Home » , , » Καλά που υπάρχει η Ελενα Ακρίτα και μας βγάζει από την άγνοια μας

Καλά που υπάρχει η Ελενα Ακρίτα και μας βγάζει από την άγνοια μας

Από giorgis , Τρίτη 24 Μαΐου 2016 | 8:00 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Είναι τουλάχιστον προκλητική η συμπεριφορά της δημοσιολόγου του ΔΟΛ. Ελενας Ακρίτα,  σε όσους/ες αντιμετώπισαν με σκωπτικά σχόλια το ενδεχόμενο να βάλει λουκέτο το τηλεοπτικό κανάλι Mega.

Αφού, λοιπόν με ανάρτησή της στο facebook τους χαρακτηρίζει «σκατόψυχους» και τους στέλνει να «πάνε στο διάολο» επιδίδεται σε φτηνή δημοκοπία επικαλούμενοι λογικούς ακροβατισμούς,
Για την ίδια το βασικό είναι ότι θα χάσουν την δουλειά τους κάποιοι εργαζόμενοι  και όχι το ουσιαστικό. Ότι δηλαδή το Mega και ο αργυρώνητος μισθοφορικός δημοσιογραφικός στρατός που το στελεχώνει ήταν ένα «εκτελεστικό απόσπασμα» για να εκτελεστούν εργατικά δικαιώματα που είχαν κατακτηθεί με αίμα και αγώνες δεκαετιών, να «θαφτούν» ελπίδες για το μέλλον, να «σκοτωθεί» με τις σφαίρες τις προβοκάτσιας, της συκοφαντίας και της παραπληροφόρησης κάθε μαζική λαϊκή κινητοποίηση που θα μπορούσε να αποτελέσει ανάχωμα στην τυφλή  παράδοση και καθυπόταξης της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας στις εντολές της ντόπιας αστικής τάξης, της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ. , που επιδιώκει τα τελευταία χρόνια το αστικό υπηρετικό κυβερνητικό προσωπικό.

Ναι κυρία Ακρίτα, συμπονούμε που κάποιοι εργαζόμενοι θα χάσουν την δουλειά τους, αλλά δεν μπορεί να βλέπουμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος.

«Το Mega που κλείνει είναι του δημοσιογράφου, του τεχνικού, του ηθοποιού, της μακιγιέζ και του θυρωρού», μας γράφεται. Σοβαρά; Τόσο λάθος είχαμε κάνει εμείς που νομίζαμε ότι ανήκει στον Βαρδινογιάννη, τον Ψυχάρη και τον Μπόμπολα; Πρέπει να είμαστε εντελώς αφελείς που πιστεύαμε ότι τα τεράστια θαλασσοδάνεια που έπαιρναν οι ιδιοκτήτες αυτού του καναλιού δεν κατέληγαν  στα θησαυροφυλάκια τους και στις αστρονομικές αμοιβές του Πρετεντέρη της Τρέμη του Καψή και των λοιπών «αστέρων» του καναλιού, αλλά ήταν για να παίρνουν μεροκάματο κάποιοι «καφετζήδες και κομμώτριες» που δουλεύουν σ’ αυτό τον τηλεοπτικό δίαυλο. Μήπως να υποθέσουμε ότι ήταν αυτοί που καθόριζαν και την πολιτική γραμμή του καναλιού; 

Μάλιστα. Καλά που έχουμε και εσάς κυρία Ακρίτα που μας βγάζετε από την άγνοια μας. Όπως τότε που στηρίζατε «με νύχια και με δόντια» τον ΣΥΡΙΖΑ –πριν δηλώσετε απογοητευμένη από το κόμμα της Κουμουνδούρου- και προχωρούσατε σε ανοίκειες επιθέσεις στο ΚΚΕ, στην ΛΑΕ και σε όποια άλλη πολιτική συλλογικότητα έκανε κριτική στην άθλια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.     
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Μαΐου 2016 στις 9:46 π.μ.

Εν μέρει η Ακριτα έχει δίκιο, ο κάθε τηλεοπτικός, ραδιοφωνικός σταθμός, εφημερίδα, ραδιόφωνο, δεν αποτελείτε από τους star δημοσιογραφος και μόνο, αποτελείται στο 80% από απλό εργαζόμενο του 1.000σρικου και σήμερα του 800ερικου, ειναι το διοικητικο προσωπικό, το τεχνικό, η καθαρίστριες, οι ασφάλεια, κλπ κλπ, ειναι ο δημοσιογραφος με μπλοκάκι και του 700αρικου, άρα λοιπόν φίλε ΓΓ μην τσουβαλιαζεις έτσι με ελαφρά την καρδιά μια επιχείρηση.
Αν κάποιος πιστευει ότι μόνο ο συγκεκριμενος σταθμός έπαιξε παιχνίδια στην πλάτη του λαού πλανάται πλάνην οικτράν, όλοι η σχεδόν όλοι οι τηλεοπτικοι ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, δηλαδή ο ΑΝΤΕΝΝΑ με την Χουκλη και τον Ρογκακο ειναι στο απυρόβλητο? δηλ ο ΣΚΑΙ με την σαβούρα και τους εμετικούς Πορτοσαλτε, Μπαμπη, Μπογδανο, κλπους σκατοψυχους ειναι στο απυρόβλητο? εφημερίδες όπως του Κουρη, ο ΔΟΛ ο Μπομπολας κλπ ειναι στο απυρόβλητο? εμπρός λοιπόν ας κλείσουμε όλα τα μαγαζιά μεγάλα και μικρά ας πετάξουμε τον κόσμο έτσι, ας προσθέσουμε στην κιμαδομηχανη της ανεργίας καμιά 1000αρα εργαζόμενους για να εξευμενίστουμε.
Σαφώς και το μεγάλο κανάλι έχει τεράστιες ευθύνες, έγινε ένα με την διαπλοκή αλλά δεν ειναι το μόνο, μην ζητάμε τόσο εύκολα να θυσιάσουμε Ιφιγενειες για να εξευμενισουμε το λαό, μην ζητάμε θύματα και μάλιστα απλά εργαζόμενο, απλό εργαζόμενο που ξέρουμε ότι σήμερα δεν θα βρει δουλειά ούτε στον αιώνα τον άπαντα.
Ο Πρετεντερης η Τρεμη, ο Οικονομεας ο Καμπουρακης κλπ μεγαλοσχημονες που ειναι οι κύριοι αίτιοι αυτής της κατάντιας του καναλιού η έτσι η αλλιως θα βρουν ξανά δουλειά, η και να μην βρουν την μπάζα τους την έχουν κάνει.
Όλα τα μαγαζιά κάπου ανηκουν, άλλο στον Ψυχάρη, αλλο στον Μπόμπολα, αλλο στον Βαρδινογιάννη, κλπ απατεωνες του κεφαλαίου, εκεί ειναι το πρόβλημα δεν ειναι ούτε στον τεχνικό ούτε στο δημοσιογραφακο ούτε στην καθαρίστρια, αυτε στο σεκιουριτα, λυπάμαι και προς την διατύπωση του "καποιοι εργαζόμενοι" ο εργαζόμενος δεν ειναι κάποιος και δεν μπορεί τόσο εύκολα να ενοχοποιειται με ειρωνική διάθεση το 80% μιας επιχείρησες που ούτε έφαγε ούτε ηταν στα μεγάλα πάρτη των εκατομυριων

Ο υπογράφων. Άνεργος τεχνικός από ΜΜΕ τα τελευταία 3 χρόνια, ηλικίας 50 χρόνων με 25 χρόνια προϋπηρεσία

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger