Home » , » Το δόκανο.

Το δόκανο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 | 6:08 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Πολλά ειπώθηκαν για τα πλαστά πτυχία. Η ΝΔ κατήγγειλε παλαιότερο νόμο της τον οποίο εφαρμόζει τώρα ο Φίλης! Υποκρισία λένε πολλοί. Σωστά, όπως επίσης κι παρατήρηση, ότι αυτοί που έχουν πλαστά πτυχία, δεν διορίστηκαν μόνοι τους. Τους διόρισε η ΝΔ μαζί με το συνέταιρο της στο έγκλημα του Μνημονίου, το ΠΑΣΟΚ.

Πριν πω οτιδήποτε, να καταδικάσω μετά βδελυγμίας το ρουσφέτι από όπου κι αν προέρχεται. Βλέπετε έχω καεί, καθώς οι γκάγκστερ που μας κυβερνούσαν αδίκησαν κι εμένα μαζί με αρκετούς άλλους ουκ ολίγες φορές. Ο λόγος που δεν προσέφυγα στην δικαιοσύνη ήταν διότι την εμπιστεύομαι όσο ένα πεινασμένο λύκο που φυλάει τα πρόβατα. Έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο αμερόληπτη είναι, όπως και την ταχύτητά της...

Στο θέμα μας. Υπάρχει κάτι ακόμα χειρότερο πίσω από αυτά τα οποία λένε. Ποιός είναι ο αληθινός λόγος που η ΝΔ γυρίζει την πλάτη στα πρώην δικά της παιδιά, στην κομματική της πελατεία; Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναζητά τις ευθύνες εκεί που πρέπει, δηλαδή στους προηγούμενους υπουργούς, τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ; Διότι είναι σύμμαχοι.

Εκτός του ρουσφετιού που ζει, βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει, διακαής πόθος τους είναι η άρση της μονιμότητας. Ο λόγος θα ξαφνιάσει τους άσχετους. Ο μόνιμος δημόσιος υπάλληλος, εφόσον είναι έντιμος, κι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι, θα πει ΟΧΙ σε λαμογιά του πολιτικού. Αν όμως τον βγάλει από τη μέση και βάλει έναν πιο υπάκουο στη θέση του, τότε ο κηφήνας θα κλέβει πολύ περισσότερο. Επιπλέον υπάρχει κι ο εκβιασμός, η διαρκής απειλή, η τρομοκρατία και η αιχμαλωσία. "Πρόσεξε, διότι αν βγουν οι άλλοι, θα σε απολύσουν".

Απαξιώνουν το Δημόσιο τομέα για να προχωρήσουν σε ξεπούλημα κι αντικατάσταση των Υπηρεσιών από εταιρίες που θα προσφέρουν λιγότερα αλλά θα ζητάνε πολύ περισσότερα. Η άρση της μονιμότητας βρίσκει "πάτημα" στις κομπίνες που οι ίδιοι οι πολιτικοί εφάρμοσαν. Ο Μητσοτάκης δεν έχει πλέον ανάγκη τους νεοδημοκράτες. Όσοι ελάχιστοι του έμειναν είναι πλούσιοι ή ανόητοι, θα τον ψηφίσουν έτσι κι αλλιώς. Θα βάλει φυσικά τους πιο στενούς συγγενείς και τα βαφτιστήρια αφού απαλλαγεί από τους διορισμένους από το ΠΑΣΟΚ, από τον Καραμανλή και το Σαμαρά. Για να κάνει το κράτος φέουδο. Θα κάνει στο Δημόσιο, ότι στην ΟΝΝΕΔ. Αυτός ήταν πίσω από το φιάσκο, γι αυτό δεν έδιωξε τον Γεωργιάδη, ήθελε αφορμή να διαλύσει την νεολαία και οι ηλίθιοι του την έδωσαν!

Η τακτική συνοψίζεται ως εξής: 1) Αγοράζουν την ψήφο διορίζοντας με ρουσφέτι. 2) Ζητάνε από τους πελάτες - διορισμένους διάφορες εξυπηρετήσεις, όχι ιδιαίτερα έντιμες. 3) Καταγγέλλουν τα όσα οι ίδιοι έκαναν προηγουμένως, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους ψηφοφόρους. Με δυο λόγια τους αγοράζουν και τους πουλάνε.

Το εφάρμοσαν με μεγάλη επιτυχία στα Stage. Εκεί, ο Καραμανλής επέλεξε να καταργήσει τις τυπικότητες του ΠΑΣΟΚ και να διορίσει κατευθείαν μέσω γραφείων της ΝΔ. Μιλάμε για όργιο, αφού έφευγαν κατάλογοι και λίστες για τα γραφεία του ΟΑΕΔ. Το ΠΑΣΟΚ όπως θυμάστε, κατήγγειλε ως ρουσφετολογικές τις προσλήψεις. Έτσι, όταν ήρθε, τους έδιωξε όλους αφού πρώτα τους σπίλωσε. Κι αυτούς που διόρισε το ίδιο. Κι αυτούς που κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ακόμα κι αυτούς που έπρεπε να διοριστούν, αφού είχαν όλα τα προσόντα. Έτσι... ομαδικά, χωρίς έλεγχο. Σήμερα σειρά έχει ο Κούλης να παίξει το ρόλο του ΓΑΠ.

Οφείλουν λοιπόν να δώσουν συγκεκριμένα ονόματα. Ποιοί, με ποιον τρόπο παρανόμησαν και κυρίως ποιός κυβερνούσε, με ποιανού υπογραφή διορίστηκαν. Τα τσουβαλιάσματα είναι πάντα εκ του πονηρού. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger