανάστες προκειμένου να τους ληστέψουν, "ενώ το ίδιο έκαναν και σε άλλες πέντε περιπτώσεις", όπως σημειώνει ο ρεπόρτερ του καναλιού.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger