Home » , » Ν. Μπογιόπουλος: Κυβερνητική υποκρισία και επικοινωνιακές τακτικές (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος: Κυβερνητική υποκρισία και επικοινωνιακές τακτικές (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 | 9:58 μ.μ.


Αφού δεν απέκλεισε κανένα σενάριο απ’ αυτά που θέλουν είτε πρόωρες εκλογές είτε δημιουργία νέας κυβέρνησης απ’ αυτό το κοινοβούλιο με «οικουμενικά» χαρακτηριστικά, ο  Νίκος Μπογιόπουλος –στην σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή- αναφέρθηκε στις εξελίξεις που υπάρχουν σχετικά με τις λεγόμενες διαπραγματεύσεις κυβέρνησης – «θεσμών».

Αρχικά ο κομμουνιστής δημοσιογράφος έκανε αναφορά για την υποκρισία όσων επικαλούνται την «αντισυνταγματικότητα» των νέων αντιλαϊκών μέτρων που είναι στα σκαριά. (Με την ευκαιρία αξίζει να θυμηθούμε την τοποθέτηση της Αλέκας Παπαρήγα για το «Σύνταγμα»). Προχώρησε το σκεπτικό του αναφέροντας ότι ξαναζούμε το «παιχνιδάκι του καλού και κακού μπάτσου», τονίζοντας ότι πια είναι ξεκάθαρο ότι και οι δυο μπάτσοι –Ε.Ε και ΔΝΤ- είναι κακοί.

Επί της ουσίας, σημείωσε ο Ν. Μπογιόπουλος, ενώ η κυβέρνηση προχωρεί στην εφαρμογή του πρωτοφανούς αγριότητας πακέτο του ασφαλιστικού - φορολογικού τσακώνετε δήθεν με τους «εταίρους» για τα «προληπτικά μέτρα», μόνο που το «επίδικο της αντιπαράθεσης δεν είναι αν θα θεσμοθετηθούν τα συγκεκριμένα μέτρα. Σ’ αυτό έχουν ήδη συμφωνήσει». Το βασικό για την κυβέρνηση συμπλήρωσε ο ίδιος είναι να βρεθεί ο κατάλληλος επικοινωνιακός τρόπος για την κυβέρνηση ώστε να τα νομοθετήσει.

Εδώ να προσθέσουμε εμείς ότι σημερινά δημοσιεύματα τα οποία επικαλούνται πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν  ότι «η λήψη πρόσθετων μέτρων σε περίπτωση αποκλίσεων από τους στόχους είναι γνωστή από την συμφωνία του περασμένου Ιουλίου».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger