Home » , » Το σκατόψυχο μίασμα του ανθρώπινου είδους, Τζήμερος ξαναχτύπησε!

Το σκατόψυχο μίασμα του ανθρώπινου είδους, Τζήμερος ξαναχτύπησε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 | 10:42 π.μ.


Της  Τ. Γ

Το σκατόψυχο μίασμα του ανθρώπινου είδους, ο Τζήμερος, ξαναχτύπησε! Με μια χυδαιότατη, αποκρουστική ανάρτηση, προκαλεί ξανά, ξερνώντας τόνους κακοψυχίας, το μόνο που η βρωμερή ύπαρξη του διαθέτει!

Αξιολύπητο σκλαβωμένο σκουλήκι! Στο βάθος πάντα θα ζηλεύεις τους λεύτερους αητούς και τους γεννήτορες τους!
_____________

Β.Κ: Για το γνωστό εμετικό υποκείμενο που ονομάζεται Θάνος Τζήμερος, έχουμε γράψει πολλές φορές. (Μια αναζήτηση στο μπλοκ μας με το όνομα του θα σας βοηθήσει να σχηματίσετε ολοκληρωμένη γνώμη για την γενικότερη άθλια δημόσια παρουσία του).

Τώρα πια μ’ αυτή την χυδαία (και όχι μόνο) ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το τερμάτισε. Φυσικά οι αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου ήταν αυτές που αρμόζουν σε ένα καραμπινάτο φασίστα, που ξερνάει τέτοιους λεκτικούς εμετούς. Τέτοια πολιτικά παχύδερμα όμως, σαν τον Τζήμερο, τρέφονται από τις ροχάλες που εισπράττουν. Είναι το αντίτιμο για να παίρνουν την "δόση" τους σαν πρεζόνια της δημοσιότητας που είναι.

Με ένα τέτοιο ελεεινό άτομο, που αντιμετωπίζει μ’ αυτό τον τρόπο μια χαροκαμένη μάνα και ασελγεί στην μνήμη ενός δολοφονημένου, από την ναζιστική συμμορία αντιφασίστα, δεν επιδιώκεις διάλογο.

Αλλωστε όπως λέει και μια αραβική παροιμία «Μην προσπαθείς σε ένα γουρούνι να του μάθεις να μιλάει ανθρώπινα. Και τον καιρό σου χάνεις και το γουρούνι ενοχλείς».

Το ερώτημα όμως που προκύπτει είναι αυτονόητο. Μέχρι πότε θα παρακολουθούμε αδιάφοροι τον «ανθυποΚασιδιάρη "κύριο" Τζήμερο» -όπως τον έχει αποκαλέσει σε κείμενο του ο Νίκος Μπογιόπουλος- να βρίζει δημόσια αγωνίστριες -«ένα περίεργο, απροσδιόριστο ον από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ», έχει αποκαλέσει την Δέσποινα Κουτσούμπα-,να στοχοποιεί άτομα του κινήματος όπως έκανε με την γνωστή μαχήτρια δικηγόρο Αλέκα Ζορμπαλά και τώρα να μην σέβεται ούτε τον πόνο μιας μάνας που είδε να δολοφονείται το παιδί της από «ανθυποΚασιδιάρηδες»;


Υ.Γ: Ο επιφανής εκπρόσωπος της κοινωνικής ακροδεξιάς και του λούμπεν νεοφιλελευθερισμού Θάνος Τζήμερος, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και από την ιστοσελίδα μας. Σχετικά κείμενα μπορείτε να διαβάσετε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

28 Ιουνίου 2016 στις 11:56 π.μ.

Είναι ο χειρότερος ναζί, δεν είναι απλά "μαλάκας". Και πρέπει να δοθεί άμεση απάντηση για την προσβολή νεκρού, το τσουβάλιασμα θύτη και θύματος, την άθλια απόπειρα δικαιολόγησης της δολοφονίας και την έμμεση πλην ολοφάνερη προτροπή για παρόμοια εγκλήματα. Η δήθεν ανεξάρτητη αστική δικαιοσύνη βέβαια κάνει την πάπια, αφού πρόκειται για απόπειρα ξεπλύματος ναζιστικών εγκλημάτων. Ο Ρουπακιάς είναι το χέρι του τέρατος, άλλοι είναι το κεφάλι, και κάποιοι ο πρωκτός του. mitsos175.

28 Ιουνίου 2016 στις 2:50 μ.μ.

Ο τζημερος τραβηξε στα ακρα Το παρακανε οχι αλλη ανοχη Ηρθε η ωρα να κλεισουμε τους λογαριαδμους μας με το Τζημερο και τον καθε Τζημερο

28 Ιουνίου 2016 στις 4:03 μ.μ.

Είσαι και πολύ σπασαρχίδας Τζήμερε, μαλάκα!!

2 Ιουλίου 2016 στις 8:24 μ.μ.

Με τα προκλητικά σχόλια προσπαθεί να προβληθεί. Μην παίζετε το παιχνίδι του αναπαράγοντας τις παπαριές του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger