Home » , » Μακελειό σε γκέι μπαρ στο Ορλάντο της Φλόριντα (Βίντεο)

Μακελειό σε γκέι μπαρ στο Ορλάντο της Φλόριντα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 | 8:42 μ.μ.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει αποφασισμένους ανθρώπους που δεν διστάζουν να θυσιάσουν την ζωή τους παρακινούμενοι από τις άρρωστες απόψεις του.
Και αναφερόμαστε στον δράστη που δημιούργησε το μακελειό, την χειρότερη μαζική δολοφονία στην ιστορία των ΗΠΑ,  σε γκέι μπαρ στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο Μιχάλης Ιγνατίου από την Ουάσιγκτον, ο δράστης που ευθύνεται για 50 νεκρούς και 53 τραυματίες ήταν επισημασμένος και παρακολουθείτο από το FBI θεωρούμενος ότι έχει σχέσεις με το Ισλαμικό κράτος.
Και είναι άξιο απορίας πώς κατόρθωσε αυτό το άτομο να δημιουργήσει τέτοιο μακελειό αφού βρισκόταν στο στόχαστρο των Αμερικανικών διωκτικών αρχών «σε κατάλογο ανθρώπων που συμπαθούσαν το Ισλαμικό κράτος».

Αν και ο πατέρας του δράστη δήλωσε ότι ο γιος του δεν είναι μπλεγμένος σε οργανώσεις αλλά προχώρησε σ’ αυτή του την ενέργεια «εξοργισμένος γιατί είδε δυο άντρες μα φιλιούνται», οι πληροφορίες που μεταδίδει ο Μ. Ιγνατίου αναφέρουν ότι ο δράστης είχε προσχεδιάσει την ενέργεια του,  ενώ οι πάντες στην Αμερική «πιστεύουν ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια».
Σ’ αυτό συνηγορούν ότι ο δράστης κατάγεται από το Αφγανιστάν και ότι ήταν πολύ καλά εκπαιδευμένος στην χρήση όπλων.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger