Home » , » Κάποτε για τον ΔΟΛ οι Συριζαίοι ήταν "τυχοδιώκτες και απατεώνες". Σήμερα έγιναν η μοναδική υπεύθυνη δύναμη.

Κάποτε για τον ΔΟΛ οι Συριζαίοι ήταν "τυχοδιώκτες και απατεώνες". Σήμερα έγιναν η μοναδική υπεύθυνη δύναμη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 | 3:18 μ.μ.

Για τον διαχρονικό ρόλο του συγκροτήματος του ΔΟΛ –νυν Ψυχάρη- έχουμε γράψει αρκετές φορές (μια χαρακτηριστική σχετική ανάρτηση υπάρχει εδώ).
Διαβάζοντας το σημερινό διθυραμβικό κείμενο για τον πρωθυπουργό του Στ Ψυχάρη, στο «Βήμα της Κυριακής» που μας λέει «Αφήστε τον Τσίπρα να κάνει τη δουλειά του» γιατί σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπάρχει εναλλακτική κυβερνητική λύση, βλέπουμε ότι ακόμα μια φορά ο ΔΟΛ γίνεται «υπηρέτης όλων των αφεντάδων».

Προσέξτε τώρα. Σε προηγούμενη ανάρτησή μας γράφαμε για τους τραπεζίτες που «έσωσαν» ένα χρεοκοπημένο δημοσιογραφικό «μαγαζί» που είναι συνιδιοκτήτης ο Στ. Ψυχάρης, το Mega, για να μην κατεβάσει ρολά. (Λέτε να το έκαναν μόνοι τους χωρίς πολιτική παρέμβαση;).

Αύριο ο ισχυρός άντρας του ΔΟΛ καταθέτει στον οικονομικό εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου ως ύποπτος για το αδίκημα της απιστίας αναφορικά με τα δάνεια που έλαβε ο ΔΟΛ από το σύνολο των συστημικών τραπεζών. Ο δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, υπό τον Σταύρο Ψυχάρη, έχει δανεισμό που φτάνει τα 136 εκατομμύρια ευρώ παράλληλα οι υποχρεώσεις της εταιρίας είναι 208 εκατομμύρια. Ενώ οι ζημιές από το 2008 μέχρι σήμερα, ξεπερνούν τα 170 εκατομμύρια ευρώ. Ο οικονομικός εισαγγελέας, στου οποίου τα χέρια βρίσκεται προς εξέταση ο φάκελος με τα δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ του ΔΟΛ, διερευνά το κατά πόσο τεκμηριώνεται ποινικά αξιόποινη συμπεριφορά του Ψυχάρη για να ληφθούν αυτά τα θαλασσοδάνεια. Μάλλον σύμπτωση θα είναι που επέλεξε αυτή την μέρα για να κάνει την αγιογραφία του Τσίπρα ο δημοσιολόγος του ΔΟΛ.

Στο τέλος της ανάρτησης μας έχουμε κάποιες παραπομπές γι' αυτή την μεταστροφή του ΔΟΛ που από φανατικός πολέμιος του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα τον στηρίζει με όλους τους τρόπους. Και για να τεκμηριώσουμε αυτό τον ισχυρισμό μας να παραθέσουμε τι έγραφε το «Κυριακάτικο Βήμα» στις 20 Μάη 2012.
Αναρωτιόταν, λοιπόν αν «εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τυχοδιώκτες ή απατεώνες». Και προσπαθώντας να αιτιολογήσει την άποψη του έγραφε:  «Τυχοδιωκτισμός είναι να πιστεύεις "δεν θα μας πετάξουν έξω από το ευρώ αν καταγγείλουμε το μνημόνιο". Απάτη είναι να γνωρίζεις ότι αν καταγγείλεις μονομερώς το μνημόνιο πας κατευθείαν στη δραχμή, άρα δεν θα το κάνεις γιατί θέλεις η χώρα να μείνει στην ευρωζώνη - αλλά εσύ φωνάζεις "απαλλαγή από το μνημόνιο!" και καλλιεργείς ελπίδες ότι θα άρεις όλες τις βλαβερές συνέπειές του: θα ξαναβρούν δουλειά οι 1.000.000 άνεργοι, θα αποκατασταθούν μισθοί και συντάξεις, θα ξανανοίξουν μαγαζιά και επιχειρήσεις που έκλεισαν».

Σήμερα οι τυχοδιώκτες και απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ για τον τότε ΔΟΛ, έγιναν η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο. 

Διαβάστε ακόμα

Διαχρονικό σκάνδαλο μεγατόνων στο Μέγαρο Μουσικής

Γιατί ο ΔΟΛ "πουλάει" εκδούλευση στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ;

Ο Σταύρος Ψυχάρης και τα δωράκια στον Άκη
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Δεκεμβρίου 2015 στις 7:38 π.μ.

Follow the money.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger