Home » , » "Προδιαγραφές" προσφύγων, σύμφωνα με τους κεφαλαιούχους, τους ιδιοκτήτες πολυεθνικών και τους βιομήχανους.

"Προδιαγραφές" προσφύγων, σύμφωνα με τους κεφαλαιούχους, τους ιδιοκτήτες πολυεθνικών και τους βιομήχανους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 | 7:15 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Όταν γίνεται ένα έγκλημα ένα από τα πράγματα που αναζητάνε για να το διαλευκάνουν είναι το κίνητρο. Η ηγεσία των κρατών της ΕΕ δημιούργησε το προσφυγικό σε συνεργασία με το ΝΑΤΟ. Οι πρόσφυγες είναι οι λούμπεν προλετάριοι που θα προσφέρουν τα φθηνά εργατικά χέρια, θα δουλεύουν σε συνθήκες απάνθρωπες χωρίς κανένα απολύτως δικαίωμα.

Η ανάπτυξη τόσο της Γερμανίας όσο και των ΗΠΑ οφείλονταν στα εκατομμύρια εξαθλιωμένων μεταναστών. Αλλά γιατί τότε κλείνουν τα σύνορα; Για το κέρδος. Οι Γερμανοί και άλλα κράτη σύντομα θα αναζητήσουν νέους σκλάβους. Όμως αυτοί θα πρέπει να τηρούν κάποιες "προδιαγραφές" σύμφωνα με τους κεφαλαιούχους, τους ιδιοκτήτες πολυεθνικών και τους βιομήχανους.

Η Ελλάδα έχει λοιπόν επιλεγεί ως τόπος διαλογής και ξεκαθαρίσματος των προσφύγων! Όλοι οι πρόσφυγες προωθούνται από κυκλώματα στη χώρα μας, παρόλο που ελάχιστοι από τους φτωχούς συνανθρώπους μας θέλουν να παραμείνουν στην Ελλάδα. Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης θα έχουν αυτό το σκοπό:

1. Τη συγκέντρωση μεταναστών - προσφύγων, την "εκπαίδευσή τους" δηλαδή την Εξοικείωση με την απόλυτη ένδεια, ώστε αργότερα να είναι ευχαριστημένοι με τα ελάχιστα,

2. Tην απομάκρυνση ανθρώπων, που τυχόν διεκδικούν κάτι καλύτερο, με το στίγμα του "ισλαμιστή φανατικού τρομοκράτη". Όταν όλοι γνωρίζουμε, ότι ο ISIS αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από μισθοφόρους πολίτες της ΕΕ και άλλων κρατών, οι οποίοι εξοπλίστηκαν, εφοδιάστηκαν και εκπαιδευτήκαν με σκοπό να ρίξουν τον Άσαντ. Όσοι από αυτούς φεύγουν από τη Συρία - Ιράκ, δεν έχουν ανάγκη να ανακατευτούν με τα θύματα τους, αλλά ταξιδεύουν κανονικά με τα διαβατήρια τους. Οι δράστες των επιθέσεων στο Παρίσι ήταν ΟΛΟΙ Ευρωπαίοι Πολίτες.

Ποιός έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι με το διαβόητο χάρτη; Προφανώς οι ίδιοι οι Σκοπιανοί σε αγαστή συνεργασία με τους Γερμανούς. Ο λόγος; Να δείξουν πως ακόμα και όλοι μαζί οι πρόσφυγες δεν έχουν καμιά απολύτως ελπίδα κι ότι είναι καλύτερο να μείνουν εκεί που βρίσκονται. Κάποιοι λοιπόν μοίρασαν φυλλάδια, έδειξαν δρόμους ενώ ταυτόχρονα όλη η αστυνομία είχε συγκεντρωθεί στο σημείο που θα έμπαιναν οι πρόσφυγες. Που βρέθηκαν εκεί, αν δεν το ήξεραν από πριν;

Ταυτόχρονα δημοσιεύματα ρίχνουν την ευθύνη σε όσους πάνε να βοηθήσουν, για να κρύψουν την προβοκάτσια και την παγίδα. Εκείνο που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως ούτε στη Γερμανία, ούτε πουθενά θα βρεθεί καλύτερη ζωή για τους αδικημένους. Πως πρέπει να αλλάξει όλο το πολιτικό σύστημα της αδικίας. Αυτό όμως σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει, ότι δεν θα βοηθήσουμε, όσο μπορούμε τους συνανθρώπους μας. Μην ξεχνάμε, ότι οι περισσότεροι από μας είμαστε παιδιά προσφύγων ή έχουμε συγγενείς μετανάστες.

Το δικαίωμα κάθε ανθρώπου να πηγαίνει, όπου αυτός επιθυμεί, είναι αναφαίρετο. Συμβαδίζει με το δικαίωμα της Ελευθερίας και αξίζει κάθε αγώνας γι αυτό. Τα στρατόπεδα λοιπόν συγκέντρωσης είναι οι διάδοχοι των Άουσβιτς, Νταχάου κοκ, τα οποία χρησιμοποιούσαν σκλάβους για το Γ' Ράιχ, ενώ ταυτόχρονα εξαφάνιζαν τους εχθρούς του ναζιστικού καθεστώτος.

Ο ρόλος της ελληνικής κυβέρνησης: Η Ελλάδα, όταν θέλει, μπορεί να οργανώσει και να εφαρμόσει κάποια σχέδια. Το δημοψήφισμα πχ έγινε σε χρόνο ρεκόρ και μάλιστα αρκετά πετυχημένα για κάποιο κράτος που χαρακτηρίζεται "μπάχαλο".
Οι φυλακές όμως των μεταναστών είναι έτσι, γιατί ακριβώς αυτές είναι οι προϋποθέσεις που έθεσε η ΕΕ: Έλλειψη υποδομών, πόσιμου - καθαρού νερού, ζέστης, στέγης, τροφής κλπ, που θα οδηγήσουν σε μαθηματική ακρίβεια σε επιδημίες, που κι αυτές με τη σειρά τους θα χρησιμοποιηθούν από τους ηθικούς - φυσικούς αυτουργούς, για περαιτέρω απομόνωση και φόβο. Ας ξεσηκωθούμε τώρα να βγούμε από την παγίδα της ΕΕ, ήδη τα θύματα είναι πάρα πολλά, ώστε να προσφέρουμε τουλάχιστο τα στοιχειώδη τόσο τους πρόσφυγες όσο και τους έλληνες εργαζόμενους. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger