Home » , , » Από τη βλακεία ποιός θα μας προστατεύσει;

Από τη βλακεία ποιός θα μας προστατεύσει;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015 | 10:48 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει έπειτα από ένα πανό που εμφανίστηκε σε γήπεδο της Πολωνίας, το οποίο παρουσιάζει τους πρόσφυγες σαν τζιχαντιστές. "Εφόσον η Ευρώπη γεμίζει με ανθρώπους του Ισλάμ, εμείς οφείλουμε να προστατεύσουμε τον Χριστιανισμό". Ο ρατσισμός είναι ίδιος παντού. Η κουταμάρα συνδυασμένη με το μίσος, η βλακεία κι ο φόβος κλώθουν το αυγό του φιδιού. Καμιά σκέψη, καμιά λογική.

Ότι δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι έφυγαν άρον - άρον από τα σπίτια τους εξ αιτίας των μισθοφόρων του ΝΑΤΟ και των φανατικών παίζει κάποιο ρόλο για τους ανεγκέφαλους ρατσιστές; Ότι κινδύνευαν για να γλυτώσουν τους βιασμούς, τους αποκεφαλισμούς και τη σκλαβιά από τους φονιάδες του ισλαμικού κράτους, ότι είναι τα θύματα κι όχι οι θύτες;

Ότι οι φανατικοί πλιατσικολόγοι του ISIS πληρώνονται και εξοπλίζονται από τις χριστιανικές (κατά τα άλλα) κυβερνήσεις της Ευρώπης, της Αμερικής, μαζί με τους αυταρχικούς σεΐχηδες έχει κάποια σημασία; Για το ρατσιστή σημασία έχει μόνο η ανοησία που τρύπωσε και στρογγυλοκάθισε στο άδειο του κεφάλι.

Να προστατεύουμε το χριστιανισμό! Τι μου λες; Θέλει αλήθεια προστασία ο Χριστιανισμός; Ο Θεός δεν τον προστατεύει; Αλλά κι οι καπηλευτές του ISIS τα ίδια λένε για τον Μωαμεθανισμό. Δηλαδή ο "Παντοδύναμος" κατά τα άλλα Θεός - Αλλάχ ή όπως αλλιώς Τον λένε, δεν μπορεί να προστατεύσει μόνος Του τη θρησκεία Του και θέλει "πραιτοριανούς". Κι "αντιπροσώπους" ασφαλώς, που εξηγούν το δήθεν "θέλημα του Θεού" σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα. Έτσι η σφαγή συνεχίζεται: Σκοτώνουν για να πάνε στο Παράδεισο! Αλλά δεν είναι αμαρτία ο φόνος; Είναι αλλά όχι απίστου! Να ο ρατσισμός κάθε θρησκείας! Ο διαχωρισμός σε "πιστούς" και "απίστους". Οι "καλοί κι οι κακοί"! Αυτή η διάκριση που έφερε την Ιερά Εξέταση, τους Ιερούς Πολέμους και κάθε τι ανίερο και ανήθικο.

Γιατί δεν αφήνουν τον κόσμο να αποφασίσει τι θα ακολουθήσει ποιόν να πιστέψει; Ο Χριστός είπε αυτά, ο Μωάμεθ εκείνα, ο Βούδας τα δικά του, αποφασίστε Ελεύθερα χωρίς εξαναγκασμούς. Ο κόσμος άλλωστε διαλέγει το καλύτερο αργά ή γρήγορα. Αλλά καμία θρησκεία δεν το κάνει. Έχουν αλλεργία στην Ελευθερία. Γιατί αν αφήσουν τον κόσμο λεύτερο, δεν θα τους μείνει κανείς.

Γιατί οι θρησκείες πέρα από κάποια γενικά πράγματα που ισχύουν πάντα πχ καταδίκη φόνου, σεβασμός γονέων κοκ, είναι οι πλέον αναχρονιστικές δοξασίες. Έχουν γίνει σε μια εποχή που ίσχυαν διαφορετικές κοινωνικές, πολιτικές, οικονομικές συνθήκες. Κι όσο περνά ο χρόνος τόσο διευρύνεται το χάσμα μεταξύ καθημερινής πραγματικότητας και θρησκευτικής θεωρίας.

Το πιο σημαντικό είναι πως κάθε φορά που έγινε μια σταυροφορία, μια απόπειρα να κρατηθεί το παλιό μέσα από σφαγές και τρομοκρατία, αυτή ακριβώς η απόπειρα έγινε αιτία να έλθει πιο γρήγορα το τέλος. Οι Εθνικοί προσπάθησαν με διωγμούς να αποτρέψουν την εξάπλωση του Χριστιανισμού. Απέτυχαν. Σήμερα είναι άφαντοι Οι Σταυροφόροι προσπάθησαν να καταλάβουν βίαια τους Αγίους Τόπους. Απέτυχαν. Έκαναν μετά την Ιερά Εξέταση. Αποτέλεσμα; Η διάσπαση της καθολικής εκκλησίας με την εμφάνιση των Προτεσταντών. Το Ισλάμ προσπάθησε "στο όνομα του Αλλάχ" να καταλάβει την Ευρώπη. Τελικά οι Ευρωπαίοι έκαναν αποικίες τα κράτη της Μ. Ανατολής για πολλά χρόνια.

Σήμερα δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι χριστιανοί αλλά και μουσουλμάνοι πεθαίνουν κι εκατομμύρια υποφέρουν εξ αιτίας των φανατικών υποκριτών δολοφόνων. Όλοι θέλουν να φύγουν από κει που υπάρχει σαρία. Γιατί άραγε; Γιατί όλοι θέλουν την Ελευθερία κι αυτή θα νικήσει στο τέλος κάθε φόβο. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger