Home » , , » Ν. Μπογιόπουλος: "Οι κυβερνώντες αφού πουλήσανε απάτη με την σέσουλα, τώρα πουλάνε τρέλα" (Βίντεο)

Ν. Μπογιόπουλος: "Οι κυβερνώντες αφού πουλήσανε απάτη με την σέσουλα, τώρα πουλάνε τρέλα" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Μαΐου 2016 | 10:13 μ.μ.

 Πιθανόν η μόνη λογική εξήγηση για την συμπεριφορά κυβερνητικών στελεχών είναι αυτή που έδωσε ο Νίκος Μπογιόπουλος στην σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή. Ότι «μας πουλάνε τρέλα» δηλαδή.

Διαφορετικά πώς αλλιώς να εξηγήσεις τα λεγόμενα του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου σήμερα στο νησί της Σύρου;
Από κει λοιπόν χαρακτήρισε «εγκληματική και αντισυνταγματική» την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, μια δήλωση που προκάλεσε την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Εθνικής Αμυνας.

Και μπροστά σ’ αυτή την εξέλιξη έχει απόλυτα δίκιο ο Ν. Μπογιόπουλος που διαπίστωσε ότι «Η λογική έχει τινάξει τα πέταλα». Αν ακούς τέτοιες δηλώσεις από κάποιον που ψήφισε στην βουλή αυτό το νόμο χρειάζεται ιδιαίτερη πολιτική αντίληψη για να αποδώσεις στον Π. Καμμένο ότι είναι «παράνομος και εγκληματίας»;

«Eίναι λοιπόν φανερό ότι οι άνθρωποι αφού πουλήσανε φούμαρα, αφού πουλήσανε φύκια για μετάξια, αφού πουλήσανε απάτη με την σέσουλα, τώρα  πουλάνε τρέλα» ακούμε τον κομμουνιστή δημοσιογράφο να μας   λέει, καταλήγοντας: «Μετά απ’ αυτό το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Καμμένος είναι επωνύμως πια να καταγγείλει τον εαυτό του και μετά απ’ αυτόν και ο Τσίπρας να καταγγείλει τον δικό τους εαυτό»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger