Home » , » Βαλαβάνη - Χατζηστεφάνου για την σχεδόν ομηρία τους από Ουκρανούς ναζιστές (Βίντεο)

Βαλαβάνη - Χατζηστεφάνου για την σχεδόν ομηρία τους από Ουκρανούς ναζιστές (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 | 8:48 μ.μ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε – από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του  Mega- μιλάει η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια βαλαβάνηκαι ο δημοσιογράφος Αρης Χατζηστεφάνου για την σχεδόν ομηρία που υφίστανται από μέλη της ουκρανικής ναζιστικής οργάνωσης «Δεξιός Τομέας».

Το πρωί, οι παρακρατικο φασίστες προσπάθησαν σύμφωνα με το info-war να εισβάλλουν στο ξενοδοχείο της ελληνικής αποστολής, ενώ στη συνέχεια φώναζαν συνθήματα, δημιουργώντας κλίμα τρομοκρατίας.

Ανάμεσα στους άλλους στην ελληνική αποστολή, που προγραμμάτιζε επαφές με μέλη της ελληνικής κοινότητας, συμμετέχουν ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Κώστας Ήσυχος, η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια βαλαβάνη και ο πρόεδρος επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων και άμυνας Βασίλης Χατζηλάμπρου.


 Από την ιστοσελίδα  http://info-war.gr/

Ανακοίνωση του Δεξιού Τομέα για τον αποκλεισμό της ελληνικής αποστολής στην Οδησσό

Ο εκπρόσωπός Τύπου της ναζιστικής παραστρατιωτικής οργάνωσης Δεξιός Τομέας ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό και τον προπηλακισμό των μελών της ελληνικής αποστολής που θα πραγματοποιούσε επαφές με μέλη της ελληνικής κοινότητας στην Οδησσό της Ουκρανίας
“Πρόκειται για ομάδα της ριζοσπαστικής αριστεράς που ήθελε να πραγματοποιήσει συνέδριο. Αποκλείσαμε το ξενοδοχείο προκειμένου να εμποδίσουμε τα μέλη της αποστολή να πάνε στο χώρο του συνεδρίου και θα το ξανακάνουμε από όπου και αν προέρχονται” δήλωσε ο Αρτέμ Σκοροπάντσκι.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
30 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9:20 μ.μ.

Εμ !! Που πας ρε Ησυχε σε εμπολεμη ζωνη; Εδω,δεν βρηκαν βηματισμο ,στα πατρια εδαφη ,που λεει ο λογος! Φυσικα και αντιλαμβανομαι και την οργη μα και τον φοβο ισως,δεν εδωσαν και λιγα δειγματα τα ναζιστακια της Ουκρανιας.......μα ακριβως αυτο θελω να τονισω.....στειλαμε ποιους μεσα στις ''φλογες του πολεμου'';; Μπραβο τους, οπως και να'χει το πραγμα!

Ανώνυμος
30 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:34 μ.μ.

http://www.902.gr/eidisi/politiki/76197/kke-anakoinosi-gia-tin-aparadekti-stohopoiisi-stelehon-toy-kke-apo-tin

Η δράση των παρακρατικών φασιστοειδων δεν είναι ούτε τυχαία ούτε αποσπασματικη. Και η επίσημη κυβέρνηση ακολουθεί ανάλογη πολιτική.

1 Οκτωβρίου 2015 στις 8:21 π.μ.

Καλα θα ειναι οι συμπατριωτες μας (χθεσινοι βουλευτες και υπουργοι κλπ) να ειναι πολυ προσεκτικοι γιατι
εχουν να αντιμετωπισουν ναζιστικα υποκειμενα και να μην εχουν αυταπατες οτι ο Κοτζιας και ο Τσιπρας θα
παρεμβουν για να μην τους συμβει κατι κακο Για 5,6 ελληνες αυτοι δεν προκειται να χαλασουν τιας αριστες
σχεσεις τους με τη ναζιστικη κυβερνηση του Κιεβου

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger