Home » , » Πώς μπορεί να επιλέξει ο κόσμος ένα κάθαρμα; Αν βάλουν δίπλα του ένα χειρότερο τομάρι.

Πώς μπορεί να επιλέξει ο κόσμος ένα κάθαρμα; Αν βάλουν δίπλα του ένα χειρότερο τομάρι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Απριλίου 2016 | 7:37 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Πώς μπορεί να επιλέξει ο κόσμος ένα κάθαρμα; Αν βάλουν δίπλα του ένα χειρότερο τομάρι. Χίλαρι Κλίντον: Κομπλεξική, αλαζονική, δολοφόνος. Στήριξε όλες τις επεμβάσεις των ΗΠΑ στο εξωτερικό και ήταν υπέρ του εξοπλισμού των φονιάδων του ISIS, μέχρι που αυτοί κατατροπώθηκαν από τους Σύριους και Κούρδους μαχητές. Σαν να μην έφτανε αυτό η επόμενη πρόεδρος των ΗΠΑ είναι βουτηγμένη στα σκάνδαλα και τη διαφθορά.
Τα δυο κόμματα δημοκρατικοί - ρεπουμπλικάνοι είναι οι δυο όψεις του κίβδηλου νομίσματος. Η πολιτική των ΗΠΑ επεκτατική, πολεμοχαρής, χωρίς σεβασμό σε δίκαιο, κατευθύνεται από πολυεθνικές. Και τα δυο κόμματα διαφημίζουν το χρηματισμό τους από ιδιώτες. Χρηματισμός εκατομμυρίων που φυσικά δεν είναι δωρεές αλλά ανταλλαγές.

Η κομπλεξική γερουσιαστής έχει χάσει από τον σημερινό πρόεδρο. Την προηγούμενη φορά δεν κατόρθωσε καν να είναι υποψήφια για το προεδρικό αξίωμα. Συνήθως αυτό στις ΗΠΑ σημαίνει προώθηση κάποιου άλλου υποψήφιου στη θέση του αποτυχημένου. Επειδή όμως την κεράτωσε πρόεδρος της οφείλουν την προεδρεία, αυτό είναι το σκεπτικό της. Το ότι πήρε αξίωμα μόνο και μόνο επειδή ήταν η πρώτη κυρία δεν είναι αρκετό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η Κλίντον έδειξε ότι έχει ένα μεγάλο "προσόν". Είναι αδίστακτη. Και είναι γι' αυτό το φαβορί.

Ο σχιζοφρενής ρατσιστής αντίπαλος της από τους ρεπουμπλικάνους είναι τόσο αποκρουστικός, που θα τον χαρακτήριζα "Μητσοτάκη" των ΗΠΑ. Οι προκλητικές δηλώσεις του βαθύπλουτου καραγκιόζη, μπορεί να ευχαριστούν μερίδα των ρεπουμπλικάνων, όπως άλλωστε οι δηλώσεις του Κούλη ευχαριστούν μερίδα δεξιών, αλλά τρομάζουν την πλειοψηφία των αμερικάνων. Δείχνει (και είναι) τόσο αλλοπρόσαλλος και παρανοϊκός που δύσκολα ακόμα και οι ημιμαθείς - χειραγωγημένοι ψηφοφόροι των ΗΠΑ θα τον προτιμήσουν.

Όποιο καθίκι όμως κι αν βγει, την ίδια δουλειά θα κάνει. Οι πολυεθνικές είναι κατοχυρωμένες και οι πραγματικοί πρόεδροι των ΗΠΑ. Είτε μπλε είτε κόκκινο (τα χρώματα δημοκρατικών - ρεπουμπλικάνων) το μίξερ θα συνεχίσει να αλέθει τους εργαζόμενους και τους φτωχούς, μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση. Οι εταιρίες λύσσαξαν από τις αποτυχίες των ΗΠΑ, αποτυχίες που οφείλονταν στην αλαζονεία και την απληστία. Έτσι είναι αποφασισμένες να πάρουν τη ρεβάνς από την ανθρωπότητα. Οποιοδήποτε κι αν βγει πρόεδρος από μια μειοψηφία (αφού το 80% των φτωχών δεν ψηφίζει), θα κάνει νέες επεμβάσεις, νέους πολέμους, ώστε να λεηλατήσει περισσότερα.

Οι φτωχοί δεν ψηφίζουν παραπονιέται ο εσωκομματικός αντίπαλος και μέγας υποκριτής της Χίλαρι. Δεν έχουν κανένα λόγο να το κάνουν. Οι ΗΠΑ είναι κράτος που καταπιέζει την πλειοψηφία. Η αστυνομία μπορεί να σκοτώσει κυριολεκτικά για το τίποτα. Θεωρητικά μόνο υπάρχει ελευθερία λόγου αλλά στην πραγματικότητα όλα τα ΜΜΕ ακολουθούν την ίδια γραμμή αφού όλα ελέγχονται από τα ίδια συμφέροντα. Οι ΗΠΑ είναι πλούσιες λένε. Λάθος χρωστάνε τα περισσότερα, έχουν εκατομμύρια αστέγους, ενώ μπορούν μέσα σε ώρες να επέμβουν στρατιωτικά οπουδήποτε στον πλανήτη, σε περίπτωση φυσικών καταστροφών η οργάνωσή τους είναι χειρότερη κι από τη δική μας.

Γιατί δεν ενδιαφέρονται παρά μόνο για το κέρδος. Οι ΗΠΑ που δεν δίστασαν να κάνουν πειράματα σε μειονότητες. Που η εγκληματικότητα και η φτώχεια αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Όπου οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι, οι φτωχοί παθαίνουν από το κρύο στους δρόμους τρεφόμενοι με σκουπίδια, ενώ η καταστολή και το παραμύθι για το αμερικάνικο "όνειρο" συγκρατούν προς το παρόν τους εξαθλιωμένους.

Μόνο άσχημα μπορούμε να περιμένουμε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ας είμαστε έτοιμοι για τον νέο χειρότερο εφιάλτη made in USA..
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger