Home » , » Η φαντασία ... στον Σκάι (Βίντεο)

Η φαντασία ... στον Σκάι (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 31 Μαΐου 2016 | 8:40 μ.μ.

Αναμφισβήτητα κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους δημοσιοκάφρους που σιτίζονται από το ταμείο του Αλαφούζου ότι στερούνται φαντασίας.
Το βλέπουμε για άλλη μια φορά με αφορμή το γεγονός ότι χτες κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού μετά το τέλος της νίκης της ομάδας του επί του Ολυμπιακού, σε αγώνα μπάσκετ, βρέθηκαν έξω από το κτίριο της τηλεόρασης του Σκάι με όχι της καλύτερες προθέσεις όπως ακούμε στο σχετικό βίντεο που παραθέτουμε.

Ανεξάρτητα αν ισχύουν τα όσα ισχυρίζεται το τηλεοπτικό ρεπορτάζ το να βάζεις τίτλο «Επίθεση από Χούλιγκαν στην ενημέρωση» είναι κάτι που μόνο ένας Μπογδάνος και Προτοσάλτε θα μπορούσε να το κάνει.
Οσο για την ανακοίνωση του Σκάι που ανάμεσα στα άλλα αναφέρει αναφέρει:  «Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν η ενέργεια αυτή, καθώς και οι τελευταίες κινήσεις της  Πολιτείας εντάσσονται στη γενικότερη επίθεση που δέχονται  τα ΜΜΕ με στόχο τη χειραγώγηση της ελεύθερης έκφρασης τους», είναι μνημείο ηλιθιότητας. Τι θέλουν να μας πουν δηλαδή οι άνθρωποι; Ότι πιθανόν να υπάρχει κάποιο κέντρο που συντονίζει κυβερνητικές ενέργειες και πράξεις οπαδών του Ολυμπιακού; 

Οσο για το ότι ο Σκάι μιλάει εκ μέρους όλων των ΜΜΕ ας το αφήσουμε ασχολίαστο.
Αν είναι να δεχθούμε ότι ο Σκάι εκφράζει την ενημέρωση τότε καλύτερα να παραδεχθούμε ότι ο γάιδαρος πετάει και … κορνάρει στις στροφές.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Ιουνίου 2016 στις 5:00 π.μ.

Μάλλον κόντρες καναλαρχών (και ...."δελφίνων"!) για τα τέσσερα κανάλια του Παππά είναι.....
Πίσω έχ' η αχλάδα την ουρά!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger