Home » , » Σήψη και παρακμή

Σήψη και παρακμή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 | 12:43 π.μ.

Του  Δημήτρη Σουλιώτη

TI KANEI άραγε ο " αριστερός επαναστάτης" κ. Τσίπρας; Τι κάνει ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Θοδωρής Δρίτσας; Και φυσικά δεν εννοώ μόνο αυτή την πρόκληση των τεράστιων αμοιβών του ΓΓ της ΠΝΟ Γιάννη Χαλά, ούτε την πρόκληση, που πηγάζει από την ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ αυτών των τεράστιων αμοιβών  ούτε για το ποιές είναι επίσης οι αμοιβές της ηγεσίας άλλων ναυτεργατικών Διοικήσεων, που "ηγούνται" άλλων σωματείων σφραγίδων,  για να διαμορφώνουν πλασματικές πλειοψηφίες στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία και να απομονώνουν τα αγωνιστικά σωματεία, ώστε να προστατεύεται και να προάγεται η πολιτική των εφοπλιστικών συμφερόντων.

Εννοώ λόγου χάρη τις εφοπλιστικές ασφαλιστικές εισφορές πρός το ΝΑΤ, που ανέρχονται στο εξευτελιστικό ύψος του 14% (ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΚΑΙ Η Ε.Ε ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;....), τα τεράστια ελλείμματα εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό του ΝΑΤ που τα πληρώνει ο ελληνικός λαός από τον ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. (Ακούσατε εσείς τον κ. Κατρούγκαλο, με τις περίτεχνες διατυπώσεις εξαπάτησης της φτωχολογιάς του ελληνικού λαού να κάνει κανένα λόγο π.χ γι΄αυτή την πρόκληση; Γιατί άραγε;).

Τι γίνεται με τα συνολικά χρέη των ακτοοπλόων και ποντοπόρων εφοπλιστών προς το ΝΑΤ, τα εκατ. που έδιναν μέχρι προχθές οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις του δικομματισμού και σήμερα η κυβέρνηση του ψευτοαριστερού ΣΥΡΙΖΑ για τις περίφημες "άγονες γραμμές", την ανεργία των ναυτεργατών και την προκλητική απουσία κάθε κοινωνικής πολιτικής προς αυτούς, που δημιούργησαν με θυσίες με την σκληρή δουλειά τους, με την μοναχική ζωή τους μακρυά από την οικογένεια και τα αγαπημένα τους παιδιά, τον τεράστιο αυτόν πλούτο, αυτά τα βουνά των εκ ευρώ και δολλαρίων, της λεγόμενης 1ης ναυτιλίας στον κόσμο!. Αλλά γι' αυτά όλα θα επανέλθουμε σύντομα.

Δ.Σ
Περιοχή συνημμένων
Προεπισκόπηση συνημμένου ΠΝΟ - ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥ ΓΓ ΧΑΛΆ.doc
Word
ΠΝΟ - ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥ ΓΓ ΧΑΛΆ.doc

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

17 Ιανουαρίου 2016 στις 9:37 π.μ.

Πού θα βρούμε τις αμοιβές του ΓΓ Χαλά??

17 Ιανουαρίου 2016 στις 10:34 π.μ.

Μα είναι τονισμένη η παραπομπή http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/01/blog-post_92.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger