Home » , » 28 νεκροί και 61 τραυματίες από έκρηξη στην Αγκυρα (2 Βίντεο)

28 νεκροί και 61 τραυματίες από έκρηξη στην Αγκυρα (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 | 8:46 μ.μ.

Ισχυρότατη έκρηξη που σύμφωνα με ανακοίνωση του καθεστώτος οφείλεται σε «πράξη τρομοκρατίας» έγινε στην Αγκυρα όταν παγιδευμένο όχημα εξερράγη  περίπου 300 μέτρα από την τουρκική Βουλή.

Οι σχετικές πληροφορίες που υπάρχουν,είναι ελάχιστες,  αφού η κυβέρνηση της γειτονική χώρας υποχρέωσε τα ΜΜΕ να μην αναφέρουν οτιδήποτε για το γεγονός, πέρα από τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης.
Πληροφορίες που διαρρέουν από το καθεστώς αναφέρουν ότι αυτή η έκρηξη είναι έργο του PKK που θέλησε να κάνει «επίδειξη ισχύος» γι’ αυτό επέλεξαν μια πολύ καλά φρουρούμενη περιοχή σε μικρή απόσταση από το Τούρκικο κοινοβούλιο και το Γενικό Επιτελείο στρατού.

Αν και στο βίντεο ακούμε ότι υπάρχουν 5 νεκροί και 11 τραυματίες, δημοσίευμα της εφημερίδας Εβρενσέλ αναφέρει ότι μέχρι στιγμής οι νεκροί είναι 18 και οι τραυματίες ανέρχονται στους 45 με τους 32 απ’ αυτούς να είναι σοβαρά. Σ’ αυτή την εξέλιξη ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου ακύρωσε το αυριανό του ταξίδι στις Βρυξέλλες που θα είχε ως αντικείμενο το προσφυγικό.

Η ανταπόκριση από την Αγκυρα που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Σκάι, επιβεβαιώνει τα όσα γράψαμε παραπάνω. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για 28 νεκρούς και 61 τραυματίες.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Σεχτάρ ο Τρομερός
17 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:27 μ.μ.

Πολύ βρώμικο το παιχνίδι στη γειτονιά μας.
Εκτός από αιματηρό.

Σεχτάρ ο Τρομερός
18 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:37 μ.μ.

CUI BONO?
«Το ΚΚΕ καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στην Άγκυρα, που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς και τραυματίες. Η χθεσινή ενέργεια αξιοποιείται από την ηγεσία της Τουρκίας για την ενίσχυση της στρατιωτικής της δράσης στη Συρία, όπου οξύνονται οι μεγάλοι ενδοϊμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί και η κλιμάκωση του πολέμου.
Οι εξελίξεις επιβάλλουν την ανάγκη να δυναμώσει η ετοιμότητα, η αλληλεγγύη και η κοινή δράση των λαών της περιοχής ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις.
Το ΚΚΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στην εργατική τάξη, το λαό της Τουρκίας, τις οικογένειες των θυμάτων».

...γιατί υπάρχουν και μερικές κατσίκες, που δε μασάνε ταραμά!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger