Home » , » Συνέντευξη του Δ. Κουτσούμπα στο Mega (Βίντεο)

Συνέντευξη του Δ. Κουτσούμπα στο Mega (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 | 9:26 μ.μ.

Την συνέντευξη που έδωσε σήμερα στο δελτίο ειδήσεων του Mega ο Δημήτρης Κουτσούμπας παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.

Αρχικά ο γ.γ του ΚΚΕ απαντώντας σε σχετική ερώτηση επανέλαβε την χθεσινή του τοποθέτηση ότι η «Λαϊκή Ενότητα» ότι δηλαδή οι θέσεις της δεν οδηγού σε μία νέα κοινωνία όπου την εξουσία θα την έχει ο λαός και η πολιτική της αντίληψη παραπέμπει σε νέα μνημόνια.
Τώρα η ετυμολογική ανάλυση που επιχείρησε να κάνει στο όνομα του Λαφαζάνη δεν ξέρουμε αν αρμόζει να εκφράζεται από έναν ηγέτη κομμουνιστικού κόμματος.

Ακούσαμε από τον Δ. Κουτσούμπα την θέση του κόμματος του για το μεταναστευτικό ζήτημα και στην συνέργεια έκανε αναφορά στην πολιτική των αστικών κομμάτων που παίρνουν μέρος στις εκλογές.

Απέφυγε να κάνει εκτίμηση ποιο κόμμα θα είναι πρώτο στις βουλευτικές εκλογές εκτιμώντας όμως ότι Ν.Δ και ΣΥΣΙΡΑ συμφωνούν στην βασική στρατηγική κατεύθυνση, δηλαδή ότι δεν πρέπει να πειραχθεί καθόλου ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
10 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9:59 μ.μ.

Παραπέμπω στο άρθρο του Θανάση Κλάρα (μετέπειτα ηγέτη λαϊκού κινήματος) για τους αστούς πολιτικούς και τους ναύτες που βρέθηκαν "καβάλα"... Έλεος με το μικροαστικο καθωσπρεπισμο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger