Home » , » Μας κούφανε η Ολγα Γεροβασίλη

Μας κούφανε η Ολγα Γεροβασίλη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 | 1:50 μ.μ.

Μας κούφανε στην κυριολεξία η Ολγα Γεροβασίλη. Καλεσμένη σήμερα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της τηλεόρασης του Σκάι ρωτήθηκε από τον Βασίλη Λυριτζή τι απαντάει στις επικρίσεις που δέχτηκε εξ αιτίας της επιλογής της να χορέψει ζεϊμπέκικο στο μαγαζί που τραγουδάει ο Μαργαρίτης.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να δίνει την «εικόνα» της κυβέρνησης, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο τι μήνυμα περνάει στην χειμαζόμενη ελληνική κοινωνία όταν παρακολουθεί το κυβερνητικό στέλεχος να παίρνει «μες την καλή χαρά» τις στροφές της στην πίστα».

Και η «πολιτική» -όπως ισχυρίστηκε- τοποθέτηση της Γεροβασίλη αφοπλιστική: «27 χρόνια γιατρός, τρία χρόνια πολιτικός, 54 χρόνια άνθρωπος», αυτή είναι η απάντηση.

Εμείς παραδινόμαστε. Δεν βρίσκουμε λέξεις να σχολιάσουμε τα λεγόμενα της κυβερνητικής εκπροσώπου.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

17 Δεκεμβρίου 2015 στις 7:30 μ.μ.

Τα μπούτια σου Μαρία!

Ανώνυμος
18 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:33 π.μ.

Οχι...γιατι σε μια διπλανη αναρτηση σας,τεθηκε θεμα αισθητικης!! Εγω τωρα , τι την κανω την κυρια;; Και που στην χειμαζομενη Ελλαδα μας,οι αρχοντες της.....κυριολεκτικα ''τρεις λαλουν και δυο χορευουν'' και αν δεν χορευουν ....πινουν καφεδια ,και κοιταν λοξα και οχι ευθεια ,και οταν τους ρωτησεις απαντουν...αλλα ντ'αλλα της Παρασκευης το γαλα και ξεχνουν να δηλωσουν και τα εκατομυρια τους !!! Μετα, ετσι και χασει κανενας την ψυχραιμια του,και την αστικη του,αγωγη,και την κανει δυο κατια ....εε....απλα τα πραγματα...''27 χρονια γιατρος....δεν μπορεις να κανεις καλα τα τραυματα κυρα μου'';;;;Και θα τρεχουμε μετα ολοι και το Βαθυ Κοκκινο να καταδικασουμε την βια ,απο οπου και αν προερχεται!!!! Δεν ξερω για το Β.Κ.....προσωπικα , δεν θα κουνησω ουτε το δακτυλακι μου!! Και ,οχι μια μα δυο και τρεις αναγουλες μου προκαλουν,ολοι αυτοι ,οι καμιας φορας αριστεροι!!Αντε μην ξυνουμε πληγες παιδια ,μια αντοχη εχουμε και μας την εκαναν κουρελι!! Ολγα Γεροβασιλη.......''που βρεχει φωτια στην στρατα σου'' στην δικη σου ...και στου συγχωρεμενου του Κουρκουλου!! Ελα ,παρ' τις γοβες σου,και βιαζομαι λεμε!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger