Home » , » Ανούσιες κοκορομαχίες στην βουλή και ένα φάουλ Μητσοτάκη που εκμεταλλεύτηκε ο Τσίπρας (Βίντεο)

Ανούσιες κοκορομαχίες στην βουλή και ένα φάουλ Μητσοτάκη που εκμεταλλεύτηκε ο Τσίπρας (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 | 4:06 π.μ.

Του Γ. Γ.

Ρε μήπως είμαι μαζοχιστής; Αυτό αναρωτήθηκα όταν διαπίστωσα ότι για σχεδόν 9 ώρες ήμουν κολλημένος στην τηλεόραση παρακολουθώντας την συζήτηση που έγινε στην βουλή για την δικαιοσύνη και την διαφάνεια.
Ηταν εντελώς ανούσια, δεν μάθαμε κάτι καινούργιο και αποδείχθηκε «άνθρακας ο θησαυρός» σε όσους δημοσιογράφους ισχυριζόταν ότι θα γίνει «η μάχη των μαχών», θα «αποκαλυφθούν ονόματα και διευθύνσεις» και όλα τα σχετικά.

Απ’ ότι φάνηκε κάθε πολιτικός αρχηγός απευθυνόταν στο κομματικό του ακροατήριο και προσπαθούσε να κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων επιδιδόμενος σε λεκτικές ανούσιες κορώνες και σε ευφυολογήματα.

Τσίπρας και Μητσοτάκης μπορεί να έδωσαν τίτλους σε πρωτοσέλιδα - Η Κ. Ο του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, μας είπε ο Τσίπρας, ενώ ο Μητσοτάκης ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού και εκλογές- επί της ουσίας όμως δεν μάθαμε κάτι καινούργιο.
Μόνο ακούσιες κοκορομαχίες παρακολουθήσαμε και ένα απαράδεκτο φάουλ του Μητσοτάκη που μετέτρεψε την βουλή σε καφενείο, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον Τσίπρα να εκθέσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


H ομιλία του γ.γ. της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα ήταν η πιο ουσιαστική απ' όσες ακούσαμε. Εδώ η αρχική τοποθέτηση του και εδώ η δευτερολογία του
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger