Home » , » Ανακοίνωση. Χάθηκε ψυχραιμία. Την αναζητεί η ΕΕ.

Ανακοίνωση. Χάθηκε ψυχραιμία. Την αναζητεί η ΕΕ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 | 7:13 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πουφ! Λερωμένο σώβρακο μυρίζει στις Βρυξέλες. Τα έχουν κάνει πάνω τους από τον φόβο. Στην προσπάθεια τους - τι άλλο; - να τρομοκρατήσουν τους υπόδουλους λαούς, καρφώνονται. Φαίνεται ολοκάθαρα ο πανικός των Ευρωπαίων ηγετών. Και γίνονται πιο γελοίοι κι από τον Άδωνη ή το Λεβέντη. Τι θα πάθουν οι Βρετανοί που έφυγαν! Όχι τι πάθαμε εμείς που μένουμε;

"Να ξαναγίνει το δημοψήφισμα". Γιατί δεν αρέσει στην Μέρκελ, γιατί δεν συμφέρει τη Γερμανία αυτό που ψήφισαν οι Εγγλέζοι! Σκάω από τα γέλια, όταν ακούω ότι φέρνουν να ψηφίσουν ανεξάρτητο Λονδίνο! Κάντε το! Θα έχει απίστευτη πλάκα.

Λοιπόν συμφωνώ με την ανακοίνωση του ΚΚΕ. Με μια σημείωση, μόνο και μόνο για να μην παρεξηγούν κάποια γίδια των "μένουμε σκλάβοι στην Ευρώπη": Τα εκατομμύρια που ψήφισαν, δεν ψήφισαν για τα συμφέροντα κάποιων λίγων ολιγαρχικών που οι εταιρίες τους είχαν αντίθετα συμφέροντα με τους Γερμανούς, ούτε επειδή το είπαν ακροδεξιοί, ψηφίσε ο καθένας αυτό που έκρινε καλύτερο.

Αν πχ το ερώτημα ήταν στην Ελλάδα, όπως είχε προτείνει το ΚΚΕ τότε στο δημοψήφισμα, που πούλησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κάθε ένας από εμάς θα αποφάσιζε σύμφωνα με τη δική του κρίση. Άλλος να μείνει και να πληρώνει Μνημόνια, οι περισσότεροι να φύγουμε.

Επίσης Δημοκρατία σημαίνει σεβασμός στην γνώμη της πλειοψηφίας. Αλλά η Γερμανία θέλει να γίνει δημοψήφισμα για τις περιοχές που ψήφισαν την παραμονή! Εντάξει όμως και σ' αυτό.
Αλλά γιατί να μην ισχύσει παντού; Γιατί να μην γίνουν δημοψηφίσματα σε ΟΛΕΣ τις χώρες για να αποφασίσουν; Κι ακόμη, αν κάποια χώρα αποφασίσει να μείνει στην ΕΕ, γιατί να μην γίνει και σ' αυτή μετά ΝΕΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΠΟΛΗ ΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ; Και γιατί να μην το εξειδικεύσουμε ακόμα περισσότερο; Θέλετε να πληρώσετε Μνημόνιο; Με γεια σας με χαρά σας. Όποιος θέλει να πληρώσει παραπάνω φόρο, να πάρει μικρότερο μισθό ή σύνταξη. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! Απλό. Βλέπετε λοιπόν πως γυρνά εις βάρος των ηλιθίων δοσίλογων η προπαγάνδα τους;

Η ΕΕ θα διαλυθεί. Γιατί δεν μπορεί να καταπιέζει τα εκατομμύρια των εργαζομένων. Γιατί δεν μπορεί με κόλπα να επιβάλλεται η θέληση του 1% στο υπόλοιπο 99%. Η ΕΕ είναι βαθιά φασιστική. Δεν είναι τυχαίο που ο ναζισμός εμφανίζεται ξανά στις χώρες αυτές. Δημιουργούνται ακριβώς οι προϋποθέσεις, που εκκολάπτουν τα αυγά του φιδιού.

Και τώρα κάτι ακόμα, θα το επαναλάβω, να το εμπεδώσουν κάποιοι. Ο λόγος που χαιρόμαστε, που πανηγυρίζουμε, είναι γιατί βλέπουμε τον τρόμο των δημίων μας. Δε μας νοιάζει τόσο ο λόγος που πονάνε οι βασανιστές μας, χαιρόμαστε όμως επειδή τιμωρούνται, επειδή φοβούνται. Είναι αυθόρμητο. Μας λεηλατούν, μας βασανίζουν μας σκοτώνουν. Όταν λοιπόν τρέμουν οι σαδιστές, όταν ψοφάνε τα τέρατα, τότε ναι, αισθανόμαστε καλύτερα όσοι βασανιστήκαμε και υποφέρουμε τόσα δεινά από αυτούς.

Εκείνο που πολλοί αγνοούν είναι πόσο ριζοσπάστες έχουν γίνει τα θύματα αυτής της πολιτικής. Πόσο εξοργισμένοι είμαστε. Το ότι αυτή η οργή δεν ξεσπά ακόμα σε Επανάσταση πρέπει να προβληματίσει κάποιους. Όμως τα πράγματα δεν θα αργήσουν να πάρουν το δρόμο τους. Όλο και περισσότεροι αισθάνονται θυμωμένοι, αγανακτισμένοι για τη συμπεριφορά των παρασίτων, που μας επιβάλουν τιμωρία για τα δικά τους εγκλήματα.

Η ΕΕ έχει πληγωθεί σοβαρότατα. Αν το εκμεταλλευτούμε ή θα χάσουμε την ευκαιρία είναι δικό μας θέμα. Η ΕΕ είναι μηχανισμός υποδούλωσης. Τα επικοινωνιακά κόλπα της δεν πείθουν. Με τα Μνημόνια, την Τρομοκρατία και τους Εκβιασμούς της δικαιώνονται όσοι φωνάζαμε τόσα χρόνια "έξω από την ΕΟΚ". Και τώρα οι περισσότεροι βλέπουν την αλήθεια... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger