Home » » Πρόταση προς τις οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς για την δημιουργία Ιντερνετικού ραδιοφώνου

Πρόταση προς τις οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς για την δημιουργία Ιντερνετικού ραδιοφώνου

Από giorgis , Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 | 3:51 π.μ.

Του Γ. Γ.

 Ετσι σαν σκέψη μου ήρθε τώρα και την μοιράζομαι μαζί σας. Ο τρόπος  για να απευθυνθεί η εξωκοινοβουλευτική αριστερά σε πλατιές μάζες περιορίζεται στις εφημερίδες της, βδομαδιάτικες ή 15νθημερες και την παρουσία της στο διαδίκτυο, χωρίς φυσικά να υποτιμούμε την κινηματική της δραστηριότητα.

Αλήθεια, γιατί δεν σκέπτεται να φτιαχτεί ένα Ιντερνετικό ραδιόφωνο; Η συντήρηση του στοιχίζει ελάχιστα και η απεύθυνση του  σίγουρα θα είναι σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό από τα έντυπα της και η πολιτική της δραστηριότητα.

Το ισχυρίζομαι αυτό από την εμπειρία που έχω εδώ και αρκετά χρόνια απ’ το διαδικτυακό μας ραδιόφωνο. Πλησιάζει 4 το πρωί, κάνω «ζωντανή» εκπομπή με «χύμα» πολιτικά σχόλια και υπόκρουση ρεμπέτικα άσματα και οι ακροατές μας πλησιάζουν τριψήφιο αριθμό. Μάλιστα έχουμε την πρωτιά σε ακροαματικότητα  στον σέρβερ μας που φιλοξενεί εκατοντάδες Ιντερνετικά ραδιόφωνα από όλο τον κόσμο.

Γιατί, λοιπόν η αντικαπιταλιστική, εξωκοινοβουλευτική αριστερά να μην χρησιμοποιήσει κι αυτόν τον τρόπο να διαδώσει τις απόψεις της;

Από την πλευρά μας είμαστε διατεθειμένοι να συμμετέχουμε σε ένα τέτοιο εγχείρημα με την σχετική εμπειρία που διαθέτουμε, τις γνώσεις στο σχετικό αντικείμενο, την μουσική μας δισκοθήκη.

Μακάρι να υπάρξει   υπάρξει ανταπόκριση στην πρόταση μας και να δημιουργήσουμε  ένα «δυνατό» Ιντερνετικό ραδιόφωνο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. (Πολύ καλή πρόταση για να γίνει πραγματικότητα. Τους λόγους περιττεύει να τους αναλύσουμε, δυστυχώς)  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger