Home » , » Αγροτικές κινητοποιήσεις και κυνική παραδοχή Σγουρίδη: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τον αγροτικό κόσμο (Βίντεο)

Αγροτικές κινητοποιήσεις και κυνική παραδοχή Σγουρίδη: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τον αγροτικό κόσμο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 | 10:02 μ.μ.

Εκτός του ότι οι αγροτικές κινητοποιήσεις συνεχίζονται και εντείνονται και οι αντιδράσεις του αγροτικού κόσμου σε ότι εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται. Όπως βλέπουμε και στο βίντεο που παραθέτουμε αγρότες από το Μεσολόγγι χρησιμοποιώντας αγροτικά μηχανήματα, αποκαθήλωσαν την ταμπέλα του κυβερνητικού κόμματος και την πέταξαν στον δρόμο, ενώ χτες το βράδυ αγρότες της Πέλλας αντιμετώπισαν με καθόλου κόσμιο τρόπο  συνεργάτη του Συριζαίου βουλευτή Γιάννη Σηφάκη.

Εντύπωση έχει προκαλέσει η δήλωση του υφυπουργού μεταφορών Παναγιώτη Σγουρίδη ότι και ο Τσίπρας  με τις προεκλογικές δηλώσεις του παραπλάνησε τους αγρότες όπως είχαν κάνει πριν απ’ αυτόν Παπανδρέου και Σαμαράς. (Ετσι παίζεται η αστική πολιτική θα λέγαμε εμείς).

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο Σγουρίδης υπέβαλε παραίτηση και σε ανακοίνωση του Μεγάρου Μαζίμου αναφέρεται: «Ο Υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης, για λόγους ευθιξίας , έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση του Πρωθυπουργού. Ο Πρωθυπουργός θα ασχοληθεί με το θέμα μόλις επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες».

Απ’ ότι παρακολουθούμε και στο παρακάτω βίντεο ο αγώνας που δίνει ο αγροτικός κόσμος για την επιβίωση του όχι μόνο δεν εκτονώνεται όπως ήλπιζαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, αλλά εντείνεται και σύμφωνα με δηλώσεις αγροτών θα συνεχιστεί μέχρι να υλοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους.

>
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:27 π.μ.

Μαθημένο το Πασοκο...καθήκι. Δεν κολωνει να τα λέει.Ξέρει ότι δεν πρόκειται να πληρώσει για ότι έλεγε κι επί Πασοκ. Πρώην "σοσιαλιστής" βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής, νυν βουλευτής εκλεγμένος με ακροδεξιούς, νύν υπουργός αριστερής κυβέρνησης.. Προχτές σε εκπομπή έλεγε ότι οι αγρότες δεν ξέρουν τι θέλουν. Αυτό το κυριολεκτικώς καθήκι όμως, ξέρει τι θέλει... Να επιβιώνει πολιτικά και οικονομικά με οποιοδήποτε κόμμα. Η απόλυτη έκφραση του πολιτικού σαλτιμπάγκου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger