Home » , » H ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρας - Παππάς ολοκληρώνει την εκτέλεση των συμβολαίων θανάτου που ανέλαβε

H ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρας - Παππάς ολοκληρώνει την εκτέλεση των συμβολαίων θανάτου που ανέλαβε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 | 9:30 π.μ.

Απόσπασμα από το σημερινό κείμενο του Στάθη στον eniko.gr

Στην Ελλάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ τα παράτησε. Συνετάχθη με τις δυνάμεις του δικομματικού μονοκομματισμού προκειμένου να συνεχίσει να νέμεται την εξουσία που του έδωσε ο λαός, εναντίον του λαού.

Ο κ. Τσίπρας και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ άλλαξαν τη γνώμη τους όπως τα φίδια αλλάζουν τα πουκάμισά τους. Τώρα μιλούν στο πόπολο σαν τον ναυαγοσώστη της αχρείας πολιτικής των δανειστών, των δυναστών και των Δυνατών. Μιλούν στον κόσμο τη γλώσσα του Οργουελ. Για παράδειγμα, πανηγύριζε (τι έκπληξη!) χθες η «Αυγή» γράφοντας: «Κυριαρχία της Αθήνας στη λειτουργία του κόφτη». Δηλαδή το θέμα δεν είναι η υποτέλεια, αλλά ότι κυρίαρχη δύναμη στο καθεστώς αυτής της υποτέλειας θα είναι οι σμπίροι των Επικυριάρχων, εκείνοι που θα χειρίζονται τον κόφτη για λογαριασμό τους! Δηλαδή το θέμα δεν είναι ο κόφτης και πόσα κεφάλια θα πάρει, αλλά ο δήμιος που θα τον χειρίζεται! Δηλαδή δεν είναι ανάγκη να μας πάρει το κεφάλι ο αγάς, το παίρνουμε και μόνοι μας! Δηλαδή δεν υπάρχει ανάγκη να ’χουμε ξένο γκαουλάιτερ, διαθέτουμε ρωμιό συνεργάτη!

Τέτοια αισχρή γλώσσα ουδέποτε έχει μιλήσει η Αριστερά. Και δύναται να την ομιλεί η Αριστερά του κ. Τσίπρα διότι δεν είναι πλέον Αριστερά. Κι αυτό δεν είναι θέμα αριστερόμετρου, αλλά της πραγματικότητας που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διαμορφώνει για τον λαό - μάλιστα για τους πιο αδύναμους.

Λόγου χάριν, όταν η πασοκοδεξιά σού έχει πάρει από τα 100 τα 50 κι όταν στη συνέχεια η Αριστερά (που γονάτισε) από τα 50 σου παίρνει τα 10, τότε η Αριστερά (της Τρόικας) δεν σου έχει πάρει λιγότερα από την πασοκοδεξιά.

Ομως ο κ. Τσίπρας ήρθε για να μείνει και το μαγαζί (τώρα που το έκαναν Προτεκτοράτο) πρέπει να δουλέψει. Να βγάλει λεφτά για τα αφεντικά. Προς τούτο ο κ. Τσίπρας, αφού ξεφορτωθεί ό,τι το αριστερό και αφού προσεταιρισθεί ό,τι το παλαιοκομματικό, θα προχωρήσει στον δρόμο που η κοινοβουλευτική του ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να ακολουθήσει αρραγής. Τώρα που οι 153 του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ απέδειξαν ότι δεν ορρωδούν προ ουδενός και ότι διαθέτουν παπά για «να θάψουν πέντε-έξι», θα το κάνουν το κατάστημα Γραφείο Τελετών (ο «Αχόρταγος» για τους Δυνατούς και ο «Αδίστακτος» για τους αδύναμους).

Ωσπου να ολοκληρωθεί η εκτέλεση των συμβολαίων θανάτου που ανέλαβε η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρας - Παππάς, δύο πράγματα απομένουν σε όσους τους ακολουθούν να μηρυκάζουν με τρόπο θλιβερότατο. Το ένα είναι η ανάγκη. Η ανάγκη ποίων; Των πλουσίων για περισσότερο πλούτο ή των φτωχών για λιγότερη φτώχεια; Ποιοι αρπάζουν από ποιους, δουλειές και ζωές; Και τι έλεγε σε όλους αυτούς που η ζωή τους σκλαβώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ; Οτι θα τους αποσκλαβώσει διότι δεν θα μπορεί να κάνει αλλιώς; Οχι! Τους έλεγε ότι θα αλλάξει όχι μόνον την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη! Και την άλλαξε. Την Ελλάδα προς το χειρότερο και την Ευρώπη προς το αυταρχικότερο και το ολιγαρχικότερο. Ο κ. Τσίπρας έγινε μια μαριονέτα του κ. Σόιμπλε, αποδεικνύοντας ότι η Αριστερά που γονατίζει δεν μπορεί να αμφισβητήσει την παντοδυναμία των τεράτων.

Το δεύτερο που εξακολουθούν να μηρυκάζουν οι «αριστεροί» της Τρόικας είναι το «ηθικό πλεονέκτημα». Εν πρώτοις, ένας αριστερός δεν θα επικαλείτο ποτέ κάτι τέτοιο, διότι ο όρος «πλεονέκτημα» περιέχει όση οίηση χρειάζεται για να ακυρώνει τον όρο «ηθικό». Μόνον άνθρωποι επιπέδου Καρανίκα μπορούν να επικαλούνται ηθικά πλεονεκτήματα έναντι των άλλων ανθρώπων. Η ηθική είναι (κι αυτή) ταξική και η περικοπή του ΕΚΑΣ δεν συνιστά ταξική ηθική. Οσο για την προσωπική ηθική, αυτή αφορά τους πάντες κι όχι μόνον τους αριστερούς.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

18 Μαΐου 2016 στις 8:11 μ.μ.

Ο Σταθης που συνεβαλε τα πλειστα στην κοροιδια του λαου με την απατη της πρωτης φορας αριστερα, συνεχιζει την απατη της σοσιαλδημοκρατιας για τον δειθεν καθαρο Συριζα που καπου εκει στη γωνια μεταλαχτηκε απο τον κακο Τσιπρα.

Πισα και πουπουλα στους απατεωνες.

18 Μαΐου 2016 στις 10:20 μ.μ.

Antonxxx, 18 Μαΐου 2016 - 8:11 μ.μ.
Ο Στάθης, που συνέβαλΛε τα πλείστα στην κοροϊδία του λαού, με την απάτη της πρώτης φοράς αριστερά, συνεχίζει την απάτη της σοσιαλδημοκρατίας για τον δΗθεν καθαρό ΣΥΡΙΖΑ, που κάπου εκεί στη γωνία μεταλΛάχτηκε από τον κακό Τσίπρα.
ΠίΣσα και πούπουλα στους απατεώνες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger