Home » , » Αίμα αθώων στο βωμό σκοπιμοτήτων

Αίμα αθώων στο βωμό σκοπιμοτήτων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 | 2:32 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τι βολικό για τον Ολάντ η πτώση του αεροπλάνου! Όσο βολικός ήταν για τον Χίτλερ ο εμπρησμός του Ράιχσταγ. Τώρα μπορεί να καταστείλει αγριότερα με πρόσχημα τους τρομοκράτες. "Μην πάτε σε συγκεντρώσεις θα σας βάλουν βόμβα". Ποιοί; Οι δικοί του, μπάτσοι, πράκτορες, ακόμα και οι μισθοφόροι, αυτούς που όπλισε μαζί με τους Αμερικανούς, τους Τούρκους και τους Σαουδάραβες, να ρίξουν τον Άσαντ.

Αφού τσακίστηκαν στη Συρία, θα γυρίσουν στη Γαλλία, την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Τουρκία... Τα διαβατήρια τα έχουν, πρώτη θέση θα ταξιδεύουν, σιγά μη ρισκάρουν να πάνε με τα θύματα τους. Δε θέλουν να τους χαμπάρι και να μην έχουν όπλα μαζί...

Εκεί από όπου ξεκίνησαν την εκστρατεία στη Συρία, δεν θα κάνουν πλιάτσικο με τον ίδιο τρόπο, με σκλαβοπάζαρα, χαράτσια κλπ. Θα τους έχουν οι εργοδότες στο ψυγείο κι όποτε τους χρειαστούν, θα τους βγάζουν να κάνουν κι από μια σφαγή. Μια ανατίναξη, μερικούς αποκεφαλισμούς, πάντα τυφλά χτυπήματα. Όποτε στριμώχνονται τα αφεντικά από τους διαδηλωτές, όταν θέλουν να περάσουν μνημόνια... Μην μείνουν ανεκμετάλλευτα τέτοια... ταλέντα στη δολοφονία.

Αλλά οι δικοί μας δήμιοι εδώ, τα κατάφεραν πολύ καλύτερα. Κατόρθωσαν να απογοητεύσουν περισσότερο από όσο να εξοργίσουν! Κάντο όπως το ΠΑΣΟΚ, όπως η ΝΔ κι ο ΣΥΡΙΖΑ: Κάνε τη χώρα τόσο χάλια, ώστε να δίνεις την εντύπωση, πως δεν αξίζει καν τον κόπο η προσπάθεια! Κι ας πρόκειται για μας τους ίδιους, για το μέλλον των παιδιών μας.

Μια Marfin! Και τι δεν θα έδινε ο Ολλάντ για μια Marfin. Να μπορέσει να σπιλώσει τους εργαζόμενους. Έτσι... χωρίς στοιχεία. Να συκοφαντήσει διαδηλωτές, λες κι ο κόσμος είναι σαν τα μούτρα τους, σαν τους πλούσιους, που δεν ενδιαφέρονται για την ανθρώπινη ζωή αυτή καθαυτή, αλλά για το πόσο κοστίζει.

Σίγουρα πέταξε από τη χαρά του ο κανίβαλος. Σαμπάνια θα άνοιξε ανακτώμενη με το αίμα των θυμάτων. Πόσο βολικά έρχονται όλα "τυχαία", αν τα οργανώσουν καλά. Το κράτος μπορεί να χωλαίνει, αλλά το παρακράτος είναι μια καλά λαδωμένη μηχανή, πάντα έτοιμη για νέες κτηνωδίες.

Ο φασίστας είτε του Ισλάμ, είτε του Χριστιανισμού, είτε του εθνικοσοσιαλισμού δεν ενδιαφέρεται ποτέ για τους απλούς ανθρώπους. Τους θεωρεί ή σκλάβους ή εμπόδιο. Ο Κομμουνιστής αντίθετα, ο αληθινός επαναστάτης, ποτέ δε θα θελήσει το κακό των φτωχών εργαζόμενων, γιατί αγωνίζεται γι αυτούς, μαζί με αυτούς. Είναι ένας από τα θύματα. Τυφλά χτυπήματα, που τρομοκρατούν τον κόσμο, που δημιουργούν αποτροπιασμό, φρίκη κι οργή, κάνουν μόνο φασίστες, παρακρατικοί και φανατικοί μαλάκες.

Καλύτερα μη δημοσιεύσεις το σχόλιο σύντροφε. Βλέπω τις γαλλικές υπηρεσίες να μας ρωτάνε που βρήκαμε... τα κρατικά μυστικά. Άντε μετά να εξηγήσεις τα αυτονόητα σε ανεγκέφαλους. Όσο πιο επικίνδυνοι τόσο πιο ηλίθιοι κι όσο πιο αχόρταγοι τόσο πιο επικίνδυνοι. Ο κόσμος δεν πρόκειται να σταματήσει με τέτοια κόλπα. Ίσα - ίσα θα οργιστεί περισσότερο. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger