Home » , » Γ. Μουρούτης: Ρουφιάνος χωρίς κουκούλα

Γ. Μουρούτης: Ρουφιάνος χωρίς κουκούλα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 | 9:22 μ.μ.

Οι ρουφιάνοι συνήθως προσπαθούσαν να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους είτε με κουκούλες στην κατοχή, είτε με ανώνυμες συκοφαντικές διαδόσεις σήμερα.

Υπάρχουν και κάποιοι όμως που δεν έχουν τέτοιες αναστολές και καρφώνουν «χύμα –παρτίδα». Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για Γιώργο Μουρούτη ο οποίος διατέλεσε διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ο άνθρωπος ο οποίος συντόνιζε όλες τις βρόμικες δουλειές επί κυβέρνησης Ν.Δ., ο τύπος που πρωτοστάτησε στην «Ομάδα Αλήθειας», έναν προπαγανδιστικό μηχανισμό που στόχο είχε την  απαξίωση, ακόμη και με συκοφαντικό τρόπο ή με χάλκευση στοιχείων, των πολιτικών αντιπάλων της Ν.Δ και του Σαμαρά, το νεοδημοκρατικό στέλεχος που είχε «ιδιαίτερες επαφές» με την ναζιστική συμμορία του Μιχαλολιάκου, παρουσιάζεται σήμερα δημόσια σαν ένας κοινός ρουφιάνος.

Κάποια εκπομπή άκουγε σε σταθμό της ΕΡΑ, ο Μουρούτης, που προφανώς θα γινόταν κριτική στην πολιτική των ΗΠΑ και αντιδρώντας παρορμητικά «κάρφωσε» τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς στην αμερικανική πρεσβεία. Πάλι καλά που δεν ζήτησε να δημιουργήσουν διπλωματικό επεισόδιο. 
Τι ξεφτίλα!!!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger