Home » , » Μαζική και δυναμική η πορεία για την εξέγερση του Πολυτεχνείου - Επεισόδια στα Εξάρχεια (Βίντεο)

Μαζική και δυναμική η πορεία για την εξέγερση του Πολυτεχνείου - Επεισόδια στα Εξάρχεια (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 | 9:35 μ.μ.

Μαζική και δυναμική η σημερινή 42η πορεία για την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Σίγουρα όσοι διαδήλωσαν ήταν πολλοί περισσότεροι από τους 15.000 που αναφέρει η αστυνομία, ενώ το ποιο μαζικό μπλοκ ήταν –ως συνήθως- του ΚΚΕ.

«Φονιάδες των λαών ιμπεριαλιστές οι βόμβες σας γεννάνε τους τζιχαντιστές», ήταν το σύνθημα που δέσποσε και αναφερόταν στην εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια των ισλαμοφασιστών στο Παρίσι, ενώ στο ίδιο μήκος ήταν και ένα μεγάλο πανό που έγραφε: «Δικοί σας οι πόλεμοι, δικοί μας οι νεκροί».

Με έντονες αποδοκιμασίες έγινε δεκτό τα μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η υπόθεση των πέντε φοιτητών που αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να εκδοθούν στην Ιταλία δημιούργησε τα συνθήματα:  «Μέχρι το Μιλάνο να ακουστεί καλά - κανένας σύντροφος μας μέσα στα κελιά» και «Αλληλεγγύη στους πέντε φοιτητές να πάψουν οι διώξεις στους αγωνιστές».


Όπως μεταδίδει η τηλεόραση του Σκάι, μετά την ολοκλήρωση της μεγαλειώδους αντιιμπεριαλιστικής –αντιπολεμικής πορείας επεισόδια έχουν ξεσπάσει και συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα στα Εξάρχεια μεταξύ μπάτσων και νεαρών

Στην περιοχή υπάρχει πετροπόλεμος, ρίξει μολότοφ και βομβών κρότου λάψης, ενώ έχουν στηθεί πύρινα οδοφράγματα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger