Home » , » Παρανοϊκοί, φασίστες, επίδοξοι μακελάρηδες

Παρανοϊκοί, φασίστες, επίδοξοι μακελάρηδες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 | 1:53 π.μ.

Η ιστορία με τους παρανοϊκούς φασίστες επίδοξους «μακελάρηδες της Καλαμάτας» είναι σε γενικές γραμμές γνωστή. Και όσοι δεν έχουν ολοκληρωμένη άποψη απ’ αυτή την εθνικιστική εγκληματική ομάδα θα την αποκτήσουν διαβάζοντας το παρακάτω δημοσίευμα που υπάρχει στο «Εθνος της Κυριακής» και υπογράφουν ο Λευτέρης Μπιντέλας και η Μαρία Ψαρά.

Ο λόγος που παραθέτουμε ολόκληρο το σχετικό τρισέλιδο δημοσίευμα είναι ένας και μοναδικός. Μαθαίνουμε ότι αυτό το «φρούτο» με τις «Ομάδες Ε» έχει προϊστορία. Ο πρώτος «διδάξας» αυτών των ηλιθιοτήτων είναι κάποιος Γ. Πάλμος ο οποίος μάλιστα πλάσαρε φανταστικά υπερόπλα σε συναντήσεις με υπουργούς! 
Επιστημονικής φαντασίες είναι οι παπαριές που μας λέει, αλλά είναι εντυπωσιακό ότι –αν δεχθούμε την βασιμότητα του δημοσιεύματος- αυτές οι αντιλήψεις έχουν αποδέκτες!

Το δημοσίευμα που αναφέραμε:

Ο Ορκος του Μίσους που έδιναν οι ακροδεξιοί τρομοκράτες

«Πατέρα Ζευς άκουσε τους υιούς σου και αυτά πράξε. Ορκίζομαι εις έναν και μοναδικό Θεό, Ζεύς, και στη μήτωρ Ελλάς αιώνια πίστη, αδελφότητα με τα αδέλφια μου τους Ελλάνιους υιούς. Ορκίζομαι, να μην προδώσω, εγκαταλείψω τα αδέρφια μου, Ομάδα Εψιλον – ΕΥ».

Με λόγια πίστης στον Δία και υποσχέσεις για πόλεμο «με οποιοδήποτε ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger