Home » , » Για τον πολιτικό σαλτιμπάγκο Καζάκη

Για τον πολιτικό σαλτιμπάγκο Καζάκη

Από giorgis , Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 | 2:58 μ.μ.

 Του Γ. Γ.

Τι ξεφτίλα κι αυτή για το πολιτικό μόρφωμα του Π. Λαφαζάνη! Οπως μας ενημερώνει αναγνώστης μας, επικαλούμενος δημοσίευμα της εφημερίδας «Θεσσαλία»: «Τη διοργάνωση κοινών δράσεων κινηματικού χαρακτήρα αποφάσισε η Λαϊκή Ενότητα Μαγνησίας και το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο. Μεταξύ των δράσεων θα είναι η διοργάνωση συλλαλητηρίων, πολιτικών εκδηλώσεων και ανοιχτές συνελεύσεις σε γειτονιές».
Δεν θα μιλήσουμε για πολιτική μυωπία της ΛΑΕ. Στρατηγική της επιλογή είναι να κρατάει ανοιχτούς διαύλους με το ΕΠΑΜ. Στην ίδια λογική κινούνται και στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που σε κείμενο τους σημειώνουν: «Απαιτείται μια τακτική που θα στοχεύει σε μια πολιτική συμφωνία της μαχόμενης Αριστεράς, κυρίως μεταξύ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ και μ-λ ρεύματος, ΛΑΕ, αλλά και με το ΕΠΑΜ».

Δεν θα αναφερθώ σε προσωπικές εκτιμήσεις για το πολιτικό σχήμα του Καζάκη, απόρροια συζητήσεων που έχω κάνει με στελέχη που έχουν αποχωρήσει από το ΕΠΑΜ.

Αρκούμε να παραθέσω κάποιες περιπτώσεις για το ποιον του Καζάκη που έχουν δημοσιευτεί στον ιστότοπο μας. Ο προκλητικά ψεύτης και πολιτικός σαλτιμπάγκος Καζάκης, ο τύπος που αποκαλεί τους ψηφοφόρους του ναζιστικού εγκληματικού μορφώματος Μιχαλολιάκου «δικά μας αδέλφια», την στιγμή που ο αγώνας των ξωμάχων της γης βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο αναλαμβάνει να επιτελέσει προβοκατόρικο ρόλο.

Ο πολιτικάντης Καζάκης που επιλέγει να βρίσκεται «Με το "κομβοσχοίνι" και το... θείο έλεος», που οι πολιτικές του επιλογές καυτηριάστηκαν από τον τύπο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και πέρα απ’ τις φανφάρες του φτιάχνει «Αντί για νέο ΕΑΜ μια σύγχρονη "Βάρκιζα" με τη δεξιά πολιτική», οδήγησε δεκάδες άτομα να αποχωρήσουν από το μόρφωμα του και να παραδεχθούν την εξαπάτησή τους από τον λόγο του πολιτικού αυτού απατεώνα. Για το ρόλο του ΕΠΑΜ και του Καζάκη αναφέρεται αναλυτικά ο Ευελπίδης Οικονομάκης, καθηγητής ιστορίας πρώην στέλεχος του ΕΠΑΜ.

Υ.Γ. Εδώ πρέπει να κάνουμε και εμείς σαν μπλοκ την αυτοκριτική μας. Αργήσαμε πραγματικά να αντιληφθούμε τον ρόλο που παίζει ο Καζάκης γι’ αυτό έχουμε κάνει αρκετές αναδημοσιεύσεις με τις πολιτικές απόψεις του.

Υ.Γ2. Να το επαναλάβω για να μην έχουμε πάλι τις γνωστές παπαρολογίες περί «ανωνυμίας» Γιώργη Γιαννακέλλη με λένε.

_____________

Αναγνώστης μας έστειλε φωτογραφία ανάρτησης του Καζάκη που χαρακτηρίζει το ΚΚΕ Κόμμα της ασφάλειας και των μυστικών υπηρεσιών και μας ζητάει να το σχολιάσουμε. Δεν νομίζουμε ότι έχουμε κάτι να προσθέσουμε. Οι αναγνώστες μας βγάζουν τα συμπεράσματά τους.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 17 σχόλια

16 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:12 μ.μ.

Οταν το 11 με την προωθηση του φασισμου μεσω των πλατειων
εγραφα εδω στο Βαθυ οτι ο Καζακης φαντασιωνεται το Μουσολινι.....

16 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:18 μ.μ.

Χάσατε την ψυχραιμία σας παιδιά!!!

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2016 στις 4:42 μ.μ.

"Χάσατε την ψυχραιμία σας παιδιά!!! "
@bab cav
εσύ Μπάμπη νομίζω πως έχασες το νόημα στην φράση του "Η πολιτική ζωοπανήγυρις" γιατί σε είδα που ήσουν στο Σύνταγμα και κρατούσες και σημαία. Όταν λοιπόν λέει ο Καζάκης εσένα ζώο που πήρες μέρος στο πανηγυράκι που έστησε το ΚΚΕ, δεν πρέπει να ξενίζει που λέει "σκουπιδοτενεκέ" την Ελλάδα.
Από την στιγμή που ήσουνα Σύνταγμα Μπάμπη, εσύ κάνεις σαν κορασίδα που την θίξανε αλλά δεν επιτρέπεται να αντιδρά. Βρες λοιπόν την ψυχραιμία σου και σιγά σιγά αντέδρασε σε όσα σου σούρνει. Θα δεις πως θα σου σούρει τα εξαπλάσια από τώρα αλλά θα έχεις βρει την αξιοπρέπειά σου πάλι.
Για δες το...

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2016 στις 5:08 μ.μ.

https://www.youtube.com/watch?v=mXOUbGBk2-Q

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2016 στις 6:40 μ.μ.

Παιδιά σας στέλνω στο μαιηλ σας φωτογραφία ανάρτησης του Καζάκη που χαρακτηρίζει το ΚΚΕ Κόμμα της ασφάλειας και των μυστικών υπηρεσιών και θα ήθελα να το σχολιάσετε.

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:01 μ.μ.

Εδώ ο αλητήριος ζητά την επέμβαση του στρατού για να σώσει τον τόπο και να προστατέψει το Σύνταγμα http://www.rizospastis.gr/story.do?&id=6698327

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:03 μ.μ.

φραπες/στο υστερογραφο σου κανεις και αυτοκριτικη.."μπραβο",ετσι κανουν οι σωστοι κομμουνιστες . Δεν με πειθεις, η αναφορα σου σε καζακη και βαρκιζα μου δειχνει το "στημενο"του θεματος,πρεπει να ωργανωθειτε,ο αντονχχχ δειχνει το δρομο.Υ.Γ.1 ουουουουουουουουουουουουουου Υ.Γ.2ΛΑΕ-καζακης ?καλα,εσεις γιατι λυσσαξατε ????????? Υ.Γ.3ουουουουουουουουουουουουουουουου

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:49 μ.μ.

Ο καζακης ειναι ξεκάθαρα φασιστες κατάρα σ αυτούς που τον εχουν στα μαλακα

16 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:10 μ.μ.

Οι φασιστες του Καζακη χερι χερι με τους Ναζι χρυσαυγιτες στο
http://www.pronews.gr/
σκτωδυσμος φασιστικος αποπατος και ακρατος αντιΚΚΕδισμος.

16 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:16 μ.μ.

Αγνη παρθενα η ελληνικη αστικη ταξη για τον φασιστα Καζακη.
Ετσι δουλευει η Λερναια Υδρα του φασισμου.
Πολλα κεφαλια, οπως και το αδερφακι η σοσιαλδημοκρατια.
Πολλα κεφαλια κι αυτο.
Γεννηματα της πλουτοκρατιας. Ταξικα οπλα της πλουτοκρατιας εναντια στην εργατικη ταξη.
Εχθρος τους το ταξικο κινημα και το ΚΚΕ.

Η πλουτοκρατια γνωριζει τον ταξικο της αντιπαλο την εργατια
και το το οπλο της το ΚΚΕ.

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:46 μ.μ.

Σύντροφοι να τα γράφετε όλα και να μην κάνετε επιλεκτική ενημέρωση. Ο Καζάκης ήταν οργανωμένος στο ΚΚΕ από το 1981 και όταν αποχώρησε το 1996 ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος του. Αυτό γιατί το αποκρύβεται; Μήπως γνωρίζει κάτι περισσότερο από σας ο Καζάκης και δεν είναι στον αέρα οι ισχυρισμοί του ότι το ΚΚΕ έχει διαβρωθεί;

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:25 μ.μ.

"Σύντροφοι να τα γράφετε όλα και να μην κάνετε επιλεκτική ενημέρωση. Ο Καζάκης ήταν οργανωμένος στο ΚΚΕ από το 1981 και όταν αποχώρησε το 1996 ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος του. Αυτό γιατί το αποκρύβεται; Μήπως γνωρίζει κάτι περισσότερο από σας ο Καζάκης και δεν είναι στον αέρα οι ισχυρισμοί του ότι το ΚΚΕ έχει διαβρωθεί; "

Ιδού οι πηγές των όσων ισχυρίζεται ο 10:46 Ανώνυμος

Ριζοσπάστης 29/2/1995 Για μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ πηγαίνει ολοταχώς το πρωτοκλασάτο στέλεχος Δημήτρης Καζάκης.

ΚΟΜΕΠ της ίδιας ημερομηνίας: Ο Δημήτρης Καζάκης βάζει πλώρη για Γενικός Γραμματέας σε λίγο καιρό.

Καζάκης σε περισσότερα από δέκα και λιγότερα από 28 βίντεα στο Youtube: "Ξέρω πάρα πολλά για τα ταμεία του κόμματος και έχω φυλαγμένα στο συρτάρι πολλά αλλά δεν τα λέω γιατί είμαι κουμμουνιστής".

Προλετάριοι χωρίς ίχνος αστικής ευγένειας: Μα ποιος γνωρίζει πότε ήταν στο ΚΚΕ ο Καζάκης; Γιατί δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά του στον Ριζοσπάστη; Ήταν σίγουρα μέλος; Ποιος τον χέζει;
(πληρωμένοι από τον Σώρας και τον Σόρο και μαζί με όλους αυτούς που τον ζηλεύουν τον βρίζουν οι τιποτένιοι προλετάριοι...)

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:16 π.μ.

Παντελώς πολιτικά αγράμματος ο αρχηγός. Βρε έρμε Καζάκη, ποιος «παπά-Γκαμπόν» μας τσαμπουνάς?
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2135274/o-megas-nekrothaftis-ton-agrotikon-kinitopiiseon-ke-to-etimo-skiniko
Αφρικανός ήταν? Παπά-Γκαπόν, βρε κακοκομοίρη, τον λέγανε και ήταν πράκτορας της τσαρικής Οχράνα. Και μάλιστα δεν ήθελε να σταματήσει καμιά διαδήλωση, όπως κατηγορείς τον Μπούτα ότι – δήθεν - έκανε. Να οργανώσει μια πορεία κατάφερε ο παπά-Γκαπόν και την οδήγησε σε σφαγή από το στρατό του Τσάρου. Αντιθέτως οι Ρώσοι σοσιαλδημοκράτες - επαναστάτες είχαν προειδοποιήσει πως είναι προβοκάτσια.
Ξέρουν πια στην Αριστερά τέτοιους τυπάκους σαν τον παπά-Γκαπόν και σαν κι εσένα Καζάκη.
Ο λόγος σου μυρίζει όλο και πιο έντονα Μουσολινισμό.
Απαραίτητη διευκρίνιση: Υπερασπίζομαι την αγωνιστικότητα και το ρεαλισμό του Μπούτα, εγώ που ούτε οπαδός του ίδιου ούτε του κόμματος του είμαι. Αλλά τα φασιστάκια δεν τα ανέχομαι.
Παπά-Ζιμπάμπουε

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:42 π.μ.

Ρε σεις το άτομο είναι αποτυχημένο πείραμα της μπασκιNASA.
Μήπως ξεχάσατε στην συνδιάσκεψη του Ηρακλείου το 2012, που ζήτησε από μέλη του ΕΠΑΜ, "να το βουλώσουν, γιατί θα τους έβγαζε έξω "καροτσάκι"".
Ή το γεγονός ότι απαντά σε σχόλια ανωνύμων στο διαδίκτυο, γράφοντας μάλιστα ολόκληρες πραγματείες.
Ο τύπος είναι Κνιτόβλακας ως το μεδούλι.

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:30 π.μ.

Είναι ωραία όλα αυτά. Είπαμε: Για να πλερωθούν φασίστες, "αριστεροί", οπορτούνια, κουκουλοφόροι, καζάκηδες, πατριώτες ελλαδέμποροι, προβοκάτορες από τα αφεντικά σήμερα πρέπει να καταθέσουν πιστοποιητικά και να βγάλουν τις κουκούλες. Όσο βαθαίνει η κρίση οι εφεδρείες τελειώνουν και η χειραγώγηση και ενσωμάτωση γίνεται όλο και πιο δύσκολη, άρα και οι υπηρεσίες που παρέχουν όλοι αυτοί οι ξεφτιλισμένοι στον καπιταλισμό γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες και αναγκάζονται να υπερθεματίζουν σε αντικομμουνισμό, παρασιτισμό, γραικυλισμό. Σήμερα έφθασε στο σημείο ακόμη και ο "σοβαρός" Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στο REAL να πει ότι "τα μπλόκα που ελέγχει το ΚΚΕ δίνουν τόνο αδιαλλαξίας", "ότι δεν μπορεί να προσκαλεί τους αγρότες ο πρωθυπουργός και εκείνοι να αρνούνται να πάνε για διάλογο, όσον αφορά στο ΚΚΕ έχει τις δικές του πολιτικές επιδιώξεις". Όπως γίνεται φανερό η επίθεση στους αγρότες και στο ταξικό κίνημα συνολικά εντείνεται και η τρομοκρατία, ο αυταρχισμός και η καταστολή θα μεγαλώσουν, οπότε εύλογο είναι ότι εκεί που σκουλήκια και γλοιώδεις τύποι όπως είναι ο Αυτιάς, ο Πρετεντέρης, ο Πορτοσάλτε και ο Πάσχος Μανδραβέλης ή φυντάνια του ΔΟΛ αποτυγχάνουν να αναλαμβάνει υπηρεσία ο Χατζηνικολάου. Ο Καζάκης και όσα αναφέρει έχουν απαντηθεί προ πολλού αφού είναι τα ίδια με εκείνα που έλεγε ο Κρατζαφέρης και ο Πάγκαλος, μικρή σημασία όμως έχει αφού επίκειται η πολιτική εξαφάνισή του. Άλλο ένα τσιράκι του συστήματος σε διατεταγμένη αντικομμουνιστική υπηρεσία και εξαπτέρυγο της Χρυσής Αυγής, όπως είναι ο Δ. Καζάκης, μας άφησε χρόνους.

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:02 μ.μ.

O Γ.Γ ανήκει στην κόντρα και θεωρεί πράκτορες του ταξικού εχθρού την ΛΑΕ,την Ανταρσυα και το ΕΠΑΜ άραγε τι τον κόφτει αν όλοι αυτοί οι ΄΄προδότες΄΄ συνεργάζονται; Το γράφω γιατί αν διαβάζει κάποιος το κείμενο τον περνάει για αγανακτισμένο οπαδό της ΛΑΕ.
Χωρίς πλάκα τώρα είναι θετική κάθε πρωτοβουλία για κοινή δράση αν μας οδηγεί κάπου .Μακάρι κ σε κεντρικό επίπεδο να δούμε κάτι παρόμοιο

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:05 μ.μ.

@Γιωργος θαλλασης
έχεις στον Blogger το σήμα κατατεθέν των χρυσαβγών - την ανορθογραφία - και μιλάς για ΛΑΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ;
Ε, αυτό λέμε και για τον προστατευόμενο σου τον Καζάκη. Τι δουλειά έχει με αριστερούς;

Τώρα αν σε "κεντρικό επίπεδο" δούμε να βγαίνουνε για καφέ με τον Λαφαζάνη για να θυμούνται πόσο μεγαλοστέλεχος ήταν ο Καζάκης αλλάζουν τα πράματα.
Κάποιος από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα υπάρχει ακόμα που θα προέρχεται από Γράψα ώστε να τους κάνει παρέα στις "συναντήσεις κορυφής" για να σιχτιριάζουν την ώρα και την στιγμή που δεν έγινε γενικός γραμματέας του ΚΚΕ ο Καζάκης.
Όλα είναι "γράμματα" κερδίζει ο Καζάκης "κορώνα" χάνουνε οι άλλοι που ασχολούνται μαζί του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger