Home » , » Παραλογισμός και συνεχείς τρελές απατήσεις, αυτό είναι η θρησκεία.

Παραλογισμός και συνεχείς τρελές απατήσεις, αυτό είναι η θρησκεία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 | 7:22 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μπαμπάς - ταλιμπάν για το γιο του, το δειλό φονιά: "Προχώρησε σ' αυτή την ενέργεια εξοργισμένος, γιατί είδε δυο άντρες να φιλιούνται"! Παπάς - ταλιμπάν για όποιον είναι gay: "Να μη προκαλεί το Δημόσιο αίσθημα! Όταν κάποιος προβάλλει, μάλιστα δε και με υπερηφάνεια, το πάθος του ή το "βίτσιο" του, τότε αυτός είναι κατακριτέος!" Το ακούω κι από άλλους ηλίθιους. "Πρέπει να φιλιούνται μπροστά μας; Να ντύνονται έτσι;"

Ναι πρέπει. Για τον απλό λόγο, ότι δεν σας πέφτει λόγος. Είναι δικιά του υπόθεση, δικαίωμα του να ντύνεται όπως θέλει, να κάνει sex με όποιον θέλει, εφόσον φυσικά έχει την συγκατάθεσή του και είναι ενήλικος. Κι αυτό πρέπει να το χωνέψετε. Είναι θέμα Ελευθερίας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Προσβάλει την αισθητική σας; Κοιτάτε άλλου. Ο φανατικός μαλάκας ιδιαίτερα, ας έβγαζε τα μάτια του, δεν είχε κανένα δικαίωμα, να σκοτώσει, να τραυματίσει. Και τη δική μου αισθητική την ενοχλούν πολλά. Το μαύρο το ριχτό των παπάδων, η μαντίλα, τι να κάνω σε σας, σύμφωνα με τον παραλογισμό του φανατισμού;

Κάτι που εσύ το θεωρείς ιερό, εγώ δεν το θεωρώ. Δικαίωμα σου να θεωρείς ιερό το σταυρό, το κοράνι, την αγελάδα, αναλόγως σε τι θρησκεία πιστεύεις, δικαίωμα σου να ντύνεσαι όπως γουστάρεις, να ζεις με τον τρόπο που επιθυμείς. Δικαίωμα μου όμως να μην κάνω σταυρό, να θεωρώ το κοράνι απλό βιβλίο μ' ένα σωρό λάθη, και να τρώω ότι θέλω, όποτε το θέλω. Για να σε σεβαστώ, θα με σεβαστείς.

Και σεβασμός δεν σημαίνει, ούτε εσύ να υποχωρήσεις στις απατήσεις μου, ούτε εγώ στα παράλογα που μου ζητάς. Όχι, δεν θα βάλω αλυσίδες, επειδή εσύ είσαι κομπλεξικός και βλάκας. Σεβασμός σημαίνει, να ζούμε, όπως θέλει ο καθένας, χωρίς να παραβιάζονται Βασικά Ανθρώπινα Δικαιώματα. Αλλιώς θα υπάρξει μια ανθρωποσφαγή χωρίς προηγούμενο.

Σήμερα είναι πάλι χριστιανοί κατά μουσουλμάνων. Πριν το Μωάμεθ, ήταν χριστιανοί μεταξύ τους. Ακόμα κι αν υπήρχε μια θρησκεία, πάλι θα έβρισκαν διαφορές. Προτεστάντες εναντίον Καθολικών, από τους χειρότερους πόλεμους που γνώρισε η Ευρώπη. Σουνίτες εναντίων Σιιτών, μυριάδες τα θύματα, απίστευτες σφαγές.

Αλλά ακόμα κι αίρεση, να μην υπήρχε, πάλι κάποια αφορμή θα βρει η θεούσα να σκοτώσει. Πόσοι βαπτίστηκαν "αμαρτωλοί", μόνο και μόνο επειδή ξύπνησε στραβά ένας μουλάς, ή ένας παπάς; Πόσα τα θύματα της βλακείας, της δεισιδαιμονίας; Χιλιάδες κορίτσια πχ παθαίνουν από μόλυνση, επειδή τους υποχρεώνουν να κόψουν την κλειτορίδα! Γιατί έχουν την εντύπωση ότι είναι "κακή" ενώ καλό είναι να την αφαιρέσουν! Χωρίς καν να αναρωτηθούν, γιατί η Φύση την έκανε έτσι.

Παραλογισμός και συνεχείς τρελές απατήσεις, αυτό είναι η θρησκεία. Μη φας Σαρακοστή, μη φας το Ραμαζάνι, μη φάτε έχω γλάρο. Να φοράμε αυτό που οι άλλοι μας επιβάλουν, να συμπεριφερόμαστε, όπως θέλουν αυτοί, να είμαστε δούλοι. Μόνο και μόνο για να πουλάν ψεύτικη Ελπίδα. Πανάκριβα όμως.

Δεν ξέρω για Παράδεισο, πάντως αυτή είναι η Κόλαση, η στέρηση της Αξιοπρεπείας και της Ελευθερίας. Η θρησκεία είναι η Κόλαση. Ναι ρε, είμαι Άθεος, Κομμουνιστής, έγινα, δεν γεννήθηκα έτσι. Έγινα, εξαιτίας όσων λέτε κι όσων κάνετε. Επειδή προσπαθείτε να μου επιβάλετε φασισμό. Η πλάνη των θρησκειών θα καταρρεύσει οπωσδήποτε. Φροντίζουν οι φανατικοί να μας υπενθυμίσουν τα βαθύτερα νοήματα των όσων λένε υποκριτικά οι ιερείς. Δυστυχώς πριν αποκαλυφθεί ο σκοτεινός ρόλος του ιερατείου, θα υπάρξουν πολλές ανθρωποθυσίες. Οι κανίβαλοι που δεν πίστευαν σε "φιλάνθρωπο - ελεήμονα θεό" δικαιώθηκαν στις μέρες μας από το ISIS!

Όσο για το ISIS: Χάνει παντού. Την κοπανάνε, τρέχουν να κρυφτούν στην Τουρκία. Τι κι αν τους βοηθάνε σουλτάνοι, σεΐχηδες, αμερικάνοι, που βομβαρδίζουν "κατά λάθος" Κούρδους, τσακίζονται. Σαν κάθε φασίστα, όταν δουν οπλισμένο μαχητή, τα κάνουν πάνω τους. Έτσι ξεσπούν στους αμάχους. Αλλά κάθε φορά που κάνουν ένα από τα χιλιάδες εγκλήματα τους, αυξάνουν το στρατό των αδούλωτων ανθρώπων, που τελικά θα τους συντρίψει και θα τους αφανίσει δια πάντως. Δε φοβόμαστε, οργιζόμαστε. Δεν θα υποκύψουμε, τραβάτε να πνιγείτε μισθοφόροι, εσείς και τα φράγκα που προσκυνάτε..
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger